Vi ses i Pilestræde!

Vi ses i Pilestræde!

Madklubben Steak er for dig, der er vild med sprøde pommes frites og onion rings, saftige bøffer med kokkens bearnaise, stegt fisk, skaldyr & fjerkræ med sæsonens lækreste grønt. Og selvfølgelig er der også masser af skønne desserter.

Derfor kan du på en typisk aften på Madklubben Steak alt efter sæson finde retter på menukortet som rib-eye af majsfodret certificeret amerikansk kødkvæg fra Greater Omaha, Colorado Roast fra uruguayansk kornfodret kødkvæg, for ikke at tale om masser af møre striploins, lammekroner, mørbrad og meget mere. Du vælger såmænd bare, om du er i humør til 3 eller 4 retter, fortæller os, hvad du er sulten efter, og peger på de saucer og tilbehør, du har lyst til. Så klarer vi resten for dig!

Du finder Madklubben Steak i Pilestræde 23 i Indre By midt i hovedstadens pulserende shoppingområde. I den to etager store restaurant får du den storby- vibe, som vores gæster er så vilde med. Om sommeren slår vi de store foldedøre ud mod gaden op, så byens atmosfære kommer helt ind i køkkenet, og i de kolde måneder skruer vi ekstra meget op for hyggen indendøre.

På Madklubben Steak kan du få fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Besøg os i Pilestræde

Besøg os i Pilestræde

På Madklubben Steak i Pilestræde elsker vi en god bøf, og for tiden serverer vi bl.a. en stor, mør og saftig 450 gram rib-eye af majsfodret certificeret amerikansk kødkvæg fra Greater Omaha. Spis den sammen med en portion sprøde, gyldne fritter, en grøn salat & kokkens lækre, lune bearnaise.

vintermenuen finder du også jordskoksuppe med kammuslinger og trøffel, røget laks med malt, syltet chili, syrnet fløde og urter, et hav af andre skønne bøfudskæringer, lammekrone, helstegt dorade og masser af lækre saucer og tilbehør, som bagte tomater med hvidløg og basilikum, grønne bønner med persille, skalotteløg og lun vinaigrette, løgringe drysset med salt og eddike og lidt aïoli til at dyppe i, gyldne, sprøde fritter, m.m.

Book dit bord her - vi glæder os til at se dig!

Foto: @nicolascosedis

Så er der vintermenuer!

Så er der vintermenuer!

Vi har skiftet menu på flere af restauranterne, og du kan derfor de næste måneder nyde en lang række skønne retter, som egner sig særlig godt til den kolde tid, vi går i møde.

Besøg os f.eks. på Madklubben Bistro-de-Luxe, hvor vi serverer rimmet torsk med peberrodscrème, vinaigrette, æble og rugknæk, blomkålssuppe med røgede mandler og citron-gelé, kalvespidsbryst med asier og tallerkensmækkere, confiteret kylling med brændte persillerødder, bacon, perleløg & persille, glaserede svinekæber med saltbagt selleri, fedtegrever & syltede rødløg – og meget mere!

Madklubben Steak står vintermenuen bl.a. på jordskoksuppe med kammuslinger og trøffel, røget laks med malt, syltet chili, syrnet fløde og urter, et hav af skønne bøfudskæringer, lammekrone, helstegt dorade og masser af skønne saucer og tilbehør, som bagte tomater med hvidløg og basilikum, grønne bønner med persille, skalotteløg og lun vinaigrette, løgringe drysset med salt og eddike og lidt aïoli til at dyppe i, gyldne, sprøde fritter, m.m.

Tony’s disker vi op med ceviche af rød tun med purløgsmayo og purløgscrudité, crostini med fuglelevermousse og vecchia romana, linguini al astice med hummerbisque, mascarpone og tigerrejer, farfalle con la carote; pasta med gulerødder og pecorino, canneloni med braisseret kalveskank, svampe, salvie og ricotta – og meget, meget mere!

Og på Madklubben Vesterbro serverer vi stegte kammuslinger med jordskok-mayo, glaskålscrudité og dild, tatar med cognac, tomat og brunet smør, gnocchi med spinat, broccoli og ricotta, gris med linser, gulerødder, lardo  og salvie, rib-eye, oksekød og vores Colorado Steak; en helstegt oksecuvette til min. 2 personer.

Book dit bord på en af vores restauranter her. Vi glæder os til at se dig!

 

Vintermenuerne er lige på trapperne

Vintermenuerne er lige på trapperne

Vi er i fuld gang med at prøvesmage og lægge sidste hånd på de super lækre vintermenuer, vi lancerer på restauranterne mellem den 6. og 12. januar. Du kan godt begynde at glæde dig! Se alle nye menuer og lanceringsdatoer på de forskellige restaurantsider under fanepunktet menu.

Heldigvis kan du også stadig nå at få del i de nuværende menuer, inden sæsonen officielt er forbi. Book dit bord her - vi glæder os til at se dig!

Vi ses i weekenden på Madklubben Steak!

Vi ses i weekenden på Madklubben Steak!

Vi lægger på årets første weekend ud med en lækker middag på Madklubben Steak. Her er vi mildest talt temmelig pjattede med kød, så planlægger du en aften på restauranten, kan du glæde dig til det hav af skønne bøffer, vi lige nu har på menuen, bl.a. vores 450 gram rib-eye af majsfodret certificeret amerikansk kødkvæg fra Greater Omaha. Spis den sammen med en portion sprøde, gyldne fritter, en grøn salat & kokkens lækre, lune bearnaise.

Du kan finde Madklubben Steak i Pilestræde 23 i Indre By midt i Københavns pulserende shoppingområde. I den to etager store restaurant får du den storby-vibe, som vores stamgæster er så vilde med. Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Nytårsaften på Madklubben – kun få billetter tilbage!

Nytårsaften på Madklubben – kun få billetter tilbage!

Orker du ikke at bruge nytårsaften på at knokle i køkkenet for at fremtrylle en 3-retters til dine gæster? Vil du hellere bare læne dig lykkeligt tilbage i spisestolen og skåle i gyldne bobler med dine venner, mens den ene lækre ret efter den anden bare bliver placeret foran dig, inden du sidst på aftenen skal ud i natten og se festfyrværkeriet over byens tage – mens andre tager sig af opvasken?! Jeps, det tænkte vi nok!

Vi holder derfor nytårsåbent på alle restauranterne, så du kan komme glad, ubesværet og ikke mindst dejligt mæt ind i det nye år. Men der er ikke mange dage tilbage af 2014, og mange borde er  allerede revet væk. Her kan du se en oversigt over, hvor der endnu er pladser tilbage, og sikre dig billetter til årets sidste middag på Madklubben. Køb dine nytårsbilletter her!

Vi glæder os til at forkæle dig!

Nytårsaften på Madklubben Steak

Nytårsaften på Madklubben Steak

Har du lyst til at få rullet den helt store nytårsmenu med 4 skønne retter, gyldne bobler, vinmenu, vand og kaffe ud, så skal din nytårsaften foregå på Madklubben Steak i Pilestræde. Her, midt i byens smørhul, vil vi stå parat til at forkæle dig med denne fabelagtige menu på årets sidste dag:

HUMMERBISQUE
hummerbrud – æble – trøffel – sprødt

STRIPLOIN
morkler – karl johan – svampe – timian – fritter – grøn salat – bearnaise

OSTEBRÆT
sødt – sprødt

CHEESECAKE
marcipan – chokolade

VINPAKKE
velkomstbobler
vinmenu
mineralvand
kaffe / the

1.000 kr.

Køb dine nytårsbilletter til Madklubben Steak her!

Foretrækker du i stedet at springe ind i nytåret på italiensk manér, skal du booke dit nytårsbord på Gran Torino. Har du planer om at fejre aftenen længere nordpå, anbefaler vi nytårsmenuen på Madklubben Bellevue. Se, hvor der er ledige pladser her!

På et hængende hår..

På et hængende hår..

Mangler du stadig at købe en julegave eller to, kan du roligt læne dig tilbage i stolen. Med et gavekort til Madklubbens restauranter får du hurtigt og nemt sat flueben på to-do-listen, og du vil kunne glæde den heldige modtager med en lækker middag på en af vores restauranter. Køb gavekortet online på to sekunder og printe det ud med det samme. Så er der ikke mere, du skal gøre, end at smide det i en fin kuvert, og så er julen er reddet. Køb dit gavekort her!

Julegaveshopping & god mad

Julegaveshopping & god mad

Mere end halvdelen af alle julegaver købes de sidste par dage inden jul, og få udfordringer bygger en appetit op mere end en hektisk tur ned ad et propfyldt Strøget. Derfor står vi i dag klar med frokosten fra klokken 12:00 på Grill Royal på Kongens Nytorv og med aftensmaden på de andre restauranter fra kl. 17:30. Er du typen, der venter med gaveindkøbene til dagen før dagen, kan du se vores åbningstider for resten af året her!

Orker du ikke det store shopping-ræs, men mangler du alligevel en julegave eller to, kan du også roligt læne dig tilbage i stolen. Med et gavekort til Madklubbens restauranter får du hurtigt og nemt sat flueben på to-do-listen, og du vil kunne glæde den heldige modtager med en lækker middag på en af vores restauranter. Du kan købe gavekortet online på to sekunder og printe det ud med det samme. Så er der ikke mere, du skal gøre, end at smide det i en fin kuvert, og så er julen er reddet. Køb dit gavekort her!

Pssst.. Skal du fejre nytårsaften på Madklubben? Så skynd dig at sikre dig et bord! Se alle vores lækre nytårsmenuer og køb dine billetter her!

Spring mæt og lykkelig ind i 2015

Spring mæt og lykkelig ind i 2015

Der er visse nytårstraditioner, man ikke bryder: Dronningens nytårstale, middagen på Madklubben og 90-års-fødselsdagen. Det ville ganske enkelt ikke være en rigtig nytårsaften, hvis bare ét af indslagene manglede, og derfor har vi igen i år stablet en række fabelagtige nytårsmenuer på benene på samtlige af vores restauranter, så du blot skal vælge, hvad du vil spise, og hvor du vil fejre aftenen med dem, du holder af.

Se alle vores nytårsmenuer her, og køb din billet allerede i dag. Så er nytåret sikret!