Gå på opdagelse i vores nye butik

Gå på opdagelse i vores nye butik

Hos Madklubben elsker vi at servere god mad og drikke til sympatiske priser. Faktisk så meget, at vi nu er nået op på hele 8 forskellige restauranter og en cocktailbar i Kongens København. Vores nyeste butik markerer dog starten på noget helt nyt. Både for os og vores gæster. Den findes nemlig kun online.

Byd velkommen til Madklubben Shop – en spritny webshop, der fungerer som en forlængelse af det univers, du kender fra vores populære restauranter.

I Madklubben Shop kan du købe billetter til eksklusive events. Allerede nu kan du for eksempel komme med til en overdådig Thanksgiving-middag på vores amerikanske sydstatsrestaurant, Alabama Social, eller købe pladser til et brag af en nytårsaften på et af vores 8 spisesteder.  Vi kan afsløre, at der kommer flere uimodståelige Madklubben-events i shoppen inden for de næste par uger. Glæd jer!

På  sigt vil du også kunne købe fysiske produkter via Madklubben Shop. Her vil du for eksempel få muligheden for at stjæle stilen fra vores restauranter med hjem i form af lækre interiørprodukter, finde godt grej til køkkenet og shoppe store vine til små penge.

Hop over på shop.madklubben.dk og gå på opdagelse i vores nye webshop. Samme indstilling som altid: Ærlighed smager bedst!

Kan vi friste med en tømmermandsburger?

Kan vi friste med en tømmermandsburger?

Er du lidt slidt i kanterne efter en vild weekend ude? Uanset om sneen faldt tungt fredag, eller du lagde dansegulvet for dine fødder lørdag, så er der gode chancer for, at du er i humør til snaskemad søndag. Tja, måske fortsætter trangen endda helt til mandag?

Med en saftig burger kommer du lidt tættere på at føle dig lykkelig igen, og vi har dem heldigvis på menuen uanset hvornår på dagen, du kommer ud af fjerene.

Hvis du bliver sulten allerede til frokost, står vores Kongens Nytorv-favorit Bistro Royal klar med deres populære cheeseburger. Glæd dig til grillet oksebøf, hovedsalat, løg, syltet agurk, tomat, Vesterhavsost, sennep og ketchup serveret i en lun briochebolle med sprøde, gyldne fritter. Serveres fra kl. 12-16 for en flad hundredelap.

Melder tømmermandssulten sig først ud på aftenen, skak du i stedet drage mod Madklubben Vesterbro. Her kan du sætte tænderne i den navnkundige Vesterbroburger med oksebøf, Prince Charles-cheddar, bløde løg, tomatrelish, icebergsalat og syltet agurk. Der er naturligvis varme fritter på siden. Hele herligheden er din for 100 kr., og for en halvtredser ekstra, smækker kokken gerne en ekstra bøf i bollen. Ja tak!

 

 

10.000 gange tak

10.000 gange tak

At samles omkring god mad med gode venner, det er livet. Det er et mantra, som både gælder ude på vores restauranter og såmænd også på Instagram. Her deler vi nemlig vores digitale kærlighed til ærlig mad med en støt voksende skare af foodies og fantastiske følgere.

Læs også: Få dine billeder op på vores hjemmeside

Lige da oktober kyssede november goddag på kinden, ramte vi en milepæl. Hele 10.000 personer havde nemlig trykket ”follow” på vores profil @madklubben. Vi er super stolte over, at så mange mennesker har appetit på at følge med i stort og småt fra Madklubbens univers.

Har du også lyst til at følge med bag kulissen, ind gennem køkkenerne og ud blandt vores 9 forskellige steder? Så hop over på Instagram og følg @madklubben. Her finder du fine pletskud og kulinarisk inspiration fra Gran Torino, Alabama Social, Hanzō, Bar Next Door, Madklubben, Madklubben Vesterbro, Madklubben Steak, Bistro Royal og Tony’s.

Vi ses på @madklubben!

#latergram #madklubben

Styr på årets julearrangement?

Styr på årets julearrangement?

Tegnene er begyndt at vise sig. I stormagasinerne skyder plastiktræer op svøbt i glitrende pynt, mens supermarkederne forsøger at sælge pebernødder og chokoladejulemænd, selvom kalenderen stadig skriver efterår.

Uanset om du er julefan året rundt, eller først for alvor får lys i øjnene, når december banker på døren, så er det ved at være oppe over, hvis du har ansvaret for at planlægge årets julefrokost. Hvis du har kollegaer eller venner, som vægter god mad og stemning over halvlunken snaps og tyndslidte højtidshits, så er en julefrokost hos os et rigtig godt valg.

Madklubben råder over intet mindre end 8 forskellige restauranter, som dog alle har én ting til fælles: Her får du en inspirerende kulinarisk oplevelse til ualmindelig sympatiske penge.

Vi har ikke hyret nogen til at komme og optræde, og der er heller ej dansegulv, når middagen er slut. Til gengæld er du midt i Kongens København med fyldt mave og højt humør – klar til at fortsætte julefesten ude i byen.

Nedenfor kan du se en oversigt over vores restauranter og ikke mindst hvilken type mad, de serverer til selskaber i november og december. Klik på restaurantens navn for at læse mere.

OBS! Vi laver ikke julemad ud af huset. Nedenstående eksempler kan udelukkende nydes på restauranterne. 

Hvem: Madklubben Bistro-de-Luxe
Hvad: Klassiske juleråvarer får et nordisk twist i vores allerførste restaurant. Herlighederne serveres i nyrenoverede omgivelser, som emmer af elegant, skandinavisk design.
Hvor meget: 3 retter fra 245 kr.
Hvor: Store Kongensgade 66 – Indre By

Hvem: Madklubben Steak
Hvad:
And, steg og kød i lange baner. På ”steaken” lægges der ikke fingre imellem: Missionen er fingerslikkende mad i rigelige mængder.
Hvor meget: 3 retter fra 300 kr.
Hvor: Pilestræde 23 – Indre By

Hvem: Madklubben Vesterbro
Hvad: Moderne julemad, der er til at forstå. Her skærer du selv stegen, laksen er gravad à la Vesterbro og ris a la manden er blevet til en panna cotta med marengs og kirsebær.
Hvor meget: 3 retter fra 235 kr.
Hvor: Vesterbrogade 62 – Vesterbro

Hvem: Bistro Royal
Hvad:
Hvis julemanden trængte til ekstra selvforkælelse, ville han tage på Bistro Royal. Her er mulighederne mange, og der kan sættes ekstra trumf på med bl.a. hummersuppe og rib eye.
Hvor meget: 3 retter fra 300 kr.
Hvor: Kongens Nytorv 26 – Indre By

Hvem: Tony’s
Hvad: Giv julespisningen et amerikaner-italiensk twist tæt på Nyhavn. Her er flæskestegen forvandlet til en uimodståelig porchetta, og den står på tiramisu i stedet for ris a la mande.
Hvor meget: 3 retter fra 200 kr.
Hvor: Havnegade 47 – Indre By

Hvem: Hanzō
Hvad: Giv dine gæster en asiatisk juleoplevelse. Her får laksen et skud wasabi, og anden serveres med teriyaki. Nyd en 4-retters julemenu eller gå planken ud med 13 retter til deling.
Hvor meget: 4 retter fra 275 kr.
Hvor: Sortedam Dossering 5 – Nørrebro

Hvem: Alabama Social
Hvad: Julen er hjerternes fest, og hvis der er noget, der kan varme sjælen, er det soul food fra Amerikas sydstater. Glæd dig blandt andet til kalkun, tranebærsauce og en julet cheese cake.
Hvor meget: 4 retter fra 375 kr.
Hvor: Sortedam Dossering 3 – Nørrebro

Hvem: Gran Torino
Hvad: Vores italienske baggårdscharmør er garant for en anderledes julefrokostoplevelse. Prøv noget nyt og sæt tænderne i pizza, pasta eller intet mindre end 12 retter til deling.
Hvor meget: 2 retter fra 185 kr.
Hvor: Sortedam Dossering 7C – Nørrebro

Vi glæder os til at fejre julen med dig på en af Madklubbens restauranter!

PS: Manger du et sted af skylle julefrokosten ned? Så tag et kig på vores spritnye cocktailhule, Bar Next Door, som ligger ideelt placeret lige ved siden af vores Nørrebrorestauranter ved Søerne. Her står den på kvalitetsdrinks til fair priser, kolde øl og elegant loungestemning.

Er du klar til ”International Gin & Tonic Day”?

Er du klar til ”International Gin & Tonic Day”?

Foto: Foodfanatic.dk

Måske tillader weekendens netop overståede natlige eskapader ikke, at du overhovedet så meget som tænker på alkohol. Ikke desto mindre tillader vi os at henlede din opmærksomhed på en af den spirituøse verdens mest legendariske kombinationer: Den herlige blanding af gin og tonic.

Mandag den 19. oktober er det nemlig intet mindre end international gin og tonic-dag. Den procentfyldte mærkedag er blevet fejret kloden rundt siden 2010, og vi synes bestemt, at du skal benytte chancen for at gøre en grå mandag lidt mere farverig i selskab med god, gammeldags G&T.

Eller faktisk behøver det slet ikke være så klassisk endda. Flere af vores restauranter tilbyder nemlig moderne og anderledes fortolkninger af den navnkundige sjus. Så uanset om du foretrækker at slukke tørsten på old school manér eller med et uventet twist, finder du helt sikkert en udgave til netop dit temperament:

Madklubben Bistro-de-Luxe: G&T til 65 kr. med Beefeater gin, agurk og Fever Tree tonic.

Madklubben Vesterbro: ”Sweet Tonic” til 85 kr. er en hi ball-cocktail med gin, syltede kumquats og tonic.

Madklubben Steak: Frisk gin & tonic til 65 kr. med Beefeater, Fever Tree tonic og citron.

Tony’s: G&T til 75 kr. med gin, aqua tonica, rosmarin og lime.

Bistro Royal: Helt klassisk til 65 kr. med Beefeater, Pellegrino tonic og citron.

Hanzō byder på ”Tomeshu”, som strictly speaking slet ikke er en gin og tonic, men den smager lidt derhenad. En fyldig, asiatisk drink med umeshu blommevin, tonic og lime til 75 kr.

Gran Torino: 65 kr. for en traditionel G&T med Beefeater, Pellegrino tonic og citron.

Alabama Social: Her får du en lidt større udgave til 75 kr. med Beefeater gin og Fever Tree tonic.

Skål! Vi glæder os til at hygge om dig på den internationale gin & tonic-dag mandag den 19. oktober.

P.S. Selvom vores nye Bar Next Door først åbner onsdag, må du ikke snyde dig selv for en “Cocchi Tonic”. Den smager af gin & tonic, men er faktisk lavet med en lidt lettere amerikansk vermouth i stedet. 75 kr. skal du slippe for en ”Cocchi Tonic” med tørret grapefrugt, med mindre du da svinger forbi, når der er “2 for 1″ happy hour på første parket ved Søerne.