Guide: Spis billigt på restaurant i efterårsferien

Guide: Spis billigt på restaurant i efterårsferien

Kalenderen skriver uge 42, og mens mange mennesker nyder en uges feriero, er alle vores restauranter i fuld sving. Som altid står Madklubbens spisesteder klar med ærlig og gedigen gastronomi i stilfulde omgivelser til ualmindelig sympatiske priser – også når feriesulten melder sig.

Både store og små vil elske en tur på Tony’s i Havnegade. Den amerikaner-italienske frækkert frister for enden af Nyhavn tæt på kajkantens liv men tilbagetrukket fra turistræset. Nyd en simpel gang pasta, eller hvad med at prøve ”Tony’s Classiscs” med tre retter for bare 200 kr.?

Ikke langt derfra – på Kongens Nytorv – finder du Bistro Royal. Et elegant men uprætentiøst spiseri, der fungerer som det perfekte pitstop, hvis ferieprogrammet står på shopping i Indre By. Her serveres både morgenmad, frokost og aftensmad til gode priser.

I hjertet af København finder du også to af vores første og mest populære restauranter: Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade og Madklubben Steak i Pilestræde. På førstnævnte kan du sætte trumf på feriemiddagen med 12 retter for 375 kr., mens bøffavoritten i Pilestræde griller saftigt kvalitetskød fra 175 kr. og opefter.

Når vi er ved Madklubbens originale filialer, er det umuligt at komme uden om Madklubben Vesterbro. Vores største restaurant byder velkommen midt i Københavns mest pulserende bydel. Forretter og desserter starter ved 50 kr., mens en hovedret fås fra bare 100 kr.

3 forskellige verdenskøkkener lige ved Søerne – én oplagt feriedestination! På Nørrebro har vi en hel palette af restauranter at vælge imellem. Lige ved Dronning Louises Bro finder du soul food på Alabama Social, asiatisk kreativitet på Hanzō og italiensk baggårdsstemning på Gran Torino. Alle tre steder byder på storslåede tastingmenuer til kun 350 kr. person. Går du à la carte, starter priserne omkring 50 kr. for en forret og 100 kr. for en hovedret.

Sidst men ikke mindst, må du ikke glemme at skylle feriestunderne ned med en drink fra øverste kvalitetshylde. Vi har netop åbnet en ny, lækker cocktailbar ved siden af vores tre Nørrebro-restauranter. Derfor lå navnet også lige for: Bar Next Door. Sip klassiske og nyskabende kreationer under glødelampernes skær med udsigt over Søernes aftensorte vandspejl. Priserne starter på 75 kr. for en cocktail.

Rigtig god efterårsferie – vi glæder os til at gøre den ekstra velsmagende på et af vores populære københavnerspots.

Ugens craving: Arancini fra Tony’s

Ugens craving: Arancini fra Tony’s

“Man skal ikke skue kuglen på krummerne.”

Ok, så måske er det ikke helt sådan, ordsproget lyder. Ikke desto mindre passer det perfekt på en klassisk, italiensk delikatesse, der er at finde på Tony’s efterårsmenu i Havnegade as we speak.

Arancini er navnet på de sprødstegte bolde, hvis centrum består af en cremet svamperisotto med provolone-ost. Efter at være blevet rullet i brødkrummer friteres kuglerne i Tony’s oligeglade ønskebrønd.

Resultatet er en varm og knasende livsnyderoplevelse, hvor smeltet ost, svampe og ris komplementeres af syrlige, syltede bøgehatte, friske oreganoblade og en upassende parmesancreme. Rendyrket efterårsmums, der kan få enhver madglad gangster til at udbryde et ”mama mia!”.

Som bonusinfo kan vi nævne, at betegnelsen ”arancini” stammer fra det italianske ”arancia”, der betyder appelsin. ”Arancini” kan derfor oversættes til ”små appelsiner”, hvilket skyldes deres dybstegte, orange overflade. Men som sagt, skal du ikke skue kuglen på krummerne – Tony’s ”små appelsiner” er nemlig fyldt med svampe, ost og ris i stedet.

En gang arancini som forret koster kun 65 kr. Se resten af Tony’s efterårsmenu her.

 

Få dine billeder op på vores hjemmeside

Få dine billeder op på vores hjemmeside

Er du typen, der elsker at tage billeder af din mad? Så kommer du til at elske den nye feature på vores hjemmesider. Hver restaurant har nemlig fået et Instagram-feed, hvor vores gæster har mulighed for at lægge deres bedste skud ind ved at benytte bestemte hashtags:

Fælles for alle restauranterne gælder det, at man kan bruge familiehashtagget #madklubben – her ligger også alle vores egne billeder.

Du finder Insta-gallerierne i højre side på desktop-udgaven af vores sites. Vi glæder os til at se dine billeder! Ikke mindst fordi vores søde tjenere og kokke bliver så stolte, når gæsterne deler deres oplevelser.

#KærlighedFraMadklubben

PS. Glem ikke at følge os på Instagram: @madklubben

Dyk ned i efterårsmenuen på Tony’s

Dyk ned i efterårsmenuen på Tony’s

Tony giver fuld smæk for smagsskillingen på sæsonens nye menu og sætter italiano-amerikansk trumf på efteråret. Glæd dig til masser af velsmag i form af gedigne og smagsrige retter skræddersyet til det kølige københavnervejr.

Prøv for eksempel en gang ”arancini”: Klassiske, italienske svamperisottokugler med provoloneost, der friteres og serveres med syltede bøgehatte og parmesancreme. Eller hvad med stegte blæksprutter med hvide bønner, sortkål, hvidløg og chili? De to forretter koster henholdsvis 65 og 85 kr.

På hovedretsfronten finder du blandt andet en dybrød ”radicchio risotto” med rødvin, brøndkarse, råstegt salat og ost til 125 kr., samt stegt skovdue med linser, knoldselleri og salvie til 175 kr. Undgå at betale spidsen af en jetjager og vælg i stedet halen af en havtaske serveret med butternutsquash, kål, lardo, løg og muslingesauce til 235 kr. Mums!

Som sødt efterspil kan vi varmt anbefale den nye pinjekernetærte med en sprød mørdejsbund og youghurt dryppet med honning. Ren efterårsgodhed til en flad halvtredser.

Det eneste umiddelbare problem, du står overfor, kan være at vælge. Gør eventuelt som vores søde tjener Simone, som har taget billedet ovenfor: Bestil masser af forskellige retter og del dem med bordet family style. ’Cause that’s how Tony would roll!

Se hele menukortet her og book dit bord lige her.

An offer you can’t refuse: Vind en middag for 5!

An offer you can’t refuse: Vind en middag for 5!

Madklubbens restauranter rummer mange interessante karakterer. En af de mest populære hedder Tony, og faktisk har vi opkaldt et helt spisested efter ham. Det hedder Tony’s og ligger og putter sig i Havnegade for enden af Nyhavn som en ægte charmør med glødepærer, designermøbler og en gennemhyggelig vibe.

Tony er en fuldblods italiano-amerikaner, så han elsker selvfølgelig at samles omkring middagsbordet med levende lys og god mad. Derfor har vi lavet konkurrence lige i hans ånd.

Gå ind på Tony’s Facebookside, og fortæl, hvem du ville spise en ”familiemiddag” med. Det kunne både være din rigtige familie, din vennefamilie, din kollegafamilie eller en helt fjerde familie.

Giv dit bud på Facebook, og deltag i lodtrækningen om en middag for 5, hvor vinderne skal nyde Tony’s Classics-menu med vitello tonnato, meatballs og tiramisu.

Vi trækker en vinder onsdag den 15. september, som offentliggøres på Facebook. Så husk at like Tony’s side – det kunne jo være dig, der vandt.