Guide: Spis billigt på restaurant i efterårsferien

Guide: Spis billigt på restaurant i efterårsferien

Kalenderen skriver uge 42, og mens mange mennesker nyder en uges feriero, er alle vores restauranter i fuld sving. Som altid står Madklubbens spisesteder klar med ærlig og gedigen gastronomi i stilfulde omgivelser til ualmindelig sympatiske priser – også når feriesulten melder sig.

Både store og små vil elske en tur på Tony’s i Havnegade. Den amerikaner-italienske frækkert frister for enden af Nyhavn tæt på kajkantens liv men tilbagetrukket fra turistræset. Nyd en simpel gang pasta, eller hvad med at prøve ”Tony’s Classiscs” med tre retter for bare 200 kr.?

Ikke langt derfra – på Kongens Nytorv – finder du Bistro Royal. Et elegant men uprætentiøst spiseri, der fungerer som det perfekte pitstop, hvis ferieprogrammet står på shopping i Indre By. Her serveres både morgenmad, frokost og aftensmad til gode priser.

I hjertet af København finder du også to af vores første og mest populære restauranter: Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade og Madklubben Steak i Pilestræde. På førstnævnte kan du sætte trumf på feriemiddagen med 12 retter for 375 kr., mens bøffavoritten i Pilestræde griller saftigt kvalitetskød fra 175 kr. og opefter.

Når vi er ved Madklubbens originale filialer, er det umuligt at komme uden om Madklubben Vesterbro. Vores største restaurant byder velkommen midt i Københavns mest pulserende bydel. Forretter og desserter starter ved 50 kr., mens en hovedret fås fra bare 100 kr.

3 forskellige verdenskøkkener lige ved Søerne – én oplagt feriedestination! På Nørrebro har vi en hel palette af restauranter at vælge imellem. Lige ved Dronning Louises Bro finder du soul food på Alabama Social, asiatisk kreativitet på Hanzō og italiensk baggårdsstemning på Gran Torino. Alle tre steder byder på storslåede tastingmenuer til kun 350 kr. person. Går du à la carte, starter priserne omkring 50 kr. for en forret og 100 kr. for en hovedret.

Sidst men ikke mindst, må du ikke glemme at skylle feriestunderne ned med en drink fra øverste kvalitetshylde. Vi har netop åbnet en ny, lækker cocktailbar ved siden af vores tre Nørrebro-restauranter. Derfor lå navnet også lige for: Bar Next Door. Sip klassiske og nyskabende kreationer under glødelampernes skær med udsigt over Søernes aftensorte vandspejl. Priserne starter på 75 kr. for en cocktail.

Rigtig god efterårsferie – vi glæder os til at gøre den ekstra velsmagende på et af vores populære københavnerspots.

Weekendguide: Det skal du lave – Det skal du spise

Weekendguide: Det skal du lave – Det skal du spise

Arbejdsugen er omme, og endelig kan trangen til spændende oplevelser, god mad og kolde cocktails få frit løb. Vi har sammensat den perfekte weekend, uanset om du skal ud med familien, veninderne eller kæresten. Bliv inspireret, prøv noget nyt og spis godt til små priser.

FREDAG

Det skal du lave: Kulturnatten indtager byen med sin tilhørende stormflod af mennesker iklædt praktisk fodtøj og med klatøjede unger i hånden. Undgå Indre Bys overbefærdede gader og stræder, og drag i stedet til Vesterbro. Kulturanstalten i Lyrskovsgade omdannes til MonsterAnstalten med kreative værksteder, koncerter og monstrøse trylletricks. Københavns Museum på Vesterbrogade holder åbent for sidste gang, inden de flytter til Stormgade. Programmet står på foredrag, musik og en særlig belysning af facaden.

Det skal du spise: Lad op til Kulturnattens vilde events eller fordøj indtrykkene på Madklubben Vesterbro. Vores største restaurant emmer af cool storbystemning, og der noget på menuen for alle. Prøv for eksempel en gang BBQ wings direkte fra rotisseriet til 75 kr. Eller hvad med skindstegt dorade med mango og koriander til 175 kr.? Den populære fiskeret er en hyldest til Vesterbros asiatiske islæt med sine mange orientalske supermarkeder og restauranter. Bordbestilling anbefales.

LØRDAG

Det skal du lave: Kom ud af fjerene og indsnus den sprøde og kølige efterårsluft. Du skal lege berliner på en lørdag og tage til hipt retro-loppemarked på Nørrebro. Det sker mellem kl. 10 og 16 i Guldbergsgade ved muren til den Mosaiske begravelsesplads mellem Møllegade og Birkegade. Her sælger private ud af deres kældre, lofter og klædeskabe. Scor et vintage kaffestel eller en billig striksweater inden vinteren kommer.

Det skal du spise: Efter du har oset på loppemarked, er det tid til at sætte trumf på frokosten. Drop forbi vores frække asiatiske dreng i klassen, Hanzō, som scorer ekstra points med en killer udsigt over søerne. Bestil en kalvetartar med sesam og lotusrod eller en skålfuld blåmuslinger dampet med citrongræs og chili. Begge retter koster 110 kr. på frokostmenuen.

SØNDAG

Det skal du lave: Vær kulturel på en søndag, og slå vejen forbi en af Københavns smukkeste bygninger, Statens Museum for Kunst. Alle andre er alligevel draget til Louisiana for at tage selfies på den polkaprikkede Kusama-udstilling. På SMK kan du opleve en udstilling med Eckersberg, eller en totalinstallation lavet af gammelt skrammel ved navn ”X-rummet”. Har du børn med, kan de udfolde sig i Børnenes Værksted, som holder to forskellige workshops kl. 10.30. Det koster 45 kr. – billetterne kan købes på dagen i receptionen.

Det skal du spise: Spadser gennem Kongens Have og gør søndagsstunden ekstra lækker med et besøg på en af vores restauranter i Indre By. Hvis du drager tidligt på museum, er en efterfølgende frokostBistro Royal på Kongens Nytorv et oplagt bud. Bliver du blandt malerierne til lukketid, byder den elegante bistro også på et søndagsværdigt aftenkort med saftige bøffer, frisk fisk, bearnaise og fritter i lange baner. Så er weekenden i hvert fald afsluttet med stil!

 

 

Få dine billeder op på vores hjemmeside

Få dine billeder op på vores hjemmeside

Er du typen, der elsker at tage billeder af din mad? Så kommer du til at elske den nye feature på vores hjemmesider. Hver restaurant har nemlig fået et Instagram-feed, hvor vores gæster har mulighed for at lægge deres bedste skud ind ved at benytte bestemte hashtags:

Fælles for alle restauranterne gælder det, at man kan bruge familiehashtagget #madklubben – her ligger også alle vores egne billeder.

Du finder Insta-gallerierne i højre side på desktop-udgaven af vores sites. Vi glæder os til at se dine billeder! Ikke mindst fordi vores søde tjenere og kokke bliver så stolte, når gæsterne deler deres oplevelser.

#KærlighedFraMadklubben

PS. Glem ikke at følge os på Instagram: @madklubben

Se kokken i øjnene

Se kokken i øjnene

Foto: Madklubben i Store Kongensgade

”Gad vide hvordan de har gjort det?” 

”Den ret gad jeg godt lære at lave!”

Er du typen, der er så madglad, at du skiller retter ad i elementer og prøver at finde frem til, hvordan de er blevet til? Så bør du indtage din næste middag i en af vores spisebarer. Her kan du følge med i kokkenes arbejde fra første parket.

Både på Madklubben i Store Kongensgade og på Madklubben Vesterbro kan du spise ”højt til hest” på barstole og være øjenvidne til, hvordan ærlig og velsmagende gastronomi til fair priser bliver til. Den perfekte underholdning for vaskeægte foodies eller et spændende indblik i storkøkkenets verden for nysgerrige novicer.

Spisebaren på Madklubben i Store Kongensgade (afbilledet ovenfor) ligger som en integreret del af restauranten midt i vores hvælvede kælderlokaler. Herfra anrettes langt de fleste af forretterne, inden de ryger ud til bordene.

På Madklubben Vesterbro får du derimod et kig direkte ud i det brølende køkkeninferno, hvor bølgerne går højt, når mange hundrede mennesker skal bespises hver aften. Se alt fra forretter til store steaks og friske fisk rejse fra kokkehænder til gæstetænder.

Se menuen på Madklubben i Store Kongensgade her, eller tjek fristelserne fra Madklubben Vesterbro ud her.

Vi ses i spisebaren!

Nominer din madklub og vind en middag for 6 personer

Nominer din madklub og vind en middag for 6 personer

Hvad er Madklubben? For os er det en fællesbetegnelse for vores otte skønne spisesteder. Men for mange mennesker er en madklub også noget, de har derhjemme. En gruppe gode mennesker du samles med for at nyde et lækkert måltid tilsat en ordentlig spandfuld hygge.

Uanset om du har en madklub med veninderne, kollegaerne, studiekammeraterne eller nogle helt fjerde, og uanset om den finder sted i privaten eller ude på byens gode spisesteder, så er madklubben værd at fejre. Den er nemlig garant for det uforlignelige, sociale samvær, der får god mad til at smage endnu bedre.

På Madklubben Vesterbro fejrer vi de små madklubber. Du kan derfor lige nu nominere din helt egen madklub på restaurantens Facebook-side og deltage i lodtrækningen om intet mindre end 6 x Vesterbro’s Greatest-menu.

Du har med andre ord chancen for at invitere 5 gæster med på en udflugt fyldt med lakseceviche, Colorado Roast lige til at skære ud ved bordet og ikke mindst en liflig omgang æbletrifli.

Hvad venter du på? Giv din madklub en chance for at komme ud og få stillet sulten på en af byens mest populære restauranter lige her.