Få dine billeder op på vores hjemmeside

Få dine billeder op på vores hjemmeside

Er du typen, der elsker at tage billeder af din mad? Så kommer du til at elske den nye feature på vores hjemmesider. Hver restaurant har nemlig fået et Instagram-feed, hvor vores gæster har mulighed for at lægge deres bedste skud ind ved at benytte bestemte hashtags:

Fælles for alle restauranterne gælder det, at man kan bruge familiehashtagget #madklubben – her ligger også alle vores egne billeder.

Du finder Insta-gallerierne i højre side på desktop-udgaven af vores sites. Vi glæder os til at se dine billeder! Ikke mindst fordi vores søde tjenere og kokke bliver så stolte, når gæsterne deler deres oplevelser.

#KærlighedFraMadklubben

PS. Glem ikke at følge os på Instagram: @madklubben

Se kokken i øjnene

Se kokken i øjnene

Foto: Madklubben i Store Kongensgade

”Gad vide hvordan de har gjort det?” 

”Den ret gad jeg godt lære at lave!”

Er du typen, der er så madglad, at du skiller retter ad i elementer og prøver at finde frem til, hvordan de er blevet til? Så bør du indtage din næste middag i en af vores spisebarer. Her kan du følge med i kokkenes arbejde fra første parket.

Både på Madklubben i Store Kongensgade og på Madklubben Vesterbro kan du spise ”højt til hest” på barstole og være øjenvidne til, hvordan ærlig og velsmagende gastronomi til fair priser bliver til. Den perfekte underholdning for vaskeægte foodies eller et spændende indblik i storkøkkenets verden for nysgerrige novicer.

Spisebaren på Madklubben i Store Kongensgade (afbilledet ovenfor) ligger som en integreret del af restauranten midt i vores hvælvede kælderlokaler. Herfra anrettes langt de fleste af forretterne, inden de ryger ud til bordene.

På Madklubben Vesterbro får du derimod et kig direkte ud i det brølende køkkeninferno, hvor bølgerne går højt, når mange hundrede mennesker skal bespises hver aften. Se alt fra forretter til store steaks og friske fisk rejse fra kokkehænder til gæstetænder.

Se menuen på Madklubben i Store Kongensgade her, eller tjek fristelserne fra Madklubben Vesterbro ud her.

Vi ses i spisebaren!

Nominer din madklub og vind en middag for 6 personer

Nominer din madklub og vind en middag for 6 personer

Hvad er Madklubben? For os er det en fællesbetegnelse for vores otte skønne spisesteder. Men for mange mennesker er en madklub også noget, de har derhjemme. En gruppe gode mennesker du samles med for at nyde et lækkert måltid tilsat en ordentlig spandfuld hygge.

Uanset om du har en madklub med veninderne, kollegaerne, studiekammeraterne eller nogle helt fjerde, og uanset om den finder sted i privaten eller ude på byens gode spisesteder, så er madklubben værd at fejre. Den er nemlig garant for det uforlignelige, sociale samvær, der får god mad til at smage endnu bedre.

På Madklubben Vesterbro fejrer vi de små madklubber. Du kan derfor lige nu nominere din helt egen madklub på restaurantens Facebook-side og deltage i lodtrækningen om intet mindre end 6 x Vesterbro’s Greatest-menu.

Du har med andre ord chancen for at invitere 5 gæster med på en udflugt fyldt med lakseceviche, Colorado Roast lige til at skære ud ved bordet og ikke mindst en liflig omgang æbletrifli.

Hvad venter du på? Giv din madklub en chance for at komme ud og få stillet sulten på en af byens mest populære restauranter lige her.

Hva’ så pomfrit?

Hva’ så pomfrit?

Nogle gange er det OK at synde lidt i kalorieregnskabet og forkæle sig selv. Selvforkælelse er et af vores ekspertiseområder hos Madklubben, og vi ved også, at de største spiseoplevelser nogle gange kan opstå ud af de mest simple cravings.

For eksempel craver vi i dag… fritter! Sprøde, gyldne, salte pommes frites, med et sprødt ydre og et silkeblødt indre. De uundværlige, små kartoffelspyd får alt fra burger og steak til hummer og en friskrørt bearnaise til at løfte sig til nye højder. Eller endnu mere simpelt: Bare fritter. Lune fritter med flager af salt på toppen, som man er nødt til lige at spise et dusin af, før man sætter kniven i den tilhørende bøf.

Har du også fået lyst til fritter nu? Så kan du glæde dig over, at de fås både på Madklubben Steak, Madklubben Vesterbro, Alabama Social og Bistro Royal. Hos sidstnævnte kan du endda sætte ekstra trumf på dine pommes frites med trøffel på toppen. Ja tak!

Få din fritter på og book bord allerede nu. Vi glæder os til at hygge om dig på en af vores restauranter.

Fantastiske cocktailnyheder på Madklubben Vesterbro

Fantastiske cocktailnyheder på Madklubben Vesterbro

Det har i den grad været en god uge. Først modtog vi nyheden om, at vores dygtige barchef Lars Fahrner og bartender Vania Georgieva er blevet shortlistet til at deltage i den prestigefyldte og verdensomspændende cocktailkonkurrence Bacardi Legacy. I øvrigt i flot selskab med Michael Floridon fra vores kommende Bar Next Door ved Søerne.

Oven i hatten har vi sluppet vores nye cocktailmenu løs. Perfekt timing lige op til weekenden, hvis vi selv skal sige det. Glæd dig til tidløse klassikere, herlige hi-balls og uventede nytilkommere på efterårsmenuen, der, som altid, byder på store drinksoplevelser til ualmindeligt sympatiske priser.

På evergreen-fronten kan du fugte læberne med en Brandy Alexander med fløde, brandy, kakao og muskatnød. Eller hvad med en La Floridita med 3-års Havana-rom, lime og maraschino? Skal det være højt og skummende, bør du gå efter en Gin Fizz med Beefeater gin, sodavand, lime og æggehvide. Er du mere til det syrligt forfriskende, frister en New York Sour med bourbon, merlot, bitters og citron.

Skærmbillede 2015-09-18 kl. 11.40.03
Brandy Alexander                        Gin Fizz                                            La Floridita

Skal det være mere legesygt, kan du gå om bord i den opdaterede liste over ”unusual suspects”. Her finder du blandt andet en Kira Shiso med sake, blommevin, japansk shiso-urt og cava, Sear-sha med calvados, coole swan, falernum og citron og Route 66 med Harley Davidson Moonshine, Kahlua og appelsinbitters.

Skærmbillede 2015-09-18 kl. 11.56.25
New York Sour                   Sear-sha                            Kira Shiso                           Route 66

Tørstig? Så kom ned og hils på i vores flotte bar. Det gælder også, hvis du vil sætte trumf på dit måltid med en cocktail før eller efter middagen på Madklubben Vesterbro. Skål!