Så er der vintermenuer!

Så er der vintermenuer!

Vi har skiftet menu på flere af restauranterne, og du kan derfor de næste måneder nyde en lang række skønne retter, som egner sig særlig godt til den kolde tid, vi går i møde.

Besøg os f.eks. på Madklubben Bistro-de-Luxe, hvor vi serverer rimmet torsk med peberrodscrème, vinaigrette, æble og rugknæk, blomkålssuppe med røgede mandler og citron-gelé, kalvespidsbryst med asier og tallerkensmækkere, confiteret kylling med brændte persillerødder, bacon, perleløg & persille, glaserede svinekæber med saltbagt selleri, fedtegrever & syltede rødløg – og meget mere!

Madklubben Steak står vintermenuen bl.a. på jordskoksuppe med kammuslinger og trøffel, røget laks med malt, syltet chili, syrnet fløde og urter, et hav af skønne bøfudskæringer, lammekrone, helstegt dorade og masser af skønne saucer og tilbehør, som bagte tomater med hvidløg og basilikum, grønne bønner med persille, skalotteløg og lun vinaigrette, løgringe drysset med salt og eddike og lidt aïoli til at dyppe i, gyldne, sprøde fritter, m.m.

Tony’s disker vi op med ceviche af rød tun med purløgsmayo og purløgscrudité, crostini med fuglelevermousse og vecchia romana, linguini al astice med hummerbisque, mascarpone og tigerrejer, farfalle con la carote; pasta med gulerødder og pecorino, canneloni med braisseret kalveskank, svampe, salvie og ricotta – og meget, meget mere!

Og på Madklubben Vesterbro serverer vi stegte kammuslinger med jordskok-mayo, glaskålscrudité og dild, tatar med cognac, tomat og brunet smør, gnocchi med spinat, broccoli og ricotta, gris med linser, gulerødder, lardo  og salvie, rib-eye, oksekød og vores Colorado Steak; en helstegt oksecuvette til min. 2 personer.

Book dit bord på en af vores restauranter her. Vi glæder os til at se dig!

 

Vi er vilde med pasta!

Vi er vilde med pasta!

På Tony’s elsker vi alle former for pasta. Derfor serverer vi i Havnegade i disse dage bl.a. lasagne med italiensk bacon, masser af skøn pappardelle med vilde svampe, fløde, parmesan og sprød parmaskinke og linguini verte vendt i en pesto af spinat og persille og toppet med frisk gedeost, citrusolie og rød basilikum. Prøv også Tony’s rillette af gris, pastinaksuppen med kammuslinger, hasselnødder og trøffelolie, lammeskanken med gremolata, polenta og ristede svampe eller hans legendariske spaghetti & meatballs. Se hele menuen her!

Når vi skifter menu og går over til vintersæsonen den 6. januar, står menuen bl.a. på ceviche af rød tun med purløgsmayo og purløgscrudité, crostini med fuglelevermousse og vecchia romana, linguini al astice med hummerbisque, mascarpone og tigerrejer, farfalle con la carote; pasta med gulerødder og pecorino, canneloni med braisseret kalveskank, svampe, salvie og ricotta – og meget, meget mere!

Book dit bord på Tony’s – vi glæder os til at forkæle dig!

Vintermenuerne er lige på trapperne

Vintermenuerne er lige på trapperne

Vi er i fuld gang med at prøvesmage og lægge sidste hånd på de super lækre vintermenuer, vi lancerer på restauranterne mellem den 6. og 12. januar. Du kan godt begynde at glæde dig! Se alle nye menuer og lanceringsdatoer på de forskellige restaurantsider under fanepunktet menu.

Heldigvis kan du også stadig nå at få del i de nuværende menuer, inden sæsonen officielt er forbi. Book dit bord her - vi glæder os til at se dig!

Det private nytårsselskab på Tony’s

Det private nytårsselskab på Tony’s

Alle borde til nytårsaften på Tony’s er nu udsolgt på billetto.dk. Dog har vi stadig plads i vores hyggelige private dining room på førstesalen, som vi har valgt at gøre tilgængeligt for et selskab på mellem 8 og 10 personer. Har du og dit selskab lyst til at fejre årets sidste aften på Tony’s, så send os fluks en mail på tonys@madklubben.dk og hør nærmere. Glædelig jul & godt nytår!

Nytårsaften på Madklubben – kun få billetter tilbage!

Nytårsaften på Madklubben – kun få billetter tilbage!

Orker du ikke at bruge nytårsaften på at knokle i køkkenet for at fremtrylle en 3-retters til dine gæster? Vil du hellere bare læne dig lykkeligt tilbage i spisestolen og skåle i gyldne bobler med dine venner, mens den ene lækre ret efter den anden bare bliver placeret foran dig, inden du sidst på aftenen skal ud i natten og se festfyrværkeriet over byens tage – mens andre tager sig af opvasken?! Jeps, det tænkte vi nok!

Vi holder derfor nytårsåbent på alle restauranterne, så du kan komme glad, ubesværet og ikke mindst dejligt mæt ind i det nye år. Men der er ikke mange dage tilbage af 2014, og mange borde er  allerede revet væk. Her kan du se en oversigt over, hvor der endnu er pladser tilbage, og sikre dig billetter til årets sidste middag på Madklubben. Køb dine nytårsbilletter her!

Vi glæder os til at forkæle dig!