Kærlighed og italienske lækkerier på Tony’s

Kærlighed og italienske lækkerier på Tony’s

Vi har fået ny og lækker menu på Tony’s i Havnegade. Så kig forbi, hvis du er sulten efter en omgang linguini med stegte babyblæksprutter vendt i chili, hvidløg og hvidvin, rigatoni vendt i dampede hestebønner med grønne ærter, ærteskud og revet letsaltet ricotta på toppen, garganelli napolitana med tomat, oliven og basilikum – og mange andre skønne italienske retter!

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig! 

Tony’s mugshot

Tony’s mugshot

Vores allesammens yndlings-gangster har fået nyt visitkort, og hvis du er til italiensk, anbefaler vi, at du besøger ham i aften. Tony er vores newyorker-italienske lillebror, som elsker alt godt fra moderlandet: Linguini, risotto, gnocchi, vitello tonnato, panna cotta og tiramisu. Alle retter, der slutter på en vokal, er lige noget for ham! Han er også pjattet med store saftige bøffer, stegt fjerkræ, grønne salater, lækre skaldyr og ikke mindst signaturretten spaghetti & meatballs.

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Hvor gode venner mødes …

Hvor gode venner mødes …

That’s amore! That’s amore! That’s amore! 

Stemningen på Tony’s er blevet endnu skønnere og varmere, end den nogensinde har været før, efter at restauranten i forrige måned gennemgik en omfattende ombygning. Tony’s fremstår helt ny og lækker med et stort, flot køkken i entré-etagen i stedet for på førstesalen, nyrenoverede gulve, plus lækre, nye toiletfaciliteter og Tony’s Room – en fabelagtig og dejlig privat spisestue til dem, der gerne vil have det hele lidt for sig selv.

Samtidig har vi tilføjet en charcuterie-dimension til menukortet, så vi nu udover signaturretter som vitello tonnato, spaghetti & meatballs og risotto i forskellige variationer m.m. også har et flot udvalg af italienske pølser, skinker og andre skønne antipasti  på kortet. Nu kan du vælge én ret fra 100 kroner, 2 fra 150 kroner, 3 fra 200 kroner og 4 fra 250 kroner – akkurat som du kender det fra Madklubben Vesterbro og Madklubben Bistro-de-Luxe.

Book dit bord her og kig forbi Tony’s i aften – vi glæder os til at se dig!

 

Tony’s på en søndag

Tony’s på en søndag

Hvis du er i humør til at slutte ugen af med en portion fabelagtig pasta, så kig forbi Tony’s til en omgang orrichiette med østershatte, salsiccia-pølse & chili, trøffel-makaroni eller trofie trapanese med peperoncini, kapers, mandler og masser af parmesan. Du kan selvfølgelig også vælge signaturretten spaghetti & meatballs og mange andre lækkerier.

Er du i stedet burgersulten, så har vi kuren på både Madklubben Bellevue og Madklubben VesterbroBook dit bord med det samme og kig forbi i aften – vi glæder os til at se dig!