Save the date: Designloppemarked

Save the date: Designloppemarked

Så er der gået endnu en fantastisk sæson, og der er traditionen tro sket masser af nye spændende ting i Madklubben. Vi er i gang med nye spændende projekter og har sagt farvel og tak til gamle eventyr. Vi har f.eks. solgt lokalerne i Admiralgade, købt spritnye, lækre designmøbler til Madklubben i St. Kongensgade, vi har forårsrengjort, skiftet ud & ryddet op – og vi har nu en masse lækre ting i overskud.

Står du og mangler nogle af Wegners tidløse og smukke Y-stole i enten sort eller natur, Gubi-stole og ditto lamper, Eames-stole og borde, Børge Mogensen-stole, lamper fra Bestlite og Luceplan og, og, og… meget mere? Så husk at besøg os, når vi skyder det hele af i weekenden den 30. og 31. maj fra kl. 12 til 15. Vi afslører, hvor i byen loppemarkedet afholdes, når vi nærmer os! #madklubben #loppemarked

Slut ugen af med noget sødt

Slut ugen af med noget sødt

Husk desserten, inden du i aften afslutter dit måltid på Madklubben Vesterbro. Her kan du vælge imellem crème brulée med mango-is, 2 skønne sorbeter og vores søde fortolkning af Snickers med peanuts, mælkechokolade og karamel – eller endnu bedre: snup alle 3 desserter på én gang. Det er trods alt kun søndag én gang om ugen!

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Start din aften med en aperitif

Start din aften med en aperitif

Madklubben Steak anbefaler vi, at du – inden du kaster dig over én af vores lækre, møre bøffer – starter med en sjus, f.eks. en frisk TOM COLLINS på gin, sukker og citron eller den mørkere, lidt mere butch’e DARK & STORMY lavet på Gosling’s black seal rom og blandet med ginger beer og friskpresset lime.

Gran Torino er signatursjusserne den orangerøde, syndige GRAPE SPRITZ med Aperol, grape-soda & bobler + BELLINI’en på fersken og prosecco, mens vi på Hanzó foretrækker den asiatiske TOMESHU med japansk umeshu, tonic & lime.

Alabama Social er det naturligvis sydstats-cocktails, der hitter, bl.a. TENNESSEE RUMSHINE på rom, brombær moonshine og appelsin og PISCO SOUR på pisco, lime, aztec bitters og æggehvider. 

Har du planlagt en aften på Madklubben Vesterbro, kan du vælge mellem et skummende hav af cocktails, bl.a. SUZE SPRITZ med suze, soda, hyldeblomst & prosecco, IRISH RACEHORSE med jameson, ginger ale & citron, NOT AN APPLE med absolut vodka, brombær, basilikum & lime, RHUBARB TICKLE med havanna rum, rabarber & lime og ITALO MAN med parmesan-gin, brændt tomatolie & citrus – og mange flere.

Hvad kan vi li’?

Hvad kan vi li’?

Lidt salt, lidt surt, lidt sprødt og blødt – meget mere skal der ikke til for at gøre os lykkelige. Derfor kan du på flere af vores restauranters forretsmenuer finde punktet charcuteri. 

På Madklubben Steak består vores slagterbræt for tiden af et lækkert udvalg af pølser, foie gras-mousse, dip og sprødt, mens du på Madklubben Bistro-de-Luxe kan blive forkælet med bl.a. kålpølser, kyllinge-rillette, skinker, karsemayo & flæskesvær. På Tony’s serverer vi naturligvis vores italienske slagtervarer antipasti-style, og på Madklubben Vesterbro finder du et charcuteri-udvalg, der egner sig til hverdagen, såvel som luksusudgaven, når den liiige skal have en ekstra tand eller fire. Og det skal den jo ganske jævnligt.

Book dit bord på en af restauranterne her – vi glæder os til at se dig!