Bøf & hummer

Bøf & hummer

På Madklubben Steak i Pilestræde kan vi lide et godt stykke kød. Derfor står menuen på et hav af lækre bøfudskæringer, bl.a. 250 gram smørmør oksetournedos og 350 gram rib-eye af uruguayansk kornfodret kødkvæg. Skal den have hele armen, smider vi også en grillet hummer på tallerkenen. Og en ordentlig portion sprøde fritter. Og ristede skovsvampe. Og en skøn madagascar-pebersovs. Og, og, og.. 

Sulten? Book dit bord på Madklubben Steak her!

Hvad kan vi li’?

Hvad kan vi li’?

Lidt salt, lidt surt, lidt sprødt og blødt – meget mere skal der ikke til for at gøre os lykkelige. Derfor kan du på flere af vores restauranters forretsmenuer finde punktet charcuteri. 

På Madklubben Steak består vores slagterbræt for tiden af et lækkert udvalg af pølser, foie gras-mousse, dip og sprødt, mens du på Madklubben Bistro-de-Luxe kan blive forkælet med bl.a. kålpølser, kyllinge-rillette, skinker, karsemayo & flæskesvær. På Tony’s serverer vi naturligvis vores italienske slagtervarer antipasti-style, og på Madklubben Vesterbro finder du et charcuteri-udvalg, der egner sig til hverdagen, såvel som luksusudgaven, når den liiige skal have en ekstra tand eller fire. Og det skal den jo ganske jævnligt.

Book dit bord på en af restauranterne her – vi glæder os til at se dig!

Vi deler vores gode opskrifter med dig!

Vi deler vores gode opskrifter med dig!

Mangler du inspiration til madlavningen derhjemme, så husk, at du altid kan finde opskrifter på et udvalg af vores hof- og sæsonretter her.

Prøv f.eks. kræfter med Alabama Socials sydstatsinspirerede gumbo, vores lækre moules marinières fra Grill Royal, bearnaisesovsen, som du kender og elsker fra Madklubben Steak, stegt torsk med cassoulet à la Madklubben Vesterbro eller noget helt syvende.

Se vores opskrifter her, og følg med på bloggen, når den opdateres med nye, spændende retter. Foretrækker du at få maden serveret uden at skulle knokle over kødgryderne? Så book dit bord her. Vi glæder os til at se dig.

Har du lyst til at prøve noget nyt?

Har du lyst til at prøve noget nyt?

Vi elsker at se og gense dig, hver gang du kigger forbi, anmoder om stambordet og bestiller signaturretten på netop din favoritrestaurant. Men vi har også somme tider lyst til at introducere dig for nye indtryk i vores andre gastronomiske afdelinger. For selvom du sværger til italiensk, kan du måske også begejstres ved det asiatiske køkken. Eller det amerikanske, franske eller nordiske. Vi tilbyder nemlig lidt af hvert på vores forskellige adresser.

Vi ser derfor frem til at se dig på Madklubben Steak i Pilestræde, hvor menuen lige nu står på bl.a. tun-carpaccio med wasabi-crème, lime, karse og parmesan, røget laks med agurkerelish, sesam, avokado, stenbiderrogn og chips, hummerbisque med fennikel, chili-croutons og urter, et hav af skønne bøfudskæringer, lammekrone, helstegt dorade og masser af skønne saucer og tilbehør, som bagte tomater med hvidløg og basilikum, grønne bønner med persille, skalotteløg og lun vinaigrette, løgringe og gyldne, sprøde fritter.

 Madklubben Bistro-de-Luxe i St. Kongensgade serverer vi rimmet torsk med peberrodscrème, vinaigrette, æble og rugknæk, blomkålssuppe med røgede mandler og citron-gelé, kalvespidsbryst med asier og tallerkensmækkere, confiteret kylling med brændte persillerødder, bacon, perleløg & persille, glaserede svinekæber med saltbagt selleri, fedtegrever & syltede rødløg – og meget mere!

På Alabama Social ved Sortedam Dossering kan du stille sulten med ‘Toast Hannibal Lector’ med stegt kyllingelever og andehjerter med hestebønner, ‘Croissant Po’boy’ med foie gras og rødløgsmarmelade, vores fortolkning af den klassiske sydstatsgryderet ‘gumbo’ med kyllingelår, merguezpølse, svinebov og røgede rejer, friteret kylling med ‘dirty rice’, apple-BBQ-sauce og marineret agurk m.m.

På Tony’s i Havnegade disker vi op med ceviche af rød tun med purløgsmayo og purløgscrudité, crostini med fuglelevermousse og vecchia romana, linguini al astice med hummerbisque, mascarpone og tigerrejer, farfalle con la carote; pasta med gulerødder og pecorino, canneloni med braisseret kalveskank, svampe, salvie og ricotta – og meget, meget mere!

 Madklubben Vesterbro serverer vi stegte kammuslinger med jordskok-mayo, glaskålscrudité og dild, tatar med cognac, tomat og brunet smør, gnocchi med spinat, broccoli og ricotta, gris med linser, gulerødder, lardo  og salvie, rib-eye, oksekød og vores Colorado Steak; en helstegt oksecuvette til min. 2 personer.

Og på Hanzō på Nørrebro finder du for tiden bl.a. Hanzō sliders, som er dampede hvedeboller med sprød kylling, asiatisk sauce tatare & pickles, stegte kammuslinger med beurre blanc på miso & kinaradise, friskskåret, rå king fish med østers-emulsion og agurk og 3 x østers; en med koriander/chili, en med lime & en med yuzu/wasabi, udonnudler i dashi-boullion med kalvehaler, forårsløg og soyaæg – og meget mere!

Book dit bord på en af vores restauranter her. Vi glæder os til at se dig!

Del med dem, du holder af!

Del med dem, du holder af!

På flere af vores restauranter finder du “Dagens deler” på forret-menuen som indeholder forskellige lækkerier fra køkkenet og skifter dagligt, og hovedretter, som f.eks. Colorado Steak og Chateaubriand, som bestilles til to eller flere og serveres “family style” ved bordet, hvor du selv skærer for og lykkeligt langer møre skiver ud til dit selskab.

Vi mener nemlig, det ofte gør et måltid bedre og nærværet større at være fælles om tingene – akkurat som man er derhjemme med familien.

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Tag glæderne på forskud..

Tag glæderne på forskud..

Okay, det er ikke, fordi kulden, gråvejret og de sjappede snefnug, der med jævne mellemrum daler ned fra himlen, helt er en ting fra fortiden. Ikke endnu. I dag ligner derfor ret meget sidste uge, men vi er nu gået ind i forårets første måned, og vi kan slet ikke få armene ned over, hvad det betyder af udeliv, lysere dage, smukkere natur og ikke mindst masser af hyggelige aftener og god mad på Madklubben. Foråret er med andre ord på vej, kære venner, og det er noget, vi alle sammen har glædet os til.

Vi ser derfor frem til at se dig på Madklubben Steak hvor menuen lige nu står på bl.a. tun-carpaccio med wasabi-crème, lime, karse og parmesan, røget laks med agurkerelish, sesam, avokado, stenbiderrogn og chips, hummerbisque med fennikel, chili-croutons og urter, et hav af skønne bøfudskæringer, lammekrone, helstegt dorade og masser af skønne saucer og tilbehør, som bagte tomater med hvidløg og basilikum, grønne bønner med persille, skalotteløg og lun vinaigrette, løgringe og gyldne, sprøde fritter.

 Madklubben Bistro-de-Luxe serverer vi rimmet torsk med peberrodscrème, vinaigrette, æble og rugknæk, blomkålssuppe med røgede mandler og citron-gelé, kalvespidsbryst med asier og tallerkensmækkere, confiteret kylling med brændte persillerødder, bacon, perleløg & persille, glaserede svinekæber med saltbagt selleri, fedtegrever & syltede rødløg – og meget mere!

På Alabama Social kan du stille sulten med ‘Toast Hannibal Lector’ med stegt kyllingelever og andehjerter med hestebønner, ‘Croissant Po’boy’ med foie gras og rødløgsmarmelade, vores fortolkning af den klassiske sydstatsgryderet ‘gumbo’ med kyllingelår, merguezpølse, svinebov og røgede rejer, friteret kylling med ‘dirty rice’, apple-BBQ-sauce og marineret agurk m.m.

På Tony’s disker vi op med ceviche af rød tun med purløgsmayo og purløgscrudité, crostini med fuglelevermousse og vecchia romana, linguini al astice med hummerbisque, mascarpone og tigerrejer, farfalle con la carote; pasta med gulerødder og pecorino, canneloni med braisseret kalveskank, svampe, salvie og ricotta – og meget, meget mere!

 Madklubben Vesterbro serverer vi stegte kammuslinger med jordskok-mayo, glaskålscrudité og dild, tatar med cognac, tomat og brunet smør, gnocchi med spinat, broccoli og ricotta, gris med linser, gulerødder, lardo  og salvie, rib-eye, oksekød og vores Colorado Steak; en helstegt oksecuvette til min. 2 personer.

Og på Hanzō finder du for tiden bl.a. Hanzō sliders, som er dampede hvedeboller med sprød kylling, asiatisk sauce tatare & pickles, stegte kammuslinger med beurre blanc på miso & kinaradise, friskskåret, rå king fish med østers-emulsion og agurk og 3 x østers; en med koriander/chili, en med lime & en med yuzu/wasabi, udonnudler i dashi-boullion med kalvehaler, forårsløg og soyaæg – og meget mere!

Book dit bord på en af vores restauranter her. Vi glæder os til at se dig!

Hvad er du sulten efter i dag?

Hvad er du sulten efter i dag?

Besøg os f.eks. på Madklubben Bistro-de-Luxe, hvor vi serverer rimmet torsk med peberrodscrème, vinaigrette, æble og rugknæk, blomkålssuppe med røgede mandler og citron-gelé, kalvespidsbryst med asier og tallerkensmækkere, confiteret kylling med brændte persillerødder, bacon, perleløg & persille, glaserede svinekæber med saltbagt selleri, fedtegrever & syltede rødløg – og meget mere!

Alabama Social serverer vi bl.a. ‘Toast Hannibal Lector’ med stegt kyllingelever og andehjerter med hestebønner, ‘Croissant Po’boy’ med foie gras og rødløgsmarmelade, vores fortolkning af den klassiske sydstatsgryderet ‘gumbo’ med kyllingelår, merguezpølse, svinebov og røgede rejer, friteret kylling med ‘dirty rice’, apple-BBQ-sauce og marineret agurk m.m.

På Madklubben Steak står vintermenuen bl.a. på jordskoksuppe med kammuslinger og trøffel, røget laks med malt, syltet chili, syrnet fløde og urter, et hav af skønne bøfudskæringer, lammekrone, helstegt dorade og masser af skønne saucer og tilbehør, som bagte tomater med hvidløg og basilikum, grønne bønner med persille, skalotteløg og lun vinaigrette, løgringe drysset med salt og eddike og lidt aïoli til at dyppe i, gyldne, sprøde fritter, m.m.

På Tony’s disker vi op med ceviche af rød tun med purløgsmayo og purløgscrudité, crostini med fuglelevermousse og vecchia romana, linguini al astice med hummerbisque, mascarpone og tigerrejer, farfalle con la carote; pasta med gulerødder og pecorino, canneloni med braisseret kalveskank, svampe, salvie og ricotta – og meget, meget mere!

 Madklubben Vesterbro serverer vi stegte kammuslinger med jordskok-mayo, glaskålscrudité og dild, tatar med cognac, tomat og brunet smør, gnocchi med spinat, broccoli og ricotta, gris med linser, gulerødder, lardo  og salvie, rib-eye, oksekød og vores Colorado Steak; en helstegt oksecuvette til min. 2 personer.

Og på Hanzō finder du for tiden bl.a. Hanzō sliders, som er dampede hvedeboller med sprød kylling, asiatisk sauce tatare & pickles, stegte kammuslinger med beurre blanc på miso & kinaradise, friskskåret, rå king fish med østers-emulsion og agurk og 3 x østers; en med koriander/chili, en med lime & en med yuzu/wasabi, udonnudler i dashi-boullion med kalvehaler, forårsløg og soyaæg – og meget mere!

Book dit bord på en af vores restauranter her. Vi glæder os til at se dig!

Det er så koldt derude..

Det er så koldt derude..

På Madklubbens restauranter skifter menuerne sammen med årstiderne. Derfor kan du lige nu finde en masse skønne retter på menukortene, der egner sig særlig godt til den kolde tid, vi befinder os midt i.

Besøg os f.eks. på Madklubben Bistro-de-Luxe, hvor vi serverer rimmet torsk med peberrodscrème, vinaigrette, æble og rugknæk, blomkålssuppe med røgede mandler og citron-gelé, kalvespidsbryst med asier og tallerkensmækkere, confiteret kylling med brændte persillerødder, bacon, perleløg & persille, glaserede svinekæber med saltbagt selleri, fedtegrever & syltede rødløg – og meget mere!

På Madklubben Steak står vintermenuen bl.a. på jordskoksuppe med kammuslinger og trøffel, røget laks med malt, syltet chili, syrnet fløde og urter, et hav af skønne bøfudskæringer, lammekrone, helstegt dorade og masser af skønne saucer og tilbehør, som bagte tomater med hvidløg og basilikum, grønne bønner med persille, skalotteløg og lun vinaigrette, løgringe drysset med salt og eddike og lidt aïoli til at dyppe i, gyldne, sprøde fritter, m.m.

På Tony’s disker vi op med ceviche af rød tun med purløgsmayo og purløgscrudité, crostini med fuglelevermousse og vecchia romana, linguini al astice med hummerbisque, mascarpone og tigerrejer, farfalle con la carote; pasta med gulerødder og pecorino, canneloni med braisseret kalveskank, svampe, salvie og ricotta – og meget, meget mere!

Og på Madklubben Vesterbro serverer vi stegte kammuslinger med jordskok-mayo, glaskålscrudité og dild, tatar med cognac, tomat og brunet smør, gnocchi med spinat, broccoli og ricotta, gris med linser, gulerødder, lardo  og salvie, rib-eye, oksekød og vores Colorado Steak; en helstegt oksecuvette til min. 2 personer.

Book dit bord på en af vores restauranter her. Vi glæder os til at se dig!

Kan du lide en god bøf?

Kan du lide en god bøf?

På Madklubben Steak i Pilestræde elsker vi en god bøf, og for tiden serverer vi bl.a. en stor, mør og saftig 450 gram rib-eye af majsfodret certificeret amerikansk kødkvæg fra Greater Omaha. Spis den sammen med en portion sprøde, gyldne fritter, en grøn salat & kokkens lækre, lune bearnaise.

På vintermenuen finder du også jordskoksuppe med kammuslinger og trøffel, røget laks med malt, syltet chili, syrnet fløde og urter, et hav af andre skønne bøfudskæringer, lammekrone, helstegt dorade og masser af lækre saucer og tilbehør, som bagte tomater med hvidløg og basilikum, grønne bønner med persille, skalotteløg og lun vinaigrette, løgringe drysset med salt og eddike og lidt aïoli til at dyppe i, gyldne, sprøde fritter, m.m.

Book dit bord her - vi glæder os til at se dig!

Vi ses i Pilestræde!

Vi ses i Pilestræde!

Madklubben Steak er for dig, der er vild med sprøde pommes frites og onion rings, saftige bøffer med kokkens bearnaise, stegt fisk, skaldyr & fjerkræ med sæsonens lækreste grønt. Og selvfølgelig er der også masser af skønne desserter.

Derfor kan du på en typisk aften på Madklubben Steak alt efter sæson finde retter på menukortet som rib-eye af majsfodret certificeret amerikansk kødkvæg fra Greater Omaha, Colorado Roast fra uruguayansk kornfodret kødkvæg, for ikke at tale om masser af møre striploins, lammekroner, mørbrad og meget mere. Du vælger såmænd bare, om du er i humør til 3 eller 4 retter, fortæller os, hvad du er sulten efter, og peger på de saucer og tilbehør, du har lyst til. Så klarer vi resten for dig!

Du finder Madklubben Steak i Pilestræde 23 i Indre By midt i hovedstadens pulserende shoppingområde. I den to etager store restaurant får du den storby- vibe, som vores gæster er så vilde med. Om sommeren slår vi de store foldedøre ud mod gaden op, så byens atmosfære kommer helt ind i køkkenet, og i de kolde måneder skruer vi ekstra meget op for hyggen indendøre.

På Madklubben Steak kan du få fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!