Start din aften med en aperitif

Start din aften med en aperitif

Madklubben Steak anbefaler vi, at du – inden du kaster dig over én af vores lækre, møre bøffer – starter med en sjus, f.eks. en frisk TOM COLLINS på gin, sukker og citron eller den mørkere, lidt mere butch’e DARK & STORMY lavet på Gosling’s black seal rom og blandet med ginger beer og friskpresset lime.

Gran Torino er signatursjusserne den orangerøde, syndige GRAPE SPRITZ med Aperol, grape-soda & bobler + BELLINI’en på fersken og prosecco, mens vi på Hanzó foretrækker den asiatiske TOMESHU med japansk umeshu, tonic & lime.

Alabama Social er det naturligvis sydstats-cocktails, der hitter, bl.a. TENNESSEE RUMSHINE på rom, brombær moonshine og appelsin og PISCO SOUR på pisco, lime, aztec bitters og æggehvider. 

Har du planlagt en aften på Madklubben Vesterbro, kan du vælge mellem et skummende hav af cocktails, bl.a. SUZE SPRITZ med suze, soda, hyldeblomst & prosecco, IRISH RACEHORSE med jameson, ginger ale & citron, NOT AN APPLE med absolut vodka, brombær, basilikum & lime, RHUBARB TICKLE med havanna rum, rabarber & lime og ITALO MAN med parmesan-gin, brændt tomatolie & citrus – og mange flere.

Hvad kan vi li’?

Hvad kan vi li’?

Lidt salt, lidt surt, lidt sprødt og blødt – meget mere skal der ikke til for at gøre os lykkelige. Derfor kan du på flere af vores restauranters forretsmenuer finde punktet charcuteri. 

På Madklubben Steak består vores slagterbræt for tiden af et lækkert udvalg af pølser, foie gras-mousse, dip og sprødt, mens du på Madklubben Bistro-de-Luxe kan blive forkælet med bl.a. kålpølser, kyllinge-rillette, skinker, karsemayo & flæskesvær. På Tony’s serverer vi naturligvis vores italienske slagtervarer antipasti-style, og på Madklubben Vesterbro finder du et charcuteri-udvalg, der egner sig til hverdagen, såvel som luksusudgaven, når den liiige skal have en ekstra tand eller fire. Og det skal den jo ganske jævnligt.

Book dit bord på en af restauranterne her – vi glæder os til at se dig!

Vi deler vores gode opskrifter med dig!

Vi deler vores gode opskrifter med dig!

Mangler du inspiration til madlavningen derhjemme, så husk, at du altid kan finde opskrifter på et udvalg af vores hof- og sæsonretter her.

Prøv f.eks. kræfter med Alabama Socials sydstatsinspirerede gumbo, vores lækre moules marinières fra Grill Royal, bearnaisesovsen, som du kender og elsker fra Madklubben Steak, stegt torsk med cassoulet à la Madklubben Vesterbro eller noget helt syvende.

Se vores opskrifter her, og følg med på bloggen, når den opdateres med nye, spændende retter. Foretrækker du at få maden serveret uden at skulle knokle over kødgryderne? Så book dit bord her. Vi glæder os til at se dig.

Har du lyst til at prøve noget nyt?

Har du lyst til at prøve noget nyt?

Vi elsker at se og gense dig, hver gang du kigger forbi, anmoder om stambordet og bestiller signaturretten på netop din favoritrestaurant. Men vi har også somme tider lyst til at introducere dig for nye indtryk i vores andre gastronomiske afdelinger. For selvom du sværger til italiensk, kan du måske også begejstres ved det asiatiske køkken. Eller det amerikanske, franske eller nordiske. Vi tilbyder nemlig lidt af hvert på vores forskellige adresser.

Vi ser derfor frem til at se dig på Madklubben Steak i Pilestræde, hvor menuen lige nu står på bl.a. tun-carpaccio med wasabi-crème, lime, karse og parmesan, røget laks med agurkerelish, sesam, avokado, stenbiderrogn og chips, hummerbisque med fennikel, chili-croutons og urter, et hav af skønne bøfudskæringer, lammekrone, helstegt dorade og masser af skønne saucer og tilbehør, som bagte tomater med hvidløg og basilikum, grønne bønner med persille, skalotteløg og lun vinaigrette, løgringe og gyldne, sprøde fritter.

 Madklubben Bistro-de-Luxe i St. Kongensgade serverer vi rimmet torsk med peberrodscrème, vinaigrette, æble og rugknæk, blomkålssuppe med røgede mandler og citron-gelé, kalvespidsbryst med asier og tallerkensmækkere, confiteret kylling med brændte persillerødder, bacon, perleløg & persille, glaserede svinekæber med saltbagt selleri, fedtegrever & syltede rødløg – og meget mere!

På Alabama Social ved Sortedam Dossering kan du stille sulten med ‘Toast Hannibal Lector’ med stegt kyllingelever og andehjerter med hestebønner, ‘Croissant Po’boy’ med foie gras og rødløgsmarmelade, vores fortolkning af den klassiske sydstatsgryderet ‘gumbo’ med kyllingelår, merguezpølse, svinebov og røgede rejer, friteret kylling med ‘dirty rice’, apple-BBQ-sauce og marineret agurk m.m.

På Tony’s i Havnegade disker vi op med ceviche af rød tun med purløgsmayo og purløgscrudité, crostini med fuglelevermousse og vecchia romana, linguini al astice med hummerbisque, mascarpone og tigerrejer, farfalle con la carote; pasta med gulerødder og pecorino, canneloni med braisseret kalveskank, svampe, salvie og ricotta – og meget, meget mere!

 Madklubben Vesterbro serverer vi stegte kammuslinger med jordskok-mayo, glaskålscrudité og dild, tatar med cognac, tomat og brunet smør, gnocchi med spinat, broccoli og ricotta, gris med linser, gulerødder, lardo  og salvie, rib-eye, oksekød og vores Colorado Steak; en helstegt oksecuvette til min. 2 personer.

Og på Hanzō på Nørrebro finder du for tiden bl.a. Hanzō sliders, som er dampede hvedeboller med sprød kylling, asiatisk sauce tatare & pickles, stegte kammuslinger med beurre blanc på miso & kinaradise, friskskåret, rå king fish med østers-emulsion og agurk og 3 x østers; en med koriander/chili, en med lime & en med yuzu/wasabi, udonnudler i dashi-boullion med kalvehaler, forårsløg og soyaæg – og meget mere!

Book dit bord på en af vores restauranter her. Vi glæder os til at se dig!

Del med dem, du holder af!

Del med dem, du holder af!

På flere af vores restauranter finder du “Dagens deler” på forret-menuen som indeholder forskellige lækkerier fra køkkenet og skifter dagligt, og hovedretter, som f.eks. Colorado Steak og Chateaubriand, som bestilles til to eller flere og serveres “family style” ved bordet, hvor du selv skærer for og lykkeligt langer møre skiver ud til dit selskab.

Vi mener nemlig, det ofte gør et måltid bedre og nærværet større at være fælles om tingene – akkurat som man er derhjemme med familien.

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!