Få dine billeder op på vores hjemmeside

Få dine billeder op på vores hjemmeside

Er du typen, der elsker at tage billeder af din mad? Så kommer du til at elske den nye feature på vores hjemmesider. Hver restaurant har nemlig fået et Instagram-feed, hvor vores gæster har mulighed for at lægge deres bedste skud ind ved at benytte bestemte hashtags:

Fælles for alle restauranterne gælder det, at man kan bruge familiehashtagget #madklubben – her ligger også alle vores egne billeder.

Du finder Insta-gallerierne i højre side på desktop-udgaven af vores sites. Vi glæder os til at se dine billeder! Ikke mindst fordi vores søde tjenere og kokke bliver så stolte, når gæsterne deler deres oplevelser.

#KærlighedFraMadklubben

PS. Glem ikke at følge os på Instagram: @madklubben

Hva’ så pomfrit?

Hva’ så pomfrit?

Nogle gange er det OK at synde lidt i kalorieregnskabet og forkæle sig selv. Selvforkælelse er et af vores ekspertiseområder hos Madklubben, og vi ved også, at de største spiseoplevelser nogle gange kan opstå ud af de mest simple cravings.

For eksempel craver vi i dag… fritter! Sprøde, gyldne, salte pommes frites, med et sprødt ydre og et silkeblødt indre. De uundværlige, små kartoffelspyd får alt fra burger og steak til hummer og en friskrørt bearnaise til at løfte sig til nye højder. Eller endnu mere simpelt: Bare fritter. Lune fritter med flager af salt på toppen, som man er nødt til lige at spise et dusin af, før man sætter kniven i den tilhørende bøf.

Har du også fået lyst til fritter nu? Så kan du glæde dig over, at de fås både på Madklubben Steak, Madklubben Vesterbro, Alabama Social og Bistro Royal. Hos sidstnævnte kan du endda sætte ekstra trumf på dine pommes frites med trøffel på toppen. Ja tak!

Få din fritter på og book bord allerede nu. Vi glæder os til at hygge om dig på en af vores restauranter.

En bøf vi kan lide: Colorado Roast

En bøf vi kan lide: Colorado Roast

”Livet handler om at skabe og udleve oplevelser, der er værd at dele.” – Steve Jobs

Man skulle tro, at Apple-grundlæggerens ikoniske citat handlede om en af vores mest populære retter: Colorado Roast. Det er nok ikke helt tilfældet, men ordene passer ikke desto mindre godt på det populære kødfænomen, der har gået sin sejrsgang på flere af vores restauranter.

At spise en Colorado Roast er nemlig i høj grad en social oplevelse. Den saftige cuvette af kornfodret kvæg fra Uruguay serveres hel ved bordet, hvorefter gæsterne selv skal skære den ud. Hvorfor pokker hedder den så Colorado, hvis den kommer fra Sydamerika, spørger du måske? Svaret er simpelt: Colorado Roast er en amerikansk fællesbetegnelse for helstegt cuvette. Vi er blot gået på jagt efter det bedste kød til formålet, og det fandt vi i Uruguay.

Du kan invitere dine gæster på den populære middagsoplevelse både på Madklubben Steak og Madklubben Vesterbro. Uanset hvilket sted du vælger, er tilberedningsmetoden den samme: Først brunes kødet, hvorefter det får lov at hvile. Så steges det færdigt i ovnen, inden det igen tage sig en slapper, så alle safterne bliver indeni og ikke siver ud.

På begge restauranter serveres Colorado Steak både som del af en 3-retters menu og à la carte. På Madklubben Steak kan bøfbaskeren fås til 175 kr., hvor du selv vælger side orders og sauce (tillad os at anbefale sprøde fritter og bearnaise!), mens herligheden serveres til 250 kr. pr. person på Vesterbro med fritter, salat og rødvinssauce inkluderet.

Ved du allerede nu, hvem du godt gad dele en Colorado Roast med? Så er det bare med at bestille bord på Madklubben Steak eller Madklubben Vesterbro. Vi ses til en saftig deleoplevelse.

Smagen af weekend: Sæt tænderne i Kø(d)benhavn

Smagen af weekend: Sæt tænderne i Kø(d)benhavn

Vink farvel til ugens stress og jag, og giv dig selv lov til at sætte steakkniven i en ordentlig moppedreng. Det er weekend, du MÅ gerne og få ting skriger “comfort food” som en veltilberedt bøf, der just har kysset grillen eller stegepanden farvel.

Du kan få en saftig steak på mange af Madklubbens restauranter, og vi har sågar et spisested fuldstændig helliget den proteinrige evergreen, nemlig Madklubben Steak.

Den elegante kødrestaurant i Pilestræde er næsten altid fuldt booket i weekenden, og derfor synes vi, at du skal stifte bekendtskab med en af vores andre, mundvandsfremkaldende bøffer: Entrecôten fra Bistro Royal.

Glæd dig til kornfodret og krogmodnet kvæg fra Uruguay med en ekstra fin fedtmarmorering, der smelter ud i kødet under tilberedningen og giver en dyb, intens smag. Steaken steges på en glohed pande, så den kan serveres med en sprød stegeskorpe og et indre, der stadig er blødt, mørt og saftigt.

Smid gyldne fritter, cremet bearnaise, skalotteløg og ærter ind i ligningen, og så har du en weekendvinder! 400 gram rendyrket godhed med tilbehør koster 300 kr. og indtages i herskabelige rammer lige ud til Kongens Nytorv.

Book bord til en steakdinner på Bistro Royal allerede nu, eller gå på opdagelse blandt vores andre restauranter her. Hvis du ikke finder den perfekte bøf på menuen, opdager du med garanti en anden ret eller fem, der frister i stedet.

Rigtig god weekend!

Happy Pride!

Happy Pride!

I dag løber årets store Pride Parade af stablen, og Madklubbens restauranter ønsker de mange tusinde paradegængere en helt fabelagtig dag med masser af solskin, musik og livsbekræftende stunder.

På vores restaurant Hanzō på Nørrebro har medarbejderne selv taget initiativ til at markere dagen ved at bære regnbuemærkater på deres arbejdsuniformer. De vil nemlig gerne minde gæsterne om, at man aldrig må stoppe med at kæmpe for en verden, hvor man har lov til at elske, hvem man vil og til at leve i fuld overensstemmelse med sin egen seksualitet og kønsopfattelse.

Glædelig Pride til LGBT-miljøet, glædelig Pride til København og ikke mindst glædelig Pride til vores mange gæster. Vi håber, at I vil hjælpe til med at støtte op om et København, der både smager godt, ser godt ud og kan rumme forskellighed i alle ordets aspekter.

Nominér din madklub og vind et gavekort på 1.000 kr.

Nominér din madklub og vind et gavekort på 1.000 kr.

Et godt måltid handler både om hvad, vi spiser, men også i høj grad om hvem vi spiser sammen med.

Madklubben er ikke kun navnet på flere af vores restauranter, det er også betegnelsen for et fællesskab, som mange har med deres venner og familie derhjemme. Vi vil gerne hylde de små madklubber, og udlodder derfor et gavekort på hele 1.000 kr. til en heldig, madelskende spisegruppe.

Gavekortet er til bøfpusheren Madklubben Steak i Pilestræde i hjertet af København, og du kan nominere lige netop DIN madklub via vores Facebook-side. Men skynd dig, for konkurrencen slutter allerede fredag den 14. august.

Held og lykke, og god appetit!

Guide: Fashion Week på budget

Guide: Fashion Week på budget

Lækker mode, lækkert hår og lækker mad til små eller ingen penge. Vi har lavet en must-read guide for fashionistaer, der elsker value-for-money.

Den halvårlige modefest er over os. Copenhagen Fashion Week forvandler atter hovedstadens fortove til catwalks, og pludselig stiger andelen af velklædte og smukke mennesker i bybilledet drastisk.

Uanset om du er typen, der står på listen til alle de rigtige shows og fester, eller du blot vil ud og lufte dit chikkeste outfit med veninderne, har vi samlet 6 fede steder og events, hvor du kan være designlækker og med på beatet uden at sprænge banken. Så er der også råd til nyt tøj i stedet – win win!

blonde-240941_1280

Få stylet dit hår kvit og frit

Alle kan have en dårlig hårdag, men det er ekstra frustrerende, hvis det sker under modeugen. Heldigvis kan du svinge forbi TRESemmés “Blow-Out” Bar på Fashion Square aka. Nytorv i Indre By. Her står intet mindre end seks stylister klar til at trylle med dine lokker, mens du sipper kølige drikkevarer. Det bedste af det hele? Det er fuldstændig og aldeles gratis.

Hvad: TRESemmé Blow Out Bar
Hvor: Nytorv
Hvornår: Den 6., 7. og 8. august kl. 12-18

IMG_0109

Salat med sideorder af chikke mennesker

Jojo, Fashion Week handler naturligvis om at spotte designertøj på catwalken, men det handler også i høj grad om at se på mennesker og selv flashe sit bedste kluns. Det kan du gøre hos Bistro Royal på Kongens Nytorv. Tag plads i spisebaren i vinduet eller scor en af de eftertragtede pladser i solen ud mod pladsen. Vi kan anbefale en “Salade Lyonnaise” med smilende æg og røget bacon til 100 kr. til frokost.

Hvad: Frokost på Bistro Royal
Hvor: Kongens Nytorv 26
Hvornår: Frokost kl. 12-16:30 mandag til torsdag og kl. 12-16 fredag til søndag.

alcohol-492871_1280

Rooftop party med fri bar

I år var Madklubbens amerikanske sydstatsfavorit Alabama Social nomineret til AOK’s “Byens Bedste”-pris. Selv om vi ikke vandt, skal vi helt klart ud og feste på toppen af Islands Brygge, når to af årets vindere i modekategorierne – nemlig Herrernes Magasin og Project 4 – inviterer til rooftop party på toppen af den fashionable STAY-bygning. Alle er inviteret til fri bar i rosé og sjusser, man skal bare melde sig til på Facebook.

Hvad: Gratis modefest
Hvor: STAY, Islands Brygge 79A
Hvornår: Fredag den 7. august kl. 21

Kirppistelyä

Byt dit gamle tøj til nyt

Et af modeugens bedste koncepter er uden tvivl den store “Fashion Exchange” på Rådhuspladsen, hvor du på én og samme tid kan få ryddet ud i klædeskabet, score nye klæder og skåne miljøet ved at genbruge i stedet for at smide ud. Alt du skal gøre, er at sørge for, at dit medbragte tøj er rent og i god stand. Alle overskydende genstande doneres til velgørenhed, når eftermiddagen er omme.

Hvad: Fashion Exchange
Hvor: Rådhuspladsen
Hvornår: Lørdag den 8. august kl. 11-16

IMG_2104

Slæng dig på græsset til urban havefest

Et af modeugens mest populære events er den storstilede havefest i Kronprinsensgade. 500 m2 græs bliver rullet ud på asfalten, og så skrues der ellers op for musikken. Saml dine bedste venner, smid jer på grønsværen og sip kolde drinks eller gør et kup i en af gadens mange butikker. Bliver du sulten, kan du med fordel smutte ned forbi Madklubben Steak lige om hjørnet i Pilestræde.

Hvad: Havefest
Hvor: Kronprinsensgade
Hvornår: Torsdag den 6. august kl. 15-20

IMG_0337

Prisvenlig middag i designsmækre omgivelser

Du kender det godt. Du vil gerne ud og spise lidt lækkert med vennerne, inden turen går videre til modefest ude i byen, men du har brugt alt for mange penge på de nye sko, du skal ud og lufte på dansegulvet. What to do? Hanzō is what to do. Den arkitektoniske restaurant lige ved Søerne frister med asiatiske “yummi”-retter fra kun 50 kr., og er du frisk på en fulde oplevelse, kan 13 retter fås for sympatiske 350 kr. Velbekomme!

Hvad: Hanzō
Hvor: Sortedam Dossering 5
Hvornår: Hver dag fra 17:30-24 + Frokost lørdag og søndag kl. 12-15

Save the date: Designloppemarked

Save the date: Designloppemarked

Så er der gået endnu en fantastisk sæson, og der er traditionen tro sket masser af nye spændende ting i Madklubben. Vi er i gang med nye spændende projekter og har sagt farvel og tak til gamle eventyr. Vi har f.eks. solgt lokalerne i Admiralgade, købt spritnye, lækre designmøbler til Madklubben i St. Kongensgade, vi har forårsrengjort, skiftet ud & ryddet op – og vi har nu en masse lækre ting i overskud.

Står du og mangler nogle af Wegners tidløse og smukke Y-stole i enten sort eller natur, Gubi-stole og ditto lamper, Eames-stole og borde, Børge Mogensen-stole, lamper fra Bestlite og Luceplan og, og, og… meget mere? Så husk at besøg os, når vi skyder det hele af i weekenden den 30. og 31. maj fra kl. 12 til 15. Vi afslører, hvor i byen loppemarkedet afholdes, når vi nærmer os! #madklubben #loppemarked

Start din aften med en aperitif

Start din aften med en aperitif

Madklubben Steak anbefaler vi, at du – inden du kaster dig over én af vores lækre, møre bøffer – starter med en sjus, f.eks. en frisk TOM COLLINS på gin, sukker og citron eller den mørkere, lidt mere butch’e DARK & STORMY lavet på Gosling’s black seal rom og blandet med ginger beer og friskpresset lime.

Gran Torino er signatursjusserne den orangerøde, syndige GRAPE SPRITZ med Aperol, grape-soda & bobler + BELLINI’en på fersken og prosecco, mens vi på Hanzó foretrækker den asiatiske TOMESHU med japansk umeshu, tonic & lime.

Alabama Social er det naturligvis sydstats-cocktails, der hitter, bl.a. TENNESSEE RUMSHINE på rom, brombær moonshine og appelsin og PISCO SOUR på pisco, lime, aztec bitters og æggehvider. 

Har du planlagt en aften på Madklubben Vesterbro, kan du vælge mellem et skummende hav af cocktails, bl.a. SUZE SPRITZ med suze, soda, hyldeblomst & prosecco, IRISH RACEHORSE med jameson, ginger ale & citron, NOT AN APPLE med absolut vodka, brombær, basilikum & lime, RHUBARB TICKLE med havanna rum, rabarber & lime og ITALO MAN med parmesan-gin, brændt tomatolie & citrus – og mange flere.

Bøf & hummer

Bøf & hummer

På Madklubben Steak i Pilestræde kan vi lide et godt stykke kød. Derfor står menuen på et hav af lækre bøfudskæringer, bl.a. 250 gram smørmør oksetournedos og 350 gram rib-eye af uruguayansk kornfodret kødkvæg. Skal den have hele armen, smider vi også en grillet hummer på tallerkenen. Og en ordentlig portion sprøde fritter. Og ristede skovsvampe. Og en skøn madagascar-pebersovs. Og, og, og.. 

Sulten? Book dit bord på Madklubben Steak her!