Italienske julelækkerier på en søndag..

Italienske julelækkerier på en søndag..

Ligesom vores andre restauranter har Tony’s budt julen velkommen med åbne arme og et arsenal af sæsonlækkerier. Prøv f.eks. hans rillette af julegris, pastinaksuppen med kammuslinger, hasselnødder og trøffelolie, pappardellen med vilde svampe, fløde, parmesan og sprød parmaskinke, lammeskanken med gremolata, polenta og ristede svampe eller hans legendariske spaghetti & meatballs. Se hele menuen her!

Book dit bord på Tony’s – vi glæder os til at forkæle dig!

En klassiker på Tony’s

En klassiker på Tony’s

Slut ugen af med stil på Tony’s med én eller flere af vores signaturretter, f.eks. den altid træfsikre spaghetti & meatballs og Tony’s fortolkning af den gamle italienske klassiker vitello tonnato: tynde skiver af kalveinderlår med syltet citron, blomsterkapers, olivenolie & cremet tunsovs.

menukortet finder du også lige nu crostini med græskarpuré, bagte græskar tilsmagt med honning og timian, toppet med friskrevet & saltet ricotta, cacio e pepe; linguini vendt med cacio de roma og parmesan serveret med et godt skvæt olivenolie
 og kværnet sort peber, canneloni fyldt med spinat, ricotta og saftige stykker svinekæbe bagt med tomatsauce og masser af ost og meget mere.

Den 11. november vinker vi imidlertid farvel til efterårsmenuen og introducerer de nye, lækre retter, vi har på kortet året ud. Se Tony’s julemenu her!

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Spring mæt og lykkelig ind i 2015

Spring mæt og lykkelig ind i 2015

Der er visse nytårstraditioner, man ikke bryder: Dronningens nytårstale, middagen på Madklubben og 90-års-fødselsdagen. Det ville ganske enkelt ikke være en rigtig nytårsaften, hvis bare ét af indslagene manglede, og derfor har vi igen i år stablet en række fabelagtige nytårsmenuer på benene på samtlige af vores restauranter, så du blot skal vælge, hvad du vil spise, og hvor du vil fejre aftenen med dem, du holder af.

Se alle vores nytårsmenuer her, og køb din billet allerede i dag. Så er nytåret sikret!

Efteråret på Tony’s

Efteråret på Tony’s

Ligesom vores andre restauranter har Tony’s budt efteråret velkommen med åbne arme og et arsenal af sæsonlækkerier. Prøv f.eks. denne plukkede taskekrabbe rørt med krydderurter og serveret med sprøde salater og en lækker aïoli, vores crostini med græskarpuré, bagte græskar tilsmagt med honning og timian, toppet med friskrevet & saltet ricotta eller hvad med cacio e pepe; linguini vendt med cacio de roma og parmesan serveret med et godt skvæt olivenolie og kværnet sort peber.

Du finder naturligvis også vores signaturretter Vitello Tonnato og Spaghetti & MeatballsSe hele menuen her!

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Efteråret på Tony’s

Efteråret på Tony’s

Ligesom vores andre restauranter har Tony’s budt efteråret velkommen med åbne arme og et arsenal af sæsonlækkerier. Prøv f.eks. vores plukkede taskekrabbe rørt med krydderurter og serveret med sprøde salater og en lækker aïoli, crostini’en med græskarpuré, bagte græskar tilsmagt med honning og timian, toppet med friskrevet & saltet ricotta eller hvad med cacio e pepe; linguini vendt med cacio de roma og parmesan serveret med et godt skvæt olivenolie og kværnet sort peber.

Du finder naturligvis også vores signaturretter Vitello Tonnato og Spaghetti & MeatballsSe hele menuen her!

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!