Nytårsaften på Madklubben – kun få billetter tilbage!

Nytårsaften på Madklubben – kun få billetter tilbage!

Orker du ikke at bruge nytårsaften på at knokle i køkkenet for at fremtrylle en 3-retters til dine gæster? Vil du hellere bare læne dig lykkeligt tilbage i spisestolen og skåle i gyldne bobler med dine venner, mens den ene lækre ret efter den anden bare bliver placeret foran dig, inden du sidst på aftenen skal ud i natten og se festfyrværkeriet over byens tage – mens andre tager sig af opvasken?! Jeps, det tænkte vi nok!

Vi holder derfor nytårsåbent på alle restauranterne, så du kan komme glad, ubesværet og ikke mindst dejligt mæt ind i det nye år. Men der er ikke mange dage tilbage af 2014, og mange borde er  allerede revet væk. Her kan du se en oversigt over, hvor der endnu er pladser tilbage, og sikre dig billetter til årets sidste middag på Madklubben. Køb dine nytårsbilletter her!

Vi glæder os til at forkæle dig!

Julegaveshopping & god mad

Julegaveshopping & god mad

Mere end halvdelen af alle julegaver købes de sidste par dage inden jul, og få udfordringer bygger en appetit op mere end en hektisk tur ned ad et propfyldt Strøget. Derfor står vi i dag klar med frokosten fra klokken 12:00 på Grill Royal på Kongens Nytorv og med aftensmaden på de andre restauranter fra kl. 17:30. Er du typen, der venter med gaveindkøbene til dagen før dagen, kan du se vores åbningstider for resten af året her!

Orker du ikke det store shopping-ræs, men mangler du alligevel en julegave eller to, kan du også roligt læne dig tilbage i stolen. Med et gavekort til Madklubbens restauranter får du hurtigt og nemt sat flueben på to-do-listen, og du vil kunne glæde den heldige modtager med en lækker middag på en af vores restauranter. Du kan købe gavekortet online på to sekunder og printe det ud med det samme. Så er der ikke mere, du skal gøre, end at smide det i en fin kuvert, og så er julen er reddet. Køb dit gavekort her!

Pssst.. Skal du fejre nytårsaften på Madklubben? Så skynd dig at sikre dig et bord! Se alle vores lækre nytårsmenuer og køb dine billetter her!

Spring mæt og lykkelig ind i 2015

Spring mæt og lykkelig ind i 2015

Der er visse nytårstraditioner, man ikke bryder: Dronningens nytårstale, middagen på Madklubben og 90-års-fødselsdagen. Det ville ganske enkelt ikke være en rigtig nytårsaften, hvis bare ét af indslagene manglede, og derfor har vi igen i år stablet en række fabelagtige nytårsmenuer på benene på samtlige af vores restauranter, så du blot skal vælge, hvad du vil spise, og hvor du vil fejre aftenen med dem, du holder af.

Se alle vores nytårsmenuer her, og køb din billet allerede i dag. Så er nytåret sikret!

Prøv Tony’s julepappardelle!

Prøv Tony’s julepappardelle!

Mens den danske juletradition ved middagsbordet handler mest om rødkål, and og flæskesvær, beskæftiger Tony og hans landsmænd sig med decemberversioner af den italienske hofret pasta. Derfor serverer vi i Havnegade i disse dage bl.a. masser af skøn pappardelle med vilde svampe, fløde, parmesan og sprød parmaskinke og linguini verte vendt i en pesto af spinat og persille og toppet med frisk gedeost, citrusolie og julerød basilikum.

Prøv også Tony’s rillette af julegris, pastinaksuppen med kammuslinger, hasselnødder og trøffelolie, lammeskanken med gremolata, polenta og ristede svampe eller hans legendariske spaghetti & meatballs. Se hele menuen her!

Book dit bord på Tony’s – vi glæder os til at forkæle dig!

Husk, at du også kan fejre nytårsaften på Tony’s. Læs mere her!

Nu er det nat, en fortryllende nat …

Nu er det nat, en fortryllende nat …

Der er mange ting, dufte og melodier, der hører julen til. Brunekager, adventslys, salmer, gløgg, søde hemmeligheder og meget, meget mere. Vi har alle vores særlige traditioner, men én ting er sikkert: Det er ikke jul, før Dario Campeotto har sunget Bella Notte, og Lady & Vagabonden har været et smut forbi Tony’s til en mægtig portion spaghetti & meatballs!

Kigger du også forbi og får en bid med? Book dit bord her!