Ugens craving: Kylling med gnocchi fra Tony’s

Ugens craving: Kylling med gnocchi fra Tony’s

Selv om Tony’s i Havnegade mixer det bedste fra New York og Italien, holder køkkenchef Nicholas Provenzano og hans dygtige team stadig et vågent øje med den danske råvaresæson.

Det er retten ”Kylling med gnocchi” et godt eksempel på. Her er tale om ægte comfort food med sprødstegt kylling, danske østershatte, pandestegt gnocchi, grønne ærter og en cremet mascarponesauce. Svampene byder efteråret velkommen, mens de friske ærter stadig holder fast i smagen af sommer.

Sving forbi og sæt tænderne i den uimodståelige kombination for bare 175 kr. Book dit bord allerede i dag, så ses vi på havnen til en bid af Italien og New York midt i Kongens København. Capice?

Happy Pride!

Happy Pride!

I dag løber årets store Pride Parade af stablen, og Madklubbens restauranter ønsker de mange tusinde paradegængere en helt fabelagtig dag med masser af solskin, musik og livsbekræftende stunder.

På vores restaurant Hanzō på Nørrebro har medarbejderne selv taget initiativ til at markere dagen ved at bære regnbuemærkater på deres arbejdsuniformer. De vil nemlig gerne minde gæsterne om, at man aldrig må stoppe med at kæmpe for en verden, hvor man har lov til at elske, hvem man vil og til at leve i fuld overensstemmelse med sin egen seksualitet og kønsopfattelse.

Glædelig Pride til LGBT-miljøet, glædelig Pride til København og ikke mindst glædelig Pride til vores mange gæster. Vi håber, at I vil hjælpe til med at støtte op om et København, der både smager godt, ser godt ud og kan rumme forskellighed i alle ordets aspekter.

Endelig weekend: Cool med cocktails eller magelig med meatballs?

Endelig weekend: Cool med cocktails eller magelig med meatballs?

Så er ferien for alvor slut. Ungerne er tilbage på skolebænken, kontoret kalder og som sædvanlig er vejret først nu for alvor begyndt at vise sig fra sin bedste side. But of course!

Hvis du er en af dem, der indtil videre kun har ”nydt vejret” bag en skærm ved skrivebordet, er det nu, du har chancen. Weekenden er kommet, og du skal ud og smage på byen med vennerne og familien.

Craver du en cocktail, så snart klokken slår 17:30 fredag eftermiddag? Så bør du svinge ud forbi vores bar på Madklubben Vesterbro. Her kan du gå om bord i et bredt udvalg af klassiske og mere moderne drinks i prislejet 85-95 kr. Ugens cocktail er dirty og amerikansk på bedst tænkelige vis, og den går under navnet ”Route 66”. Glæd dig til et mix af brølende Harley Davidson moonshine fra Ole Smoky, masser af røg, appelsin og Kahlua. Cheers!

Vil du hellere tage det lidt mere stille og roligt? Så book bord til aftensmad “the American Italian way” hos Tony’s i Havnegade. Intet siger weekend med ”la famiglia” som en omgang linguine med kødboller, tomatsovs og masser af parmesan og krydderurter på toppen. For bare 200 kr. kan du bestille menuen Tony’s Classics med vitello tonnato, meatballs og tiramisu. It’s an offer you can’t refuse!

Du kan læse meget mere om vores restauranter her på hjemmesiden. Måske er det et helt tredje sted, der frister netop dig denne weekend? Uanset hvad, glæder vi os inderligt til at byde dig og dine gæster velkommen.

Sejl, dans og spis pasta!

Sejl, dans og spis pasta!

Den storstilede festival “Kulturhavn” rammer byen fra den 7. til den 9. august. Programmet byder på et ocean af fede og gratis oplevelser, og helt i top over de bedste tilbud finder du muligheden for at snuppe en tur med havnebusserne kvit og frit.

Men alle ved, at man aldrig skal stævne ud på tom mave. Derfor er det ekstra heldigt, at Madklubbens newyorker-italienske storcharmør, Tony’s, ligger lige i nærheden af havnebussens stoppested for enden af Nyhavn.

Kom ind forbi og tank op på linguini med hjertemuslinger, slagterfriske antipasti og cremet tiramisu med et tiltrængt skud kaffe.

Så er du klar til at sejle til dansefest på Papirøen, koncerter på Islands Brygge, guidede ture gennem Nordhavn eller noget helt fjerde.

Tjek menuen på Tony’s ud her, og se hele programmet for Kulturhavn 2015 ved at klikke her.

Guide: Fashion Week på budget

Guide: Fashion Week på budget

Lækker mode, lækkert hår og lækker mad til små eller ingen penge. Vi har lavet en must-read guide for fashionistaer, der elsker value-for-money.

Den halvårlige modefest er over os. Copenhagen Fashion Week forvandler atter hovedstadens fortove til catwalks, og pludselig stiger andelen af velklædte og smukke mennesker i bybilledet drastisk.

Uanset om du er typen, der står på listen til alle de rigtige shows og fester, eller du blot vil ud og lufte dit chikkeste outfit med veninderne, har vi samlet 6 fede steder og events, hvor du kan være designlækker og med på beatet uden at sprænge banken. Så er der også råd til nyt tøj i stedet – win win!

blonde-240941_1280

Få stylet dit hår kvit og frit

Alle kan have en dårlig hårdag, men det er ekstra frustrerende, hvis det sker under modeugen. Heldigvis kan du svinge forbi TRESemmés “Blow-Out” Bar på Fashion Square aka. Nytorv i Indre By. Her står intet mindre end seks stylister klar til at trylle med dine lokker, mens du sipper kølige drikkevarer. Det bedste af det hele? Det er fuldstændig og aldeles gratis.

Hvad: TRESemmé Blow Out Bar
Hvor: Nytorv
Hvornår: Den 6., 7. og 8. august kl. 12-18

IMG_0109

Salat med sideorder af chikke mennesker

Jojo, Fashion Week handler naturligvis om at spotte designertøj på catwalken, men det handler også i høj grad om at se på mennesker og selv flashe sit bedste kluns. Det kan du gøre hos Bistro Royal på Kongens Nytorv. Tag plads i spisebaren i vinduet eller scor en af de eftertragtede pladser i solen ud mod pladsen. Vi kan anbefale en “Salade Lyonnaise” med smilende æg og røget bacon til 100 kr. til frokost.

Hvad: Frokost på Bistro Royal
Hvor: Kongens Nytorv 26
Hvornår: Frokost kl. 12-16:30 mandag til torsdag og kl. 12-16 fredag til søndag.

alcohol-492871_1280

Rooftop party med fri bar

I år var Madklubbens amerikanske sydstatsfavorit Alabama Social nomineret til AOK’s “Byens Bedste”-pris. Selv om vi ikke vandt, skal vi helt klart ud og feste på toppen af Islands Brygge, når to af årets vindere i modekategorierne – nemlig Herrernes Magasin og Project 4 – inviterer til rooftop party på toppen af den fashionable STAY-bygning. Alle er inviteret til fri bar i rosé og sjusser, man skal bare melde sig til på Facebook.

Hvad: Gratis modefest
Hvor: STAY, Islands Brygge 79A
Hvornår: Fredag den 7. august kl. 21

Kirppistelyä

Byt dit gamle tøj til nyt

Et af modeugens bedste koncepter er uden tvivl den store “Fashion Exchange” på Rådhuspladsen, hvor du på én og samme tid kan få ryddet ud i klædeskabet, score nye klæder og skåne miljøet ved at genbruge i stedet for at smide ud. Alt du skal gøre, er at sørge for, at dit medbragte tøj er rent og i god stand. Alle overskydende genstande doneres til velgørenhed, når eftermiddagen er omme.

Hvad: Fashion Exchange
Hvor: Rådhuspladsen
Hvornår: Lørdag den 8. august kl. 11-16

IMG_2104

Slæng dig på græsset til urban havefest

Et af modeugens mest populære events er den storstilede havefest i Kronprinsensgade. 500 m2 græs bliver rullet ud på asfalten, og så skrues der ellers op for musikken. Saml dine bedste venner, smid jer på grønsværen og sip kolde drinks eller gør et kup i en af gadens mange butikker. Bliver du sulten, kan du med fordel smutte ned forbi Madklubben Steak lige om hjørnet i Pilestræde.

Hvad: Havefest
Hvor: Kronprinsensgade
Hvornår: Torsdag den 6. august kl. 15-20

IMG_0337

Prisvenlig middag i designsmækre omgivelser

Du kender det godt. Du vil gerne ud og spise lidt lækkert med vennerne, inden turen går videre til modefest ude i byen, men du har brugt alt for mange penge på de nye sko, du skal ud og lufte på dansegulvet. What to do? Hanzō is what to do. Den arkitektoniske restaurant lige ved Søerne frister med asiatiske “yummi”-retter fra kun 50 kr., og er du frisk på en fulde oplevelse, kan 13 retter fås for sympatiske 350 kr. Velbekomme!

Hvad: Hanzō
Hvor: Sortedam Dossering 5
Hvornår: Hver dag fra 17:30-24 + Frokost lørdag og søndag kl. 12-15