Save the date: Designloppemarked

Save the date: Designloppemarked

Så er der gået endnu en fantastisk sæson, og der er traditionen tro sket masser af nye spændende ting i Madklubben. Vi er i gang med nye spændende projekter og har sagt farvel og tak til gamle eventyr. Vi har f.eks. solgt lokalerne i Admiralgade, købt spritnye, lækre designmøbler til Madklubben i St. Kongensgade, vi har forårsrengjort, skiftet ud & ryddet op – og vi har nu en masse lækre ting i overskud.

Står du og mangler nogle af Wegners tidløse og smukke Y-stole i enten sort eller natur, Gubi-stole og ditto lamper, Eames-stole og borde, Børge Mogensen-stole, lamper fra Bestlite og Luceplan og, og, og… meget mere? Så husk at besøg os, når vi skyder det hele af i weekenden den 30. og 31. maj fra kl. 12 til 15. Vi afslører, hvor i byen loppemarkedet afholdes, når vi nærmer os! #madklubben #loppemarked

Kærlighed til pasta!

Kærlighed til pasta!

Pasta er en afgørende del af Italiens gastronomiske identitet og har en stamtavle, der går meget langt tilbage i tiden. Faktisk findes der beviser for, at der helt tilbage i det 1. århundrede fandtes en etruskisk-romersk nudel lavet af de samme hårde hvedekorn, som anvendes til fremstilling af moderne pasta. Den blev kaldt “lagane”, oprindelsen af det moderne ord for lasagne, og havde visse ligheder med den pasta, vi kender i dag. Men Italien måtte vente adskillige århundreder på, at landets mest populære ret foretog nogle kulinariske spring fremad.

I 1300-tallet var tørret pasta imidlertid blevet meget populær, blandt andet pga. den lange holdbarhed, som gjorde den ideel til lange skibsrejser, og pastaen blev udbredt flere steder i verden. Ny teknologi gjorde den lettere at lave, og nye former for pasta dukkede op. Med disse nyskabelser blev pasta virkelig en del af det italienske liv.

Det næste store fremskridt, ville dog ikke komme før det 19. århundrede, hvor mødet mellem pastaen og tomaten fandt sted. Den første pastaopskrift indeholdende tomater er dateret til 1839, og herefter var de to komponenter nærmest uadskillelige, navnlig i det sydlige Italien. Og, tjah, resten er historie!

I dag er der rundt regnet 350 forskellige former for pasta i Italien – og endnu flere, hvis man medtænker de regionale forskelle. På Tony’s i Havnegade har vi siden dag ét svoret troskab til signaturretten spaghetti & meatballs, og i dag lancerer vi forårsmenuen, hvor du også kan spise dig mæt i vores lækre ravioli i en sauce på grillet peber med sorte oliven og stegt salsiccia-­pølse. Prøv også en anden italiensk klassiker: Tony’s cremede risotto med masser af parmesan, grønne og hvide asparges samt knust sort peber. Se hele Tony’s nye menu her!

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Prøv Tony’s nye forårsmenu!

Prøv Tony’s nye forårsmenu!

På Tony’s i Havnegade har vi netop skiftet til forårsmenuen, som bl.a. indeholder denne bad boy: en lækker, syndig ravioli i en sauce på grillet, rød peber med sorte oliven og stegt salsiccia-­pølse. Så er det svært at bevare pessimismen! 

Prøv også andre nyheder, som Tony’s cremede risotto med masser af parmesan, grønne og hvide asparges samt knust sort peber, vores antipasti-bræt med et udvalg af skønne, italienske slagtervarer, vores lækre, hvide asparges med persille, hvidløg, citron, parmesan og sprødt brød – eller kast dig over én eller flere af vores signaturretter, f.eks. den altid træfsikre spaghetti & meatballs og Tony’s fortolkning af den gamle italienske klassiker vitello tonnato: tynde skiver af kalveinderlår med syltet citron, blomsterkapers, olivenolie & cremet tunsovs.

Se hele Tony’s nye menu og book dit bord her!

I Havnegade elsker vi alle former for pasta, og vores hjerter banker særligt insisterende for Tony’s legendariske spaghetti & meatballs. Prøv også vores linguini al astice med hummerbisque, mascarpone og tigerrejer, farfalle con la carote; pasta med gulerødder og pecorino, canneloni med braisseret kalveskank, svampe, salvie og ricotta – og meget, meget mere!

Book dit bord på Tony’s – vi glæder os til at forkæle dig!

Hvad kan vi li’?

Hvad kan vi li’?

Lidt salt, lidt surt, lidt sprødt og blødt – meget mere skal der ikke til for at gøre os lykkelige. Derfor kan du på flere af vores restauranters forretsmenuer finde punktet charcuteri. 

På Madklubben Steak består vores slagterbræt for tiden af et lækkert udvalg af pølser, foie gras-mousse, dip og sprødt, mens du på Madklubben Bistro-de-Luxe kan blive forkælet med bl.a. kålpølser, kyllinge-rillette, skinker, karsemayo & flæskesvær. På Tony’s serverer vi naturligvis vores italienske slagtervarer antipasti-style, og på Madklubben Vesterbro finder du et charcuteri-udvalg, der egner sig til hverdagen, såvel som luksusudgaven, når den liiige skal have en ekstra tand eller fire. Og det skal den jo ganske jævnligt.

Book dit bord på en af restauranterne her – vi glæder os til at se dig!