Ugens craving: Rømørejer fra Madklubben Vesterbro

Ugens craving: Rømørejer fra Madklubben Vesterbro

Har du tjekket vores nye efterårsmenu på Madklubben Vesterbro? Den bugner af lækkerier som mørbrad med trøffelsauce, lakseceviche med avocado og helstegt kylling proppet med urter. Dog er der særligt én ret, der har fået os til at slå et smut forbi Vesterbrogade flere gange bare den seneste: Rømørejerne.

De små, lyserøde havhapser serveres med et pocheret æg, skaldyrsmayo, citrongelé og sprøde stykker af brioche. En smagsoplevelse, der forlænger sommeren ind i efteråret og ikke mindst fungerer som den perfekte optakt til vores hovedretter.

Den nye forretsfavorit koster kun 100 kr., og den kan blive din allerede i aften, hvis du booker bord lige her.

Vi ses til en omgang rejehop på Vesterbro!

Flydende lørdagsløjer på Vesterbro

Flydende lørdagsløjer på Vesterbro

Solen skinner, København summer og weekenden er kun en dag gammel. Det skal fejres med en cocktail eller tre!

Vores bar på Madklubben Vesterbro holder et kvalitetsniveau, der snildt kan hamle op med bydelens mest populære cocktailhuler. Den eneste store forskel er, at vores priser ligger et godt stykke længere nede på skalaen.

Kom forbi og skyl ganen med en klassisk cocktail eller nogle af vore helt egne kreationer. Priserne starter ved 85 kr. for drinks, mens en ægte håndbajer fra Hancock kan scores for bare 30 kr.

Ugens cocktail hedder ”20th Century” og består af ”Old Tom”-gin fra Tanqueray, blød vermouth fra Cocchi Americano, Creme de Cacao, hvid chokoladelikør og citronsaft. En forfriskende og fløjlsblød fætter, der går perfekt til din lørdag aften på Vesterbro, som gerne må være lækker uden at koste en formue.

Tjek hele vores barkort her. Vi ses på Vesterbrogade 62!

Nye sensommerretter på Madklubben Vesterbro

Nye sensommerretter på Madklubben Vesterbro

Historien er ganske klassisk: Ferien er forbi, hverdagen melder sig og endelig begynder vejret at vise sig fra sin bedste side. Så det handler i den grad om at udnytte de ledige stunder, når arbejdsdagen er omme og klokken har ringet sidste time.

Kom ned forbi Madklubben Vesterbro, hvor vi har sørget for masser af sensommersolskin på tallerkenerne. Vores nye retter strutter af farver og smag, og der er noget for ethvert temperament.

Prøv for eksempel den helstegte dorade med mangosalsa, koriander og en frisk dressing med citrus og fiskesauce – en hyldest til Vesterbros asiatiske islæt. Bestiller du vores “Vesterbros Greatest”-menu med Colorado Steak til hovedret og Ice Crem Sundae til dessert, får du også lov til at stifte bekendtskab med en ny forret: Lakseceviche med cremet avocado, rød peber og syltede løg.

Apropos forretter må du heller ikke snyde dig selv for den nye vegetariske favorit: Cremet kold blomkålssuppe med sprøde hasselnødder, purløgsolie og blomkålstykker.

Book dit bord allerede i dag, så ses vi på Vesterbrogade!

 

Happy Pride!

Happy Pride!

I dag løber årets store Pride Parade af stablen, og Madklubbens restauranter ønsker de mange tusinde paradegængere en helt fabelagtig dag med masser af solskin, musik og livsbekræftende stunder.

På vores restaurant Hanzō på Nørrebro har medarbejderne selv taget initiativ til at markere dagen ved at bære regnbuemærkater på deres arbejdsuniformer. De vil nemlig gerne minde gæsterne om, at man aldrig må stoppe med at kæmpe for en verden, hvor man har lov til at elske, hvem man vil og til at leve i fuld overensstemmelse med sin egen seksualitet og kønsopfattelse.

Glædelig Pride til LGBT-miljøet, glædelig Pride til København og ikke mindst glædelig Pride til vores mange gæster. Vi håber, at I vil hjælpe til med at støtte op om et København, der både smager godt, ser godt ud og kan rumme forskellighed i alle ordets aspekter.

Endelig weekend: Cool med cocktails eller magelig med meatballs?

Endelig weekend: Cool med cocktails eller magelig med meatballs?

Så er ferien for alvor slut. Ungerne er tilbage på skolebænken, kontoret kalder og som sædvanlig er vejret først nu for alvor begyndt at vise sig fra sin bedste side. But of course!

Hvis du er en af dem, der indtil videre kun har ”nydt vejret” bag en skærm ved skrivebordet, er det nu, du har chancen. Weekenden er kommet, og du skal ud og smage på byen med vennerne og familien.

Craver du en cocktail, så snart klokken slår 17:30 fredag eftermiddag? Så bør du svinge ud forbi vores bar på Madklubben Vesterbro. Her kan du gå om bord i et bredt udvalg af klassiske og mere moderne drinks i prislejet 85-95 kr. Ugens cocktail er dirty og amerikansk på bedst tænkelige vis, og den går under navnet ”Route 66”. Glæd dig til et mix af brølende Harley Davidson moonshine fra Ole Smoky, masser af røg, appelsin og Kahlua. Cheers!

Vil du hellere tage det lidt mere stille og roligt? Så book bord til aftensmad “the American Italian way” hos Tony’s i Havnegade. Intet siger weekend med ”la famiglia” som en omgang linguine med kødboller, tomatsovs og masser af parmesan og krydderurter på toppen. For bare 200 kr. kan du bestille menuen Tony’s Classics med vitello tonnato, meatballs og tiramisu. It’s an offer you can’t refuse!

Du kan læse meget mere om vores restauranter her på hjemmesiden. Måske er det et helt tredje sted, der frister netop dig denne weekend? Uanset hvad, glæder vi os inderligt til at byde dig og dine gæster velkommen.