Efteråret på Tony’s

Efteråret på Tony’s

Ligesom vores andre restauranter har Tony’s budt efteråret velkommen med åbne arme og et arsenal af sæsonlækkerier. Prøv f.eks. vores plukkede taskekrabbe rørt med krydderurter og serveret med sprøde salater og en lækker aïoli, crostini’en med græskarpuré, bagte græskar tilsmagt med honning og timian, toppet med friskrevet & saltet ricotta eller hvad med cacio e pepe; linguini vendt med cacio de roma og parmesan serveret med et godt skvæt olivenolie og kværnet sort peber.

Du finder naturligvis også vores signaturretter Vitello Tonnato og Spaghetti & MeatballsSe hele menuen her!

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Efterår på Madklubben

Efterår på Madklubben

Det er blevet efterår på Madklubben, og vi har fået nye, lækre sæsonråvarer at arbejde med. Derfor byder vi på et hav af skønne nyheder på restauranterne, og du kan se et udpluk af dem her:

Madklubben Admiralgade står efterårsmenuen bl.a. på karamelliseret kammusling med gulerod, estragoncreme, hyldeblomst & brunet smør, asiatisk oksetatar med wasabi, sesam, ingefær & koriander, bagt & syltet græskar med græskarkerner, bladselleri & brøndkarse – og meget mere!

Madklubben Bistro-de-Luxe finder du gravad torsk med peberrod, agurk, creme fraiche & dild, stegt jomfruhummer med brunet blomkål, perleløg & hummersuppe, confiteret kartoffel med spinat, cremet æggeblomme & brunet smør, svinekotelet med æble, valnød, grønkål & sovs samt 350 gram grillet rib-eye med confiterede svampe & gastrik. Se hele menuen her!

På Madklubben Bellevue byder vi på ceviche af råmarineret torsk med lime, chili og koriander, gazpacho med løg, salte mandler og agurk, rejecocktail med stegt hjertesalat, søkogte rejer, syrnet fløde og dildmayo, fransk landkylling med forskellige tilberedninger af sommerløg samt en mør og saftig rib-eye med fritter, bearnaise og en sprød grøn salat vendt i vinaigrette. Se menuen her!

Tony’s menu byder vi bl.a. på crostini med græskarpuré, bagte græskar tilsmagt med honning og timian, toppet med friskrevet & saltet ricotta, cacio e pepe; linguini vendt med cacio de roma og parmesan serveret med et godt skvæt olivenolie
 og kværnet sort peber, canneloni fyldt med spinat, ricotta og saftige stykker svinekæbe bagt med tomatsauce og masser af ost.

Madklubben Steak serverer vi friteret blæksprutte med sort mayo og grillet citron, 
iskold gazpacho lavet på solmodne tomater 
og hemmelige krydderier med melon, macademia og nye løg, Colorado roast fra uruguyansk kornfodret kvæg, stegt lammekrone med timian & hvidløg og grillet pighvar med citron og dild. Se hele efterårsmenuen her!

Madklubben Vesterbros nye menu  står den bl.a. på Manhattan clam chowder, en cremet muslingesuppe med blegselleri & stegt chorizo, carpaccio af okseinderlår med trøffelmayo, løg & karse, asiatisk tun med sesam, agurk, koriander, avocado & wasabi, lammeskank med savoykål, gulerod, urter & sovs, fisk fra auktionen servered med cassoulet på gulerødder – og meget mere!

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Efterårsmenuerne er lige på trapperne!

Efterårsmenuerne er lige på trapperne!

Vi er i fuld gang med at prøvesmage og lægge sidste hånd på de super lækre efterårsmenuer, vi lancerer på restauranterne den 2. september. Du kan godt begynde at glæde dig! Men du kan heldigvis også stadig nå at få del i sommerherlighederne, inden sæsonen officielt er forbi. Book dit bord her - vi glæder os til at se dig!