Efterår på Madklubben

Efterår på Madklubben

Det er blevet efterår på Madklubben, og vi har fået nye, lækre sæsonråvarer at arbejde med. Derfor byder vi på et hav af skønne nyheder på restauranterne, og du kan se et udpluk af dem her:

Madklubben Admiralgade står efterårsmenuen bl.a. på karamelliseret kammusling med gulerod, estragoncreme, hyldeblomst & brunet smør, asiatisk oksetatar med wasabi, sesam, ingefær & koriander, bagt & syltet græskar med græskarkerner, bladselleri & brøndkarse – og meget mere!

Madklubben Bistro-de-Luxe finder du gravad torsk med peberrod, agurk, creme fraiche & dild, stegt jomfruhummer med brunet blomkål, perleløg & hummersuppe, confiteret kartoffel med spinat, cremet æggeblomme & brunet smør, svinekotelet med æble, valnød, grønkål & sovs samt 350 gram grillet rib-eye med confiterede svampe & gastrik. Se hele menuen her!

På Madklubben Bellevue byder vi på ceviche af råmarineret torsk, lime, chili og koriander, gazpacho lavet af solmodne tomater med løg, salte mandler og agurk, rejecocktail med stegt hjertesalat, søkogte rejer, syrnet fløde og dildmayo, fransk landkylling med forskellige tilberedninger af sommerløg, cremet perlebygrisotto med parmesan, grønne ærter, forårsløg og persilleolie samt en mør og saftig rib-eye med fritter, bearnaise og en sprød grøn salat vendt i vinaigrette. Se menuen her!

Tony’s menu byder vi bl.a. på crostini med græskarpuré, bagte græskar tilsmagt med honning og timian, toppet med friskrevet & saltet ricotta, cacio e pepe; linguini vendt med cacio de roma og parmesan serveret med et godt skvæt olivenolie
 og kværnet sort peber, canneloni fyldt med spinat, ricotta og saftige stykker svinekæbe, bagt med tomatsauce og masser af ost.

Madklubben Steak serverer vi friteret blæksprutte med sort mayo og grillet citron, 
iskold gazpacho lavet på solmodne tomater 
og hemmelige krydderier med melon, macademia og nye løg, Colorado roast fra uruguyansk kornfodret kvæg, stegt lammekrone med timian & hvidløg og grillet pighvar med citron og dild. Se hele efterårsmenuen her!

Madklubben Vesterbros nye menu  står den bl.a. på Manhattan clam chowder, en cremet muslingesuppe med blegselleri & stegt chorizo, carpaccio af okseinderlår med trøffelmayo, løg & karse, asiatisk tun med sesam, agurk, koriander, avocado & wasabi, lammeskank med savoykål, gulerod, urter & sovs, fisk fra auktionen servered med cassoulet på gulerødder – og meget mere!

Efterårsmenuerne er lige på trapperne!

Efterårsmenuerne er lige på trapperne!

Vi er i fuld gang med at prøvesmage og lægge sidste hånd på de super lækre efterårsmenuer, vi lancerer på restauranterne den 2. september. Du kan godt begynde at glæde dig! Men du kan heldigvis også stadig nå at få del i sommerherlighederne, inden sæsonen officielt er forbi. Book dit bord her - vi glæder os til at se dig!

Endnu en sommermåned i København..

Endnu en sommermåned i København..

Det er sommer, og det betyder lyse, lange aftener, hygge og ikke mindst god mad. På Madklubben står vi klar med netop det!

Hvis du ikke i forvejen kender til vores restauranter, så lad os fortælle dig lidt om, hvad vi står for. Vores drøm har fra første færd været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at måltider udenfor hjemmet med god samvittighed kan spises på en helt almindelig, uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag aften, fordi besøg på vores restauranter ikke er forbundet med de store økonomiske udfordringer.

Madklubben-familien består foreløbigt af i alt otte restauranter. Det hele begyndte i Store Kongensgade. Det var nemlig her, Madklubben Bistro-de-Luxe åbnede dørene for allerførste gang i maj 2007. Hvis du kan lide gode, klassiske retter som kylling i frikassé, spidskål med syltet citron, parmesan, persille & muslingeblanquette, revelsben med persillesovs og sommerkål og stegt pigvar med brændende kærlighed, er det måske stedet for dig.

Alternativt kan du besøge os på Madklubben Steak, som du finder i Pilestræde. Det er for dig, der er vild med saftige bøffer med kokkens bearnaise, grillet fisk, skaldyr & fjerkræ med sæsonens lækreste grønt, sprøde fritter, onion rings samt skønne desserter i stride strømme.

Er du til kød, men foretrækker et sundere alternativ til fritter og bearnaise, anbefaler vi Madklubben Admiralgade i de hyggelige, brostensbelagte gader bag Sankt Nikolaj Kirke. Det er stedet for dig, der har lyst til at supplere bøffen med grillede asparges, ristede kantareller, grydestegt blomkål, sprøde salater med syltede bær og nødder, grillede og smørdryppende majskolber og hvad årets skiftende sæsoner ellers byder på af grønne, friske lækkerier. Dig, der spiser bøf med god samvittighed.

Hvis du er til italiensk, anbefaler vi, at du besøger Tony’s, vores newyorker-italienske lillebror. En gangster-kok, som elsker alt godt fra moderlandet. Linguini, risotto, gnocchi, vitello tonnato, panna cotta og tiramisu. Alle retter, der slutter på en vokal, er lige noget for ham! Han er også pjattet med store saftige bøffer, stegt fjerkræ, grønne salater, lækre skaldyr og ikke mindst signaturretten spaghetti & meatballs. Du finder Tony’s i Havnegade.

Du kan også besøge os på Grill Royal på Kongens Nytorv og i Tivolis smukke, gamle have. Det er stedet til dig, der f.eks. skal videre i Det Kongelige Teater eller har et Tivoli-turpas om håndleddet – dig, der bare gerne vil have noget lækkert at spise i en fart og ikke nødvendigvis har reserveret et bord i forvejen. Her finder du grønne salater, møre bøffer med vores secret-recipé-sauce, cheeseburgers, muslinger, sprøde fritter og masser af skønne desserter. Det er med andre ord fast food på den lækre måde!

Så er der selvfølgelig også Madklubben Vesterbro. Det er restauranten, som får København til at føles som en gigant-metropol på en almindelig hverdagsaften, fordi her altid er propfyldt med glade gæster, og lørdag aften er en regulær fest. Fra det store, åbne køkken ryger der lækkerier ud på bordene, og du kan på en typisk aften finde retter på menukortet som rørt krabbe, hvidløgssuppe med gedeost og agurk, Colorado steak, dagens fisk, lammeculotte og vores legendariske cheeseburger med pickles, tomat-relish og chips.

Hvis du ikke kan vælge, fordi du er vild med det hele, så besøg os på Madklubben Bellevue, som ligger på Strandvejen i Arne Jacobsens smukke, ikoniske bygning fra 1936. Her – klods op ad Bellevue Teatret, stranden, Dyrehaven og Bakken – finder du ‘Madklubbens Greatest Hits’. Her kan du nemlig få nogle af de signaturretter, du kender fra vores andre restauranter: fisken fra Frederiksstaden, slagterbrættet fra Tony’s, rib-eye’en fra Pilestræde, cheeseburgeren fra Vesterbro, muslingerne fra Admiralgade, desserten fra Grill Royal - og flere andre lækkerier.

Derudover tør vi godt garantere, at der sker nye, spændende ting i den nærmeste fremtid. Allerede 12. august slår vi dørene op for den første af vores tre nye restauranter ved Sortedam Dossering. På Gran Torino vil du snart kunne finde de lækreste pizzaer, pastaretter, stegte fisk, møre bøffer og et fabelagtigt udvalg af delikate, italienske forretter, sideorders, oste og desserter.

Book dit bord på én af vores restauranter her – vi glæder os til at forkæle dig!

Vi elsker en god bøf!

Vi elsker en god bøf!

Planlægger du en aften i Pilestræde på Madklubben Steak, kan du glæde dig til det hav af lækkerier, vi lige nu har på menuen.

Du ved nok godt i forvejen, at vi elsker store, møre, saftige bøffer med sprøde fritter, grøn salat og lun bearnaise. Men vi har også mange spændende forretter til dig, bl.a. grønne asparges med grillet brioche, parmesan og mayo, iskold sommer-gazpacho lavet på modne tomater og hemmelige krydderier og kalvetatar rørt med cornichoner, peberrod, trøffel, karse, kapers og kærlighed!

Til hovedret kan vi byde på forskellige lækre bøffer, bl.a. rib-eye, spareribs og hanger steak samt lammekrone, pighvar og et udvalg af lækre saucer og skønt tilbehør.

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Velkommen!

Velkommen!

Hvis du ikke i forvejen kender til Madklubbens restauranter, så lad os fortælle dig lidt om, hvad vi står for. Vores drøm har fra første færd været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at måltider udenfor hjemmet med god samvittighed kan spises på en helt almindelig, uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag aften, fordi besøg på vores restauranter ikke er forbundet med de store økonomiske udfordringer.

Madklubben-familien består foreløbigt af i alt otte restauranter. Det hele begyndte i Store Kongensgade. Det var nemlig her, Madklubben Bistro-de-Luxe åbnede dørene for allerførste gang i maj 2007. Hvis du kan lide gode, klassiske retter som kylling i frikassé, spidskål med syltet citron, parmesan, persille & muslingeblanquette, revelsben med persillesovs og sommerkål og stegt pigvar med brændende kærlighed, er det måske stedet for dig.

Alternativt kan du besøge os på Madklubben Steak, som du finder i Pilestræde. Det er for dig, der er vild med saftige bøffer med kokkens bearnaise, grillet fisk, skaldyr & fjerkræ med sæsonens lækreste grønt, sprøde fritter, onion rings samt skønne desserter i stride strømme.

Er du til kød, men foretrækker et sundere alternativ til fritter og bearnaise, anbefaler vi Madklubben Admiralgade i de hyggelige, brostensbelagte gader bag Sankt Nikolaj Kirke. Det er stedet for dig, der har lyst til at supplere bøffen med grillede asparges, ristede kantareller, grydestegt blomkål, sprøde salater med syltede bær og nødder, grillede og smørdryppende majskolber og hvad årets skiftende sæsoner ellers byder på af grønne, friske lækkerier. Dig, der spiser bøf med god samvittighed.

Hvis du er til italiensk, anbefaler vi, at du besøger Tony’s, vores newyorker-italienske lillebror. En gangster-kok, som elsker alt godt fra moderlandet. Linguini, risotto, gnocchi, vitello tonnato, panna cotta og tiramisu. Alle retter, der slutter på en vokal, er lige noget for ham! Han er også pjattet med store saftige bøffer, stegt fjerkræ, grønne salater, lækre skaldyr og ikke mindst signaturretten spaghetti & meatballs. Du finder Tony’s i Havnegade.

Du kan også besøge os på Grill Royal på Kongens Nytorv og i Tivolis smukke, gamle have. Det er stedet til dig, der f.eks. skal videre i Det Kongelige Teater eller har et Tivoli-turpas om håndleddet – dig, der bare gerne vil have noget lækkert at spise i en fart og ikke nødvendigvis har reserveret et bord i forvejen. Her finder du grønne salater, møre bøffer med vores secret-recipé-sauce, cheeseburgers, muslinger, sprøde fritter og masser af skønne desserter. Det er med andre ord fast food på den lækre måde!

Så er der selvfølgelig også Madklubben Vesterbro. Det er restauranten, som får København til at føles som en gigant-metropol på en almindelig hverdagsaften, fordi her altid er propfyldt med glade gæster, og lørdag aften er en regulær fest. Fra det store, åbne køkken ryger der lækkerier ud på bordene, og du kan på en typisk aften finde retter på menukortet som rørt krabbe, hvidløgssuppe med gedeost og agurk, Colorado steak, dagens fisk, lammeculotte og vores legendariske cheeseburger med pickles, tomat-relish og chips.

Hvis du ikke kan vælge, fordi du er vild med det hele, så besøg os på Madklubben Bellevue, som ligger på Strandvejen i Arne Jacobsens smukke, ikoniske bygning fra 1936. Her – klods op ad Bellevue Teatret, stranden, Dyrehaven og Bakken – finder du ‘Madklubbens Greatest Hits’. Her kan du nemlig få nogle af de signaturretter, du kender fra vores andre restauranter: fisken fra Frederiksstaden, slagterbrættet fra Tony’s, rib-eye’en fra Pilestræde, cheeseburgeren fra Vesterbro, muslingerne fra Admiralgade, desserten fra Grill Royal - og flere andre lækkerier.

Derudover tør vi godt garantere, at der sker nye, spændende ting i den nærmeste fremtid. Allerede 12. august slår vi dørene op for den første af vores tre nye restauranter ved Sortedam Dossering. På Gran Torino vil du snart kunne finde de lækreste pizzaer, pastaretter, stegte fisk, møre bøffer og et fabelagtigt udvalg af delikate, italienske forretter, sideorders, oste og desserter.

Book dit bord på én af vores restauranter her – vi glæder os til at forkæle dig!

Vi bygger om på Madklubben Steak

Vi bygger om på Madklubben Steak

Vi er gået i gang med at ombygge Madklubben Steak i Pilestræde til et endnu lækrere spisested og har derfor lukket restauranten til og med 10. juli.

For bordreservationer i perioden henviser vi derfor bøfglade gæster til vores øvrige restauranter, heriblandt Madklubben Admiralgade, hvor du bl.a. finder vores fantastisk møre og lækre chateaubriand. Det er en ordentlig krabat på cirka 700 gram, der ryger på bordet, så tag en sulten gæst med i byen, som kan dele den med dig. Den serveres med trøffelsovs og et udvalg af skønt tilberedte grøntsager – sæsonens bedste, naturligvis.

Book dit bord i Admiralgade her. Vi glæder os til at se dig!

Vi springer ud i sommeren!

Vi springer ud i sommeren!

Efter et par halvvåde gråvejrsdage er solen heldigvis tilbage på himlen over København. Det passer forrygende til, at vi nu er gået over til sommermenuen på flere af vores restauranter!

Tony’s sommermenu kan du bl.a. finde den ultimative sommerpasta: Orrechiette fyldt med søde majs, kantareller, citron, friskrevet trøffel, estragon og plukket landkylling. Menuen byder også på linguini med blåmuslinger, en god sjat hvidvin, krydderurter, syndig krydret pølse – og meget mere!

Madklubben Vesterbros menu står den bl.a. på en skøn krabbe med kinaradise, agurk, mynte og basilikum, prosciutto med lækker, lagret cheddar, kirsebær, hasselnødder og grønne blade samt ‘Madklubbens Dog’ med oksepølse, kimchi, koriander og spidskål. Den er intet mindre end genial!

I Admiralgade kan du – udover et flot udvalg af lækre, møre bøffer – bl.a. finde rimmede kammuslinger med blegselleri, hasselnødder og brunet smør på sommermenuen. Eller hvad med saltet laks med glaskål, kærnemælk, dild og peberrod? Vi har også nye kartofler med Rømørejer, radiser, løvstikke og rygeost – og meget mere!

Madklubben Bellevue serverer vi bl.a. en kold sommersuppe af solmodne tomater med nye løg, karse, syltede gulerødder, friskost & mandler. Vi byder også på stegt jomfruhummer med saltbagt selleri, brunet løgpuré, hasselnødder & vin blanc, 350 gram mør og saftig rib-eye med sprøde pommes frites, lun bearnaise og en sprød grøn salat vendt i vinaigrette. Se hele menuen her!

Steaken i Pilestræde finder du både hvide og grønne asparges, rørt tatar, gazpacho og et væld af møre, lækre bøffer på sommermenuen, som du kan pynte med saucer og tilbehør, som små nye kartofler, løgringe, coleslaw, grøn salat og sprøde, gyldne fritter!

Så er det sommer, folkens! Book et bord her - vi glæder os til at se jer!

Join the club!

Join the club!

Det er ingen hemmelighed, at vi har de mest fantastiske medarbejdere på vores restauranter, og at vi er pivstolte af dem og det arbejde, de lægger for dagen! Vores personale udgør nemlig et samlet team af unge, engagerede mennesker, der knokler hårdt og brænder for det, de laver, så vores gæster får en skøn middagsoplevelse hver aften!

Vores kokke indeholder den rette blanding af opfindsomhed og disciplin, som er nødvendig, når man stræber efter kontinuerlig kvalitet og succes i branchen. Der er et fantastisk sammenhold og kammeratskab blandt personalet, og der er plads til sjov og ballade ind imellem de travle arbejdstimer.

Vi kan jo godt lide at åbne en ekstra biks i ny og næ, og derfor er vi altid på jagt efter dygtige kokke og kokkeelever til vores travle forretninger. Hvis du har lyst til at være med i klubben, skal du derfor være hjertelig velkommen til at sende en ansøgning til job@madklubben.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i familien!