Efterårsmenuerne er lige på trapperne!

Efterårsmenuerne er lige på trapperne!

Vi er i fuld gang med at prøvesmage og lægge sidste hånd på de super lækre efterårsmenuer, vi lancerer på restauranterne den 2. september. Du kan godt begynde at glæde dig! Men du kan heldigvis også stadig nå at få del i sommerherlighederne, inden sæsonen officielt er forbi. Book dit bord her - vi glæder os til at se dig!

Endnu en sommermåned i København..

Endnu en sommermåned i København..

Det er sommer, og det betyder lyse, lange aftener, hygge og ikke mindst god mad. På Madklubben står vi klar med netop det!

Hvis du ikke i forvejen kender til vores restauranter, så lad os fortælle dig lidt om, hvad vi står for. Vores drøm har fra første færd været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at måltider udenfor hjemmet med god samvittighed kan spises på en helt almindelig, uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag aften, fordi besøg på vores restauranter ikke er forbundet med de store økonomiske udfordringer.

Madklubben-familien består foreløbigt af i alt otte restauranter. Det hele begyndte i Store Kongensgade. Det var nemlig her, Madklubben Bistro-de-Luxe åbnede dørene for allerførste gang i maj 2007. Hvis du kan lide gode, klassiske retter som kylling i frikassé, spidskål med syltet citron, parmesan, persille & muslingeblanquette, revelsben med persillesovs og sommerkål og stegt pigvar med brændende kærlighed, er det måske stedet for dig.

Alternativt kan du besøge os på Madklubben Steak, som du finder i Pilestræde. Det er for dig, der er vild med saftige bøffer med kokkens bearnaise, grillet fisk, skaldyr & fjerkræ med sæsonens lækreste grønt, sprøde fritter, onion rings samt skønne desserter i stride strømme.

Er du til kød, men foretrækker et sundere alternativ til fritter og bearnaise, anbefaler vi Madklubben Admiralgade i de hyggelige, brostensbelagte gader bag Sankt Nikolaj Kirke. Det er stedet for dig, der har lyst til at supplere bøffen med grillede asparges, ristede kantareller, grydestegt blomkål, sprøde salater med syltede bær og nødder, grillede og smørdryppende majskolber og hvad årets skiftende sæsoner ellers byder på af grønne, friske lækkerier. Dig, der spiser bøf med god samvittighed.

Hvis du er til italiensk, anbefaler vi, at du besøger Tony’s, vores newyorker-italienske lillebror. En gangster-kok, som elsker alt godt fra moderlandet. Linguini, risotto, gnocchi, vitello tonnato, panna cotta og tiramisu. Alle retter, der slutter på en vokal, er lige noget for ham! Han er også pjattet med store saftige bøffer, stegt fjerkræ, grønne salater, lækre skaldyr og ikke mindst signaturretten spaghetti & meatballs. Du finder Tony’s i Havnegade.

Du kan også besøge os på Grill Royal på Kongens Nytorv og i Tivolis smukke, gamle have. Det er stedet til dig, der f.eks. skal videre i Det Kongelige Teater eller har et Tivoli-turpas om håndleddet – dig, der bare gerne vil have noget lækkert at spise i en fart og ikke nødvendigvis har reserveret et bord i forvejen. Her finder du grønne salater, møre bøffer med vores secret-recipé-sauce, cheeseburgers, muslinger, sprøde fritter og masser af skønne desserter. Det er med andre ord fast food på den lækre måde!

Så er der selvfølgelig også Madklubben Vesterbro. Det er restauranten, som får København til at føles som en gigant-metropol på en almindelig hverdagsaften, fordi her altid er propfyldt med glade gæster, og lørdag aften er en regulær fest. Fra det store, åbne køkken ryger der lækkerier ud på bordene, og du kan på en typisk aften finde retter på menukortet som rørt krabbe, hvidløgssuppe med gedeost og agurk, Colorado steak, dagens fisk, lammeculotte og vores legendariske cheeseburger med pickles, tomat-relish og chips.

Hvis du ikke kan vælge, fordi du er vild med det hele, så besøg os på Madklubben Bellevue, som ligger på Strandvejen i Arne Jacobsens smukke, ikoniske bygning fra 1936. Her – klods op ad Bellevue Teatret, stranden, Dyrehaven og Bakken – finder du ‘Madklubbens Greatest Hits’. Her kan du nemlig få nogle af de signaturretter, du kender fra vores andre restauranter: fisken fra Frederiksstaden, slagterbrættet fra Tony’s, rib-eye’en fra Pilestræde, cheeseburgeren fra Vesterbro, muslingerne fra Admiralgade, desserten fra Grill Royal - og flere andre lækkerier.

Derudover tør vi godt garantere, at der sker nye, spændende ting i den nærmeste fremtid. Allerede 12. august slår vi dørene op for den første af vores tre nye restauranter ved Sortedam Dossering. På Gran Torino vil du snart kunne finde de lækreste pizzaer, pastaretter, stegte fisk, møre bøffer og et fabelagtigt udvalg af delikate, italienske forretter, sideorders, oste og desserter.

Book dit bord på én af vores restauranter her – vi glæder os til at forkæle dig!

Madklubben Vesterbro

Madklubben Vesterbro

I de skønne, rummelige lokaler, der tidligere husede en Vesterbro-filial af FONA, slog Madklubben Vesterbro dørene op for første gang i foråret 2012. Det er stedet for dig, der er vild med god mad, masser af mennesker og et upbeat tempo. Madklubben Vesterbro er nemlig restauranten, der får København til at føles som en storby af internationalt format selv på en almindelig tirsdag, fordi der altid er propfyldt med glade gæster, og lørdag aften er en regulær fest.

Mange gæster vælger at starte aftenen med en drink i vores cocktailbar, inden de sætter sig til bords. Herefter byder menukortet på et miks af klassiske danske retter og internationale bestsellere. Derfor kan du på en typisk aften alt efter sæson finde retter på kortet som rørt oksetatar, lammeculotte, grillet rib-eye, pandestegt helleflynder, colorado steak og vores legendariske cheeseburger med pickles, tomat-relish, prince Charles cheddar, bløde løg, sprøde salatblade og chips.

Som et ekstra indslag på menukortet finder du også “personalemaden”. Det er den ret, kokkene selv spiser, inden restauranten åbner for gæsterne, og det kan være alt lige fra boller i karry til mere højgastronomiske udfoldelser. Fællesnævneren er, at det smager godt, og at man bliver mæt!

Til den søde tand er der altid tre lækre desserter på menuen, f.eks. chokolademousse med appelsincrème, braiseret ananas og tarte tatin. Vælg én eller – endnu bedre – alle sammen på én gang for kun en halvtredser ekstra!

På Madklubben Vesterbro finder du fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Gastroreportage: Stegt torsk med cassoulet

Gastroreportage: Stegt torsk med cassoulet

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge på menukortet, er fisken altid et godt sted at lande. Friske fisk smager nemlig rasende godt og er fantastiske kilder til nogle vigtige vitaminer og mineraler, som kan være svære at få nok af gennem andre fødevarer, så det er oven i købet et sundt valg. For tiden er det en lækker dansk torsk, vi gnider os i hænderne af tilfredshed over at have på menukortet på Madklubben Vesterbro, og vi serverer den med en portion skøn, cremet cassoulet.

“Det er en sindssygt velsmagende ret, og den er tilmed forholdsvis nem at lave, hvis du vil prøve kræfter med den derhjemme. Så længe du sørger for at købe nogle flotte, friske torskefiletter, er det ingen sag at smide en lækker cassoulet sammen, så du får det helt perfekte måltid, ” siger køkkenchef Esben Lund.

“Du skal i første omgang købe nogle hvide bønner, som du nutildags kan finde i de fleste supermarkeders tørvareafdeling, og lægge dem i blød. Efter 24 timer koger du bønnerne i cirka tyve minutter – afhængigt af, om du foretrækker dem bløde eller med lidt bid i. Så skal du bruge en god muslingefond, der kan give kraft til cassoulet’en, og du kan selvfølgelig sagtens anvende en færdiglavet variant, hvis du ikke har tid til at lave den fra bunden. Jeg laver min egen på blåmuslinger, som jeg smider i en gryde sammen med vand, et par fed hvidløg, nogle hakkede gulerødder og to løg, som jeg så gennemkoger i en halv time, inden det hele ryger gennem en sigte. Og voilà – så er der muslingefond!”

Når du har dén på plads, er du klar til at lave din egen stegte torsk med cassoulet.

“Så koger du fonden op i en gryde og tilsætter dine gulerødder, de kogte bønner og – lidt efter – porrerne. Det er vigtigt, at grøntsagerne ikke bliver for bløde, så de må ikke stå for længe over blusset. Faktisk fortrækker jeg, at gulerødderne stadig knaser, når retten kommer på bordet. Herefter skal der smør i cassoulet’en, så den bliver cremet, og naturligvis også en fornuftig dosering af salt og peber. Til allersidst plukker du lidt estragon, som du smider i gryden, lige inden du skal til at anrette måltidet. Parallelt med cassoulet-tilberedningen steger du naturligvis torsken på panden, så den får en fin, sprød overflade, og så er begge dele klar til at komme på bordet, ” siger  køkkenchef Esben Lund.

“Så snupper du en dyb tallerken. Kommer lidt cassoulet i bunden og fisk på toppen, runder af med et par estagonblade – og så er der serveret!”

Stegt torsk med cassoulet til fire personer

  • 4 flotte torskefiletter – i alt 600 gram
  • 200 gram hvide bønner
  • 100 gram gulerødder skåret i små stykker
  • 100 gram porrer skåret i små stykker
  • 6 dl muslingefond (hvidløg, muslinger, løg, gulerødder)
  • Smør
  • Salt og peber
  • Estragon

PS_214748364721474836472147483647_122147483647

Læs flere gastroreportager her!