Vild adventskalender: Spis til halv pris på Madklubben

Vild adventskalender: Spis til halv pris på Madklubben

På Madklubbens restauranter har målet altid været at servere god mad og vin i lækre omgivelser til billige priser. Det startede med en enkelt restaurant i Store Kongensgade. Nu er vi vokset til otte spisesteder og en rendyrket cocktailbar, og vi har flere spændende fremtidsprojekter på tegnebrættet.

Men en gang i mellem er det også vigtigt at stoppe op og gøre status – at være stolte og taknemmelige for det, man har opnået. Sagen er, at Madklubbens succes aldrig havde kunne lade sig gøre uden alle de skønne gæster, som har været med til at gøre vores drømme til virkelighed.

Derfor vil vi i år give tilbage til byens mange madører. Det sker i form af en uhørt adventskalender, som består af 4 skønne halvprismåltider på 4 forskellige restauranter i Madklubben-familien. Hver søndag i advent vil det være muligt at spise en forhåndsbestemt menu med 50% rabat på en ny restaurant. Vi taler med andre ord om en lækker middag i prislejet 140-175 kr. pr. kuvert.

“Drivkraften bag adventskalenderen er ikke at tjene penge. Det kan slet ikke lade sig gøre, når vi skærer halvdelen af prisen på maden. Det handler i stedet om at give folk en ekstra oplevelse i en travl og dyr måned, og vi åbner endda op for flere restauranter, som normalt holder lukket om søndagen,” siger indehaver Anders Aagaard, og uddyber:

“Det har altid været muligt at spise på Madklubbens restauranter for små penge. Men det her er et helt ekstraordinært tiltag, der skal ses som vores julegave til madglade Københavnere og besøgende.”

Billetter til adventsmiddagene sættes til salg de kommende fire mandage kl. 10 på shop.madklubben.dk – her vil du også kunne se menuen til den forestående middag.

OBS! Det er ikke muligt at forudbestille billetter ved at kontakte restauranterne direkte. Billetter kan kun købes på disse tidspunkter:

 • Søndag den 29. november: Madklubben, Store Kongensgade 66.
  UDSOLGT
 • Søndag den 6. december: Hanzō, Sortedam Dossering 5.
  Billetter sættes til salg mandag den 30. november kl. 10
 • Søndag den 13. december: Madklubben Steak, Pilestræde 23.
  Billetter sættes til salg mandag den 7. december kl. 10.
 • Søndag den 20. december: Bistro Royal, Kongens Nytorv 26.
  Billetter sættes til salg mandag den 14. december kl. 10.

Gå på opdagelse i vores nye butik

Gå på opdagelse i vores nye butik

Hos Madklubben elsker vi at servere god mad og drikke til sympatiske priser. Faktisk så meget, at vi nu er nået op på hele 8 forskellige restauranter og en cocktailbar i Kongens København. Vores nyeste butik markerer dog starten på noget helt nyt. Både for os og vores gæster. Den findes nemlig kun online.

Byd velkommen til Madklubben Shop – en spritny webshop, der fungerer som en forlængelse af det univers, du kender fra vores populære restauranter.

I Madklubben Shop kan du købe billetter til eksklusive events. Allerede nu kan du for eksempel komme med til en overdådig Thanksgiving-middag på vores amerikanske sydstatsrestaurant, Alabama Social, eller købe pladser til et brag af en nytårsaften på et af vores 8 spisesteder.  Vi kan afsløre, at der kommer flere uimodståelige Madklubben-events i shoppen inden for de næste par uger. Glæd jer!

På  sigt vil du også kunne købe fysiske produkter via Madklubben Shop. Her vil du for eksempel få muligheden for at stjæle stilen fra vores restauranter med hjem i form af lækre interiørprodukter, finde godt grej til køkkenet og shoppe store vine til små penge.

Hop over på shop.madklubben.dk og gå på opdagelse i vores nye webshop. Samme indstilling som altid: Ærlighed smager bedst!

10.000 gange tak

10.000 gange tak

At samles omkring god mad med gode venner, det er livet. Det er et mantra, som både gælder ude på vores restauranter og såmænd også på Instagram. Her deler vi nemlig vores digitale kærlighed til ærlig mad med en støt voksende skare af foodies og fantastiske følgere.

Læs også: Få dine billeder op på vores hjemmeside

Lige da oktober kyssede november goddag på kinden, ramte vi en milepæl. Hele 10.000 personer havde nemlig trykket ”follow” på vores profil @madklubben. Vi er super stolte over, at så mange mennesker har appetit på at følge med i stort og småt fra Madklubbens univers.

Har du også lyst til at følge med bag kulissen, ind gennem køkkenerne og ud blandt vores 9 forskellige steder? Så hop over på Instagram og følg @madklubben. Her finder du fine pletskud og kulinarisk inspiration fra Gran Torino, Alabama Social, Hanzō, Bar Next Door, Madklubben, Madklubben Vesterbro, Madklubben Steak, Bistro Royal og Tony’s.

Vi ses på @madklubben!

#latergram #madklubben

Styr på årets julearrangement?

Styr på årets julearrangement?

Tegnene er begyndt at vise sig. I stormagasinerne skyder plastiktræer op svøbt i glitrende pynt, mens supermarkederne forsøger at sælge pebernødder og chokoladejulemænd, selvom kalenderen stadig skriver efterår.

Uanset om du er julefan året rundt, eller først for alvor får lys i øjnene, når december banker på døren, så er det ved at være oppe over, hvis du har ansvaret for at planlægge årets julefrokost. Hvis du har kollegaer eller venner, som vægter god mad og stemning over halvlunken snaps og tyndslidte højtidshits, så er en julefrokost hos os et rigtig godt valg.

Madklubben råder over intet mindre end 8 forskellige restauranter, som dog alle har én ting til fælles: Her får du en inspirerende kulinarisk oplevelse til ualmindelig sympatiske penge.

Vi har ikke hyret nogen til at komme og optræde, og der er heller ej dansegulv, når middagen er slut. Til gengæld er du midt i Kongens København med fyldt mave og højt humør – klar til at fortsætte julefesten ude i byen.

Nedenfor kan du se en oversigt over vores restauranter og ikke mindst hvilken type mad, de serverer til selskaber i november og december. Klik på restaurantens navn for at læse mere.

OBS! Vi laver ikke julemad ud af huset. Nedenstående eksempler kan udelukkende nydes på restauranterne. 

Hvem: Madklubben Bistro-de-Luxe
Hvad: Klassiske juleråvarer får et nordisk twist i vores allerførste restaurant. Herlighederne serveres i nyrenoverede omgivelser, som emmer af elegant, skandinavisk design.
Hvor meget: 3 retter fra 245 kr.
Hvor: Store Kongensgade 66 – Indre By

Hvem: Madklubben Steak
Hvad:
And, steg og kød i lange baner. På ”steaken” lægges der ikke fingre imellem: Missionen er fingerslikkende mad i rigelige mængder.
Hvor meget: 3 retter fra 300 kr.
Hvor: Pilestræde 23 – Indre By

Hvem: Madklubben Vesterbro
Hvad: Moderne julemad, der er til at forstå. Her skærer du selv stegen, laksen er gravad à la Vesterbro og ris a la manden er blevet til en panna cotta med marengs og kirsebær.
Hvor meget: 3 retter fra 235 kr.
Hvor: Vesterbrogade 62 – Vesterbro

Hvem: Bistro Royal
Hvad:
Hvis julemanden trængte til ekstra selvforkælelse, ville han tage på Bistro Royal. Her er mulighederne mange, og der kan sættes ekstra trumf på med bl.a. hummersuppe og rib eye.
Hvor meget: 3 retter fra 300 kr.
Hvor: Kongens Nytorv 26 – Indre By

Hvem: Tony’s
Hvad: Giv julespisningen et amerikaner-italiensk twist tæt på Nyhavn. Her er flæskestegen forvandlet til en uimodståelig porchetta, og den står på tiramisu i stedet for ris a la mande.
Hvor meget: 3 retter fra 200 kr.
Hvor: Havnegade 47 – Indre By

Hvem: Hanzō
Hvad: Giv dine gæster en asiatisk juleoplevelse. Her får laksen et skud wasabi, og anden serveres med teriyaki. Nyd en 4-retters julemenu eller gå planken ud med 13 retter til deling.
Hvor meget: 4 retter fra 275 kr.
Hvor: Sortedam Dossering 5 – Nørrebro

Hvem: Alabama Social
Hvad: Julen er hjerternes fest, og hvis der er noget, der kan varme sjælen, er det soul food fra Amerikas sydstater. Glæd dig blandt andet til kalkun, tranebærsauce og en julet cheese cake.
Hvor meget: 4 retter fra 375 kr.
Hvor: Sortedam Dossering 3 – Nørrebro

Hvem: Gran Torino
Hvad: Vores italienske baggårdscharmør er garant for en anderledes julefrokostoplevelse. Prøv noget nyt og sæt tænderne i pizza, pasta eller intet mindre end 12 retter til deling.
Hvor meget: 2 retter fra 185 kr.
Hvor: Sortedam Dossering 7C – Nørrebro

Vi glæder os til at fejre julen med dig på en af Madklubbens restauranter!

PS: Manger du et sted af skylle julefrokosten ned? Så tag et kig på vores spritnye cocktailhule, Bar Next Door, som ligger ideelt placeret lige ved siden af vores Nørrebrorestauranter ved Søerne. Her står den på kvalitetsdrinks til fair priser, kolde øl og elegant loungestemning.

Er du klar til ”International Gin & Tonic Day”?

Er du klar til ”International Gin & Tonic Day”?

Foto: Foodfanatic.dk

Måske tillader weekendens netop overståede natlige eskapader ikke, at du overhovedet så meget som tænker på alkohol. Ikke desto mindre tillader vi os at henlede din opmærksomhed på en af den spirituøse verdens mest legendariske kombinationer: Den herlige blanding af gin og tonic.

Mandag den 19. oktober er det nemlig intet mindre end international gin og tonic-dag. Den procentfyldte mærkedag er blevet fejret kloden rundt siden 2010, og vi synes bestemt, at du skal benytte chancen for at gøre en grå mandag lidt mere farverig i selskab med god, gammeldags G&T.

Eller faktisk behøver det slet ikke være så klassisk endda. Flere af vores restauranter tilbyder nemlig moderne og anderledes fortolkninger af den navnkundige sjus. Så uanset om du foretrækker at slukke tørsten på old school manér eller med et uventet twist, finder du helt sikkert en udgave til netop dit temperament:

Madklubben Bistro-de-Luxe: G&T til 65 kr. med Beefeater gin, agurk og Fever Tree tonic.

Madklubben Vesterbro: ”Sweet Tonic” til 85 kr. er en hi ball-cocktail med gin, syltede kumquats og tonic.

Madklubben Steak: Frisk gin & tonic til 65 kr. med Beefeater, Fever Tree tonic og citron.

Tony’s: G&T til 75 kr. med gin, aqua tonica, rosmarin og lime.

Bistro Royal: Helt klassisk til 65 kr. med Beefeater, Pellegrino tonic og citron.

Hanzō byder på ”Tomeshu”, som strictly speaking slet ikke er en gin og tonic, men den smager lidt derhenad. En fyldig, asiatisk drink med umeshu blommevin, tonic og lime til 75 kr.

Gran Torino: 65 kr. for en traditionel G&T med Beefeater, Pellegrino tonic og citron.

Alabama Social: Her får du en lidt større udgave til 75 kr. med Beefeater gin og Fever Tree tonic.

Skål! Vi glæder os til at hygge om dig på den internationale gin & tonic-dag mandag den 19. oktober.

P.S. Selvom vores nye Bar Next Door først åbner onsdag, må du ikke snyde dig selv for en “Cocchi Tonic”. Den smager af gin & tonic, men er faktisk lavet med en lidt lettere amerikansk vermouth i stedet. 75 kr. skal du slippe for en ”Cocchi Tonic” med tørret grapefrugt, med mindre du da svinger forbi, når der er “2 for 1″ happy hour på første parket ved Søerne.

 

 

 

 

 

Guide: Spis billigt på restaurant i efterårsferien

Guide: Spis billigt på restaurant i efterårsferien

Kalenderen skriver uge 42, og mens mange mennesker nyder en uges feriero, er alle vores restauranter i fuld sving. Som altid står Madklubbens spisesteder klar med ærlig og gedigen gastronomi i stilfulde omgivelser til ualmindelig sympatiske priser – også når feriesulten melder sig.

Både store og små vil elske en tur på Tony’s i Havnegade. Den amerikaner-italienske frækkert frister for enden af Nyhavn tæt på kajkantens liv men tilbagetrukket fra turistræset. Nyd en simpel gang pasta, eller hvad med at prøve ”Tony’s Classiscs” med tre retter for bare 200 kr.?

Ikke langt derfra – på Kongens Nytorv – finder du Bistro Royal. Et elegant men uprætentiøst spiseri, der fungerer som det perfekte pitstop, hvis ferieprogrammet står på shopping i Indre By. Her serveres både morgenmad, frokost og aftensmad til gode priser.

I hjertet af København finder du også to af vores første og mest populære restauranter: Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade og Madklubben Steak i Pilestræde. På førstnævnte kan du sætte trumf på feriemiddagen med 12 retter for 375 kr., mens bøffavoritten i Pilestræde griller saftigt kvalitetskød fra 175 kr. og opefter.

Når vi er ved Madklubbens originale filialer, er det umuligt at komme uden om Madklubben Vesterbro. Vores største restaurant byder velkommen midt i Københavns mest pulserende bydel. Forretter og desserter starter ved 50 kr., mens en hovedret fås fra bare 100 kr.

3 forskellige verdenskøkkener lige ved Søerne – én oplagt feriedestination! På Nørrebro har vi en hel palette af restauranter at vælge imellem. Lige ved Dronning Louises Bro finder du soul food på Alabama Social, asiatisk kreativitet på Hanzō og italiensk baggårdsstemning på Gran Torino. Alle tre steder byder på storslåede tastingmenuer til kun 350 kr. person. Går du à la carte, starter priserne omkring 50 kr. for en forret og 100 kr. for en hovedret.

Sidst men ikke mindst, må du ikke glemme at skylle feriestunderne ned med en drink fra øverste kvalitetshylde. Vi har netop åbnet en ny, lækker cocktailbar ved siden af vores tre Nørrebro-restauranter. Derfor lå navnet også lige for: Bar Next Door. Sip klassiske og nyskabende kreationer under glødelampernes skær med udsigt over Søernes aftensorte vandspejl. Priserne starter på 75 kr. for en cocktail.

Rigtig god efterårsferie – vi glæder os til at gøre den ekstra velsmagende på et af vores populære københavnerspots.

Få dine billeder op på vores hjemmeside

Få dine billeder op på vores hjemmeside

Er du typen, der elsker at tage billeder af din mad? Så kommer du til at elske den nye feature på vores hjemmesider. Hver restaurant har nemlig fået et Instagram-feed, hvor vores gæster har mulighed for at lægge deres bedste skud ind ved at benytte bestemte hashtags:

Fælles for alle restauranterne gælder det, at man kan bruge familiehashtagget #madklubben – her ligger også alle vores egne billeder.

Du finder Insta-gallerierne i højre side på desktop-udgaven af vores sites. Vi glæder os til at se dine billeder! Ikke mindst fordi vores søde tjenere og kokke bliver så stolte, når gæsterne deler deres oplevelser.

#KærlighedFraMadklubben

PS. Glem ikke at følge os på Instagram: @madklubben

Hva’ så pomfrit?

Hva’ så pomfrit?

Nogle gange er det OK at synde lidt i kalorieregnskabet og forkæle sig selv. Selvforkælelse er et af vores ekspertiseområder hos Madklubben, og vi ved også, at de største spiseoplevelser nogle gange kan opstå ud af de mest simple cravings.

For eksempel craver vi i dag… fritter! Sprøde, gyldne, salte pommes frites, med et sprødt ydre og et silkeblødt indre. De uundværlige, små kartoffelspyd får alt fra burger og steak til hummer og en friskrørt bearnaise til at løfte sig til nye højder. Eller endnu mere simpelt: Bare fritter. Lune fritter med flager af salt på toppen, som man er nødt til lige at spise et dusin af, før man sætter kniven i den tilhørende bøf.

Har du også fået lyst til fritter nu? Så kan du glæde dig over, at de fås både på Madklubben Steak, Madklubben Vesterbro, Alabama Social og Bistro Royal. Hos sidstnævnte kan du endda sætte ekstra trumf på dine pommes frites med trøffel på toppen. Ja tak!

Få din fritter på og book bord allerede nu. Vi glæder os til at hygge om dig på en af vores restauranter.

En bøf vi kan lide: Colorado Roast

En bøf vi kan lide: Colorado Roast

”Livet handler om at skabe og udleve oplevelser, der er værd at dele.” – Steve Jobs

Man skulle tro, at Apple-grundlæggerens ikoniske citat handlede om en af vores mest populære retter: Colorado Roast. Det er nok ikke helt tilfældet, men ordene passer ikke desto mindre godt på det populære kødfænomen, der har gået sin sejrsgang på flere af vores restauranter.

At spise en Colorado Roast er nemlig i høj grad en social oplevelse. Den saftige cuvette af kornfodret kvæg fra Uruguay serveres hel ved bordet, hvorefter gæsterne selv skal skære den ud. Hvorfor pokker hedder den så Colorado, hvis den kommer fra Sydamerika, spørger du måske? Svaret er simpelt: Colorado Roast er en amerikansk fællesbetegnelse for helstegt cuvette. Vi er blot gået på jagt efter det bedste kød til formålet, og det fandt vi i Uruguay.

Du kan invitere dine gæster på den populære middagsoplevelse både på Madklubben Steak og Madklubben Vesterbro. Uanset hvilket sted du vælger, er tilberedningsmetoden den samme: Først brunes kødet, hvorefter det får lov at hvile. Så steges det færdigt i ovnen, inden det igen tage sig en slapper, så alle safterne bliver indeni og ikke siver ud.

På begge restauranter serveres Colorado Steak både som del af en 3-retters menu og à la carte. På Madklubben Steak kan bøfbaskeren fås til 175 kr., hvor du selv vælger side orders og sauce (tillad os at anbefale sprøde fritter og bearnaise!), mens herligheden serveres til 250 kr. pr. person på Vesterbro med fritter, salat og rødvinssauce inkluderet.

Ved du allerede nu, hvem du godt gad dele en Colorado Roast med? Så er det bare med at bestille bord på Madklubben Steak eller Madklubben Vesterbro. Vi ses til en saftig deleoplevelse.

Smagen af weekend: Sæt tænderne i Kø(d)benhavn

Smagen af weekend: Sæt tænderne i Kø(d)benhavn

Vink farvel til ugens stress og jag, og giv dig selv lov til at sætte steakkniven i en ordentlig moppedreng. Det er weekend, du MÅ gerne og få ting skriger “comfort food” som en veltilberedt bøf, der just har kysset grillen eller stegepanden farvel.

Du kan få en saftig steak på mange af Madklubbens restauranter, og vi har sågar et spisested fuldstændig helliget den proteinrige evergreen, nemlig Madklubben Steak.

Den elegante kødrestaurant i Pilestræde er næsten altid fuldt booket i weekenden, og derfor synes vi, at du skal stifte bekendtskab med en af vores andre, mundvandsfremkaldende bøffer: Entrecôten fra Bistro Royal.

Glæd dig til kornfodret og krogmodnet kvæg fra Uruguay med en ekstra fin fedtmarmorering, der smelter ud i kødet under tilberedningen og giver en dyb, intens smag. Steaken steges på en glohed pande, så den kan serveres med en sprød stegeskorpe og et indre, der stadig er blødt, mørt og saftigt.

Smid gyldne fritter, cremet bearnaise, skalotteløg og ærter ind i ligningen, og så har du en weekendvinder! 400 gram rendyrket godhed med tilbehør koster 300 kr. og indtages i herskabelige rammer lige ud til Kongens Nytorv.

Book bord til en steakdinner på Bistro Royal allerede nu, eller gå på opdagelse blandt vores andre restauranter her. Hvis du ikke finder den perfekte bøf på menuen, opdager du med garanti en anden ret eller fem, der frister i stedet.

Rigtig god weekend!