Pizza er ikke bare pizza. Let's get that straight.
På Frankies går vi all in. På indretning, farver, musikken (og hvor høj den er). Præcis som vi også gør med pizzaerne. Vi er nørder - and proud of it. Vi føler aldrig, vi er i mål, og stiller os aldrig tilfredse. Det er blandt andet derfor, vi løbende tester ny pizzadej (det er en videnskab - let me tell you that) og toppings. Kort fortalt. We're chasing the ultimate pizza experience.
Frankies Hellerup er ikke kun perfekt som dit go-to take away spot i udkanten af København. Den er også det ultimative sted at starte din night out i weekenden, eller som drop in i løbet af ugen. Vores store lokaler giver også muligheden for at holde større events. Så hvis du har big plans - so giv os et kald, aight?
In Crust We Trust
ALL ABOUT NAPLES
Vores pizzadej er inspireret af den klassisk napolitanske.
Vi bruger surdej. Ikke gær. For smagens skyld.
THE KEY INGREDIENT
Tipo 00 mel. En super finmalet meltype.
Gør dejen elastisk, giver pizzabunden en sej og saftig krumme og en
mega luftig skorpe.
LEOPARD SPOTS
Nogle gange har pizzaen brændte pletter på skorpe og bund, som giver en ekstra smagsdimension til pizzaen. All on purpose.
SO THE DIFFERENCE IS?
Romersk = lang bagetid (ca 4-5 minutter), mere sprød, mere skorpe.
Napolitansk = kort bagetid (ca 1 minut), mindre sprød, mere saftig.
THAT’S HOT
Vi bager pizzaerne ved 400°c. Den høje varme er det, der definerer smagen og konsistensen af pizzabunden.
Giv et gavekort
What’s cooler than being cool? At give et gavekort til den ultimative pizzaoplevelse!
Frankies Hellerup
Strandvejen 213
2900 Hellerup
Tlf: +45 38423409
Mail: hellerup@frankiespizza.dk
Kontrolrapport