Tag glæderne på forskud..

Tag glæderne på forskud..

Okay, det er ikke, fordi kulden, gråvejret og de sjappede snefnug, der med jævne mellemrum daler ned fra himlen, helt er en ting fra fortiden. Ikke endnu. I dag ligner derfor ret meget sidste uge, men vi er nu gået ind i forårets første måned, og vi kan slet ikke få armene ned over, hvad det betyder af udeliv, lysere dage, smukkere natur og ikke mindst masser af hyggelige aftener og god mad på Madklubben. Foråret er med andre ord på vej, kære venner, og det er noget, vi alle sammen har glædet os til.

Vi ser derfor frem til at se dig på Madklubben Steak hvor menuen lige nu står på bl.a. tun-carpaccio med wasabi-crème, lime, karse og parmesan, røget laks med agurkerelish, sesam, avokado, stenbiderrogn og chips, hummerbisque med fennikel, chili-croutons og urter, et hav af skønne bøfudskæringer, lammekrone, helstegt dorade og masser af skønne saucer og tilbehør, som bagte tomater med hvidløg og basilikum, grønne bønner med persille, skalotteløg og lun vinaigrette, løgringe og gyldne, sprøde fritter.

 Madklubben Bistro-de-Luxe serverer vi rimmet torsk med peberrodscrème, vinaigrette, æble og rugknæk, blomkålssuppe med røgede mandler og citron-gelé, kalvespidsbryst med asier og tallerkensmækkere, confiteret kylling med brændte persillerødder, bacon, perleløg & persille, glaserede svinekæber med saltbagt selleri, fedtegrever & syltede rødløg – og meget mere!

På Alabama Social kan du stille sulten med ‘Toast Hannibal Lector’ med stegt kyllingelever og andehjerter med hestebønner, ‘Croissant Po’boy’ med foie gras og rødløgsmarmelade, vores fortolkning af den klassiske sydstatsgryderet ‘gumbo’ med kyllingelår, merguezpølse, svinebov og røgede rejer, friteret kylling med ‘dirty rice’, apple-BBQ-sauce og marineret agurk m.m.

På Tony’s disker vi op med ceviche af rød tun med purløgsmayo og purløgscrudité, crostini med fuglelevermousse og vecchia romana, linguini al astice med hummerbisque, mascarpone og tigerrejer, farfalle con la carote; pasta med gulerødder og pecorino, canneloni med braisseret kalveskank, svampe, salvie og ricotta – og meget, meget mere!

 Madklubben Vesterbro serverer vi stegte kammuslinger med jordskok-mayo, glaskålscrudité og dild, tatar med cognac, tomat og brunet smør, gnocchi med spinat, broccoli og ricotta, gris med linser, gulerødder, lardo  og salvie, rib-eye, oksekød og vores Colorado Steak; en helstegt oksecuvette til min. 2 personer.

Og på Hanzō finder du for tiden bl.a. Hanzō sliders, som er dampede hvedeboller med sprød kylling, asiatisk sauce tatare & pickles, stegte kammuslinger med beurre blanc på miso & kinaradise, friskskåret, rå king fish med østers-emulsion og agurk og 3 x østers; en med koriander/chili, en med lime & en med yuzu/wasabi, udonnudler i dashi-boullion med kalvehaler, forårsløg og soyaæg – og meget mere!

Book dit bord på en af vores restauranter her. Vi glæder os til at se dig!

Hvad er du sulten efter i dag?

Hvad er du sulten efter i dag?

Besøg os f.eks. på Madklubben Bistro-de-Luxe, hvor vi serverer rimmet torsk med peberrodscrème, vinaigrette, æble og rugknæk, blomkålssuppe med røgede mandler og citron-gelé, kalvespidsbryst med asier og tallerkensmækkere, confiteret kylling med brændte persillerødder, bacon, perleløg & persille, glaserede svinekæber med saltbagt selleri, fedtegrever & syltede rødløg – og meget mere!

Alabama Social serverer vi bl.a. ‘Toast Hannibal Lector’ med stegt kyllingelever og andehjerter med hestebønner, ‘Croissant Po’boy’ med foie gras og rødløgsmarmelade, vores fortolkning af den klassiske sydstatsgryderet ‘gumbo’ med kyllingelår, merguezpølse, svinebov og røgede rejer, friteret kylling med ‘dirty rice’, apple-BBQ-sauce og marineret agurk m.m.

På Madklubben Steak står vintermenuen bl.a. på jordskoksuppe med kammuslinger og trøffel, røget laks med malt, syltet chili, syrnet fløde og urter, et hav af skønne bøfudskæringer, lammekrone, helstegt dorade og masser af skønne saucer og tilbehør, som bagte tomater med hvidløg og basilikum, grønne bønner med persille, skalotteløg og lun vinaigrette, løgringe drysset med salt og eddike og lidt aïoli til at dyppe i, gyldne, sprøde fritter, m.m.

På Tony’s disker vi op med ceviche af rød tun med purløgsmayo og purløgscrudité, crostini med fuglelevermousse og vecchia romana, linguini al astice med hummerbisque, mascarpone og tigerrejer, farfalle con la carote; pasta med gulerødder og pecorino, canneloni med braisseret kalveskank, svampe, salvie og ricotta – og meget, meget mere!

 Madklubben Vesterbro serverer vi stegte kammuslinger med jordskok-mayo, glaskålscrudité og dild, tatar med cognac, tomat og brunet smør, gnocchi med spinat, broccoli og ricotta, gris med linser, gulerødder, lardo  og salvie, rib-eye, oksekød og vores Colorado Steak; en helstegt oksecuvette til min. 2 personer.

Og på Hanzō finder du for tiden bl.a. Hanzō sliders, som er dampede hvedeboller med sprød kylling, asiatisk sauce tatare & pickles, stegte kammuslinger med beurre blanc på miso & kinaradise, friskskåret, rå king fish med østers-emulsion og agurk og 3 x østers; en med koriander/chili, en med lime & en med yuzu/wasabi, udonnudler i dashi-boullion med kalvehaler, forårsløg og soyaæg – og meget mere!

Book dit bord på en af vores restauranter her. Vi glæder os til at se dig!

Det er så koldt derude..

Det er så koldt derude..

På Madklubbens restauranter skifter menuerne sammen med årstiderne. Derfor kan du lige nu finde en masse skønne retter på menukortene, der egner sig særlig godt til den kolde tid, vi befinder os midt i.

Besøg os f.eks. på Madklubben Bistro-de-Luxe, hvor vi serverer rimmet torsk med peberrodscrème, vinaigrette, æble og rugknæk, blomkålssuppe med røgede mandler og citron-gelé, kalvespidsbryst med asier og tallerkensmækkere, confiteret kylling med brændte persillerødder, bacon, perleløg & persille, glaserede svinekæber med saltbagt selleri, fedtegrever & syltede rødløg – og meget mere!

På Madklubben Steak står vintermenuen bl.a. på jordskoksuppe med kammuslinger og trøffel, røget laks med malt, syltet chili, syrnet fløde og urter, et hav af skønne bøfudskæringer, lammekrone, helstegt dorade og masser af skønne saucer og tilbehør, som bagte tomater med hvidløg og basilikum, grønne bønner med persille, skalotteløg og lun vinaigrette, løgringe drysset med salt og eddike og lidt aïoli til at dyppe i, gyldne, sprøde fritter, m.m.

På Tony’s disker vi op med ceviche af rød tun med purløgsmayo og purløgscrudité, crostini med fuglelevermousse og vecchia romana, linguini al astice med hummerbisque, mascarpone og tigerrejer, farfalle con la carote; pasta med gulerødder og pecorino, canneloni med braisseret kalveskank, svampe, salvie og ricotta – og meget, meget mere!

Og på Madklubben Vesterbro serverer vi stegte kammuslinger med jordskok-mayo, glaskålscrudité og dild, tatar med cognac, tomat og brunet smør, gnocchi med spinat, broccoli og ricotta, gris med linser, gulerødder, lardo  og salvie, rib-eye, oksekød og vores Colorado Steak; en helstegt oksecuvette til min. 2 personer.

Book dit bord på en af vores restauranter her. Vi glæder os til at se dig!

Kan du lide en god bøf?

Kan du lide en god bøf?

På Madklubben Steak i Pilestræde elsker vi en god bøf, og for tiden serverer vi bl.a. en stor, mør og saftig 450 gram rib-eye af majsfodret certificeret amerikansk kødkvæg fra Greater Omaha. Spis den sammen med en portion sprøde, gyldne fritter, en grøn salat & kokkens lækre, lune bearnaise.

På vintermenuen finder du også jordskoksuppe med kammuslinger og trøffel, røget laks med malt, syltet chili, syrnet fløde og urter, et hav af andre skønne bøfudskæringer, lammekrone, helstegt dorade og masser af lækre saucer og tilbehør, som bagte tomater med hvidløg og basilikum, grønne bønner med persille, skalotteløg og lun vinaigrette, løgringe drysset med salt og eddike og lidt aïoli til at dyppe i, gyldne, sprøde fritter, m.m.

Book dit bord her - vi glæder os til at se dig!

Vi ses i Pilestræde!

Vi ses i Pilestræde!

Madklubben Steak er for dig, der er vild med sprøde pommes frites og onion rings, saftige bøffer med kokkens bearnaise, stegt fisk, skaldyr & fjerkræ med sæsonens lækreste grønt. Og selvfølgelig er der også masser af skønne desserter.

Derfor kan du på en typisk aften på Madklubben Steak alt efter sæson finde retter på menukortet som rib-eye af majsfodret certificeret amerikansk kødkvæg fra Greater Omaha, Colorado Roast fra uruguayansk kornfodret kødkvæg, for ikke at tale om masser af møre striploins, lammekroner, mørbrad og meget mere. Du vælger såmænd bare, om du er i humør til 3 eller 4 retter, fortæller os, hvad du er sulten efter, og peger på de saucer og tilbehør, du har lyst til. Så klarer vi resten for dig!

Du finder Madklubben Steak i Pilestræde 23 i Indre By midt i hovedstadens pulserende shoppingområde. I den to etager store restaurant får du den storby- vibe, som vores gæster er så vilde med. Om sommeren slår vi de store foldedøre ud mod gaden op, så byens atmosfære kommer helt ind i køkkenet, og i de kolde måneder skruer vi ekstra meget op for hyggen indendøre.

På Madklubben Steak kan du få fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Besøg os i Pilestræde

Besøg os i Pilestræde

På Madklubben Steak i Pilestræde elsker vi en god bøf, og for tiden serverer vi bl.a. en stor, mør og saftig 450 gram rib-eye af majsfodret certificeret amerikansk kødkvæg fra Greater Omaha. Spis den sammen med en portion sprøde, gyldne fritter, en grøn salat & kokkens lækre, lune bearnaise.

vintermenuen finder du også jordskoksuppe med kammuslinger og trøffel, røget laks med malt, syltet chili, syrnet fløde og urter, et hav af andre skønne bøfudskæringer, lammekrone, helstegt dorade og masser af lækre saucer og tilbehør, som bagte tomater med hvidløg og basilikum, grønne bønner med persille, skalotteløg og lun vinaigrette, løgringe drysset med salt og eddike og lidt aïoli til at dyppe i, gyldne, sprøde fritter, m.m.

Book dit bord her - vi glæder os til at se dig!

Foto: @nicolascosedis

Så er der vintermenuer!

Så er der vintermenuer!

Vi har skiftet menu på flere af restauranterne, og du kan derfor de næste måneder nyde en lang række skønne retter, som egner sig særlig godt til den kolde tid, vi går i møde.

Besøg os f.eks. på Madklubben Bistro-de-Luxe, hvor vi serverer rimmet torsk med peberrodscrème, vinaigrette, æble og rugknæk, blomkålssuppe med røgede mandler og citron-gelé, kalvespidsbryst med asier og tallerkensmækkere, confiteret kylling med brændte persillerødder, bacon, perleløg & persille, glaserede svinekæber med saltbagt selleri, fedtegrever & syltede rødløg – og meget mere!

Madklubben Steak står vintermenuen bl.a. på jordskoksuppe med kammuslinger og trøffel, røget laks med malt, syltet chili, syrnet fløde og urter, et hav af skønne bøfudskæringer, lammekrone, helstegt dorade og masser af skønne saucer og tilbehør, som bagte tomater med hvidløg og basilikum, grønne bønner med persille, skalotteløg og lun vinaigrette, løgringe drysset med salt og eddike og lidt aïoli til at dyppe i, gyldne, sprøde fritter, m.m.

Tony’s disker vi op med ceviche af rød tun med purløgsmayo og purløgscrudité, crostini med fuglelevermousse og vecchia romana, linguini al astice med hummerbisque, mascarpone og tigerrejer, farfalle con la carote; pasta med gulerødder og pecorino, canneloni med braisseret kalveskank, svampe, salvie og ricotta – og meget, meget mere!

Og på Madklubben Vesterbro serverer vi stegte kammuslinger med jordskok-mayo, glaskålscrudité og dild, tatar med cognac, tomat og brunet smør, gnocchi med spinat, broccoli og ricotta, gris med linser, gulerødder, lardo  og salvie, rib-eye, oksekød og vores Colorado Steak; en helstegt oksecuvette til min. 2 personer.

Book dit bord på en af vores restauranter her. Vi glæder os til at se dig!

 

Vintermenuerne er lige på trapperne

Vintermenuerne er lige på trapperne

Vi er i fuld gang med at prøvesmage og lægge sidste hånd på de super lækre vintermenuer, vi lancerer på restauranterne mellem den 6. og 12. januar. Du kan godt begynde at glæde dig! Se alle nye menuer og lanceringsdatoer på de forskellige restaurantsider under fanepunktet menu.

Heldigvis kan du også stadig nå at få del i de nuværende menuer, inden sæsonen officielt er forbi. Book dit bord her - vi glæder os til at se dig!

Vi ses i weekenden på Madklubben Steak!

Vi ses i weekenden på Madklubben Steak!

Vi lægger på årets første weekend ud med en lækker middag på Madklubben Steak. Her er vi mildest talt temmelig pjattede med kød, så planlægger du en aften på restauranten, kan du glæde dig til det hav af skønne bøffer, vi lige nu har på menuen, bl.a. vores 450 gram rib-eye af majsfodret certificeret amerikansk kødkvæg fra Greater Omaha. Spis den sammen med en portion sprøde, gyldne fritter, en grøn salat & kokkens lækre, lune bearnaise.

Du kan finde Madklubben Steak i Pilestræde 23 i Indre By midt i Københavns pulserende shoppingområde. I den to etager store restaurant får du den storby-vibe, som vores stamgæster er så vilde med. Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Nytårsaften på Madklubben – kun få billetter tilbage!

Nytårsaften på Madklubben – kun få billetter tilbage!

Orker du ikke at bruge nytårsaften på at knokle i køkkenet for at fremtrylle en 3-retters til dine gæster? Vil du hellere bare læne dig lykkeligt tilbage i spisestolen og skåle i gyldne bobler med dine venner, mens den ene lækre ret efter den anden bare bliver placeret foran dig, inden du sidst på aftenen skal ud i natten og se festfyrværkeriet over byens tage – mens andre tager sig af opvasken?! Jeps, det tænkte vi nok!

Vi holder derfor nytårsåbent på alle restauranterne, så du kan komme glad, ubesværet og ikke mindst dejligt mæt ind i det nye år. Men der er ikke mange dage tilbage af 2014, og mange borde er  allerede revet væk. Her kan du se en oversigt over, hvor der endnu er pladser tilbage, og sikre dig billetter til årets sidste middag på Madklubben. Køb dine nytårsbilletter her!

Vi glæder os til at forkæle dig!