Snup en frokost i byen!

Snup en frokost i byen!

De vejrkloge lover et par regnbyger i eftermiddag, men skidt pyt. Lige nu brager solen ned over vores smukke by, og man får ganske enkelt lyst til at omfavne dagen – og til at forsøde den med en fabelagtig frokost!

Du har uden tvivl en masse opgaver, der skal løses, inden klokken slår 12, men når du når dertil, står vi klar til at forkæle dig på Grill Royal på Kongens Nytorv med vores flæskestegsburger af dansk frilandsgris med sprøde svær, rødkål, dijonmayo, syltede agurker og æbler i lun briochebolle, vores beef tartare af friskhakket kalveinderlår rørt med cognac, æggeblomme, løg, kapers, estragon og trøffelolie, vores saftige cheeseburger og lækre ham n’ cheese-sandwich.

Du kan også vælge vores Caesar Salad med romaine-blade vendt i Caesar-dressing med sprøde croûton, masser af parmesan og kylling, vores hvidvinsdampede Moules Marinières eller vores lækre, saftige, smørmøre 400 gram store rib-eye med Sauce Béarnaise. Alle frokostretterne serveres med en skålfuld af vores sprøde, gyldne pommes frites.

Så kan dagen næsten ikke undgå at blive god!

Book dit bord her. Vi glæder os til at se dig!

Tag glæderne på forskud..

Tag glæderne på forskud..

Okay, det er ikke, fordi kulden, gråvejret og de sjappede snefnug, der med jævne mellemrum daler ned fra himlen, helt er en ting fra fortiden. Ikke endnu. I dag ligner derfor ret meget sidste uge, men vi er nu gået ind i forårets første måned, og vi kan slet ikke få armene ned over, hvad det betyder af udeliv, lysere dage, smukkere natur og ikke mindst masser af hyggelige aftener og god mad på Madklubben. Foråret er med andre ord på vej, kære venner, og det er noget, vi alle sammen har glædet os til.

Vi ser derfor frem til at se dig på Madklubben Steak hvor menuen lige nu står på bl.a. tun-carpaccio med wasabi-crème, lime, karse og parmesan, røget laks med agurkerelish, sesam, avokado, stenbiderrogn og chips, hummerbisque med fennikel, chili-croutons og urter, et hav af skønne bøfudskæringer, lammekrone, helstegt dorade og masser af skønne saucer og tilbehør, som bagte tomater med hvidløg og basilikum, grønne bønner med persille, skalotteløg og lun vinaigrette, løgringe og gyldne, sprøde fritter.

 Madklubben Bistro-de-Luxe serverer vi rimmet torsk med peberrodscrème, vinaigrette, æble og rugknæk, blomkålssuppe med røgede mandler og citron-gelé, kalvespidsbryst med asier og tallerkensmækkere, confiteret kylling med brændte persillerødder, bacon, perleløg & persille, glaserede svinekæber med saltbagt selleri, fedtegrever & syltede rødløg – og meget mere!

På Alabama Social kan du stille sulten med ‘Toast Hannibal Lector’ med stegt kyllingelever og andehjerter med hestebønner, ‘Croissant Po’boy’ med foie gras og rødløgsmarmelade, vores fortolkning af den klassiske sydstatsgryderet ‘gumbo’ med kyllingelår, merguezpølse, svinebov og røgede rejer, friteret kylling med ‘dirty rice’, apple-BBQ-sauce og marineret agurk m.m.

På Tony’s disker vi op med ceviche af rød tun med purløgsmayo og purløgscrudité, crostini med fuglelevermousse og vecchia romana, linguini al astice med hummerbisque, mascarpone og tigerrejer, farfalle con la carote; pasta med gulerødder og pecorino, canneloni med braisseret kalveskank, svampe, salvie og ricotta – og meget, meget mere!

 Madklubben Vesterbro serverer vi stegte kammuslinger med jordskok-mayo, glaskålscrudité og dild, tatar med cognac, tomat og brunet smør, gnocchi med spinat, broccoli og ricotta, gris med linser, gulerødder, lardo  og salvie, rib-eye, oksekød og vores Colorado Steak; en helstegt oksecuvette til min. 2 personer.

Og på Hanzō finder du for tiden bl.a. Hanzō sliders, som er dampede hvedeboller med sprød kylling, asiatisk sauce tatare & pickles, stegte kammuslinger med beurre blanc på miso & kinaradise, friskskåret, rå king fish med østers-emulsion og agurk og 3 x østers; en med koriander/chili, en med lime & en med yuzu/wasabi, udonnudler i dashi-boullion med kalvehaler, forårsløg og soyaæg – og meget mere!

Book dit bord på en af vores restauranter her. Vi glæder os til at se dig!

Fredagsbar på Madklubben

Fredagsbar på Madklubben

Når klokken slår 17:30, står vi klar med det, du har glædet dig til hele dagen. Det lille punktum på arbejdsugen, der markerer weekendens start: En drink med vennerne på Madklubbens Cocktailbar!

Det er ikke kun på madsiden, vi jævnligt fornyer os, skifter gamle menuer ud med nye og følger årstidernes gang. På vores cocktailbar, som du finder på Madklubben Vesterbro, introducerer vi også med jævne mellemrum friske bud på det, der med lethed kunne gå hen og blive din nye fyraftensfavorit.

Prøv f.eks. vores Danish 14 med gin, citron, honning, røget kanel & bobler, Thyme to fly med gin, timian, ingefær og lime, Great King Sour med scotch, hyldeblomst og citron, Hello Red med rye whiskey, averna, hindbær-sirup og citron eller vores Dark ‘n’ Stormy med rom, ginger beer og lime.

Se hele vores cocktailkort her – og husk, at du altid kan booke et bord på en af vores restauranter her!

Hvad er du sulten efter i dag?

Hvad er du sulten efter i dag?

Besøg os f.eks. på Madklubben Bistro-de-Luxe, hvor vi serverer rimmet torsk med peberrodscrème, vinaigrette, æble og rugknæk, blomkålssuppe med røgede mandler og citron-gelé, kalvespidsbryst med asier og tallerkensmækkere, confiteret kylling med brændte persillerødder, bacon, perleløg & persille, glaserede svinekæber med saltbagt selleri, fedtegrever & syltede rødløg – og meget mere!

Alabama Social serverer vi bl.a. ‘Toast Hannibal Lector’ med stegt kyllingelever og andehjerter med hestebønner, ‘Croissant Po’boy’ med foie gras og rødløgsmarmelade, vores fortolkning af den klassiske sydstatsgryderet ‘gumbo’ med kyllingelår, merguezpølse, svinebov og røgede rejer, friteret kylling med ‘dirty rice’, apple-BBQ-sauce og marineret agurk m.m.

På Madklubben Steak står vintermenuen bl.a. på jordskoksuppe med kammuslinger og trøffel, røget laks med malt, syltet chili, syrnet fløde og urter, et hav af skønne bøfudskæringer, lammekrone, helstegt dorade og masser af skønne saucer og tilbehør, som bagte tomater med hvidløg og basilikum, grønne bønner med persille, skalotteløg og lun vinaigrette, løgringe drysset med salt og eddike og lidt aïoli til at dyppe i, gyldne, sprøde fritter, m.m.

På Tony’s disker vi op med ceviche af rød tun med purløgsmayo og purløgscrudité, crostini med fuglelevermousse og vecchia romana, linguini al astice med hummerbisque, mascarpone og tigerrejer, farfalle con la carote; pasta med gulerødder og pecorino, canneloni med braisseret kalveskank, svampe, salvie og ricotta – og meget, meget mere!

 Madklubben Vesterbro serverer vi stegte kammuslinger med jordskok-mayo, glaskålscrudité og dild, tatar med cognac, tomat og brunet smør, gnocchi med spinat, broccoli og ricotta, gris med linser, gulerødder, lardo  og salvie, rib-eye, oksekød og vores Colorado Steak; en helstegt oksecuvette til min. 2 personer.

Og på Hanzō finder du for tiden bl.a. Hanzō sliders, som er dampede hvedeboller med sprød kylling, asiatisk sauce tatare & pickles, stegte kammuslinger med beurre blanc på miso & kinaradise, friskskåret, rå king fish med østers-emulsion og agurk og 3 x østers; en med koriander/chili, en med lime & en med yuzu/wasabi, udonnudler i dashi-boullion med kalvehaler, forårsløg og soyaæg – og meget mere!

Book dit bord på en af vores restauranter her. Vi glæder os til at se dig!