MAMMA'S
AARHUS

Særligt arrangement?

På Mamma's kan I holde alle slags arrangementer - uanset om I er 10 eller 100.

Grupper på mamma's

Er I mange? Perfetto! På Mamma's i Aarhus har vi plads til over 140 personer, så I har god mulighed for at holde hvilket som helst arrangement.

Om I skal fejre bryllup, fødselsdag, konfirmation eller blot en aften ude med vennerne, så er der grobund for en gedigen stemnings-buzz på Mamma's.

VORES LOKALER

Mamma's er ideel til både større arrangementer og mindre, private selskaber, og du kan booke enten hele restauranten eller blot dele af den. 

Hvis I er en gruppe på flere end 14 personer, så smid os et kald på tlf: 38 41 41 74 eller send en mail til mammasaarhus@madklubben.dk for at booke et bord.

Margrethesalen

I forlængelse af Mamma’s finder I det private lokale, Margrethesalen, som har separat indgang, egne toiletter, køkken og bar - dog stadig i forbindelse til servicen og stemningen i restauranten. Margrethesalen er skabt til fødselsdage, konfirmationer, receptioner og bryllupper og har en kapacitet på min. 35 gæster og max. 47 gæster.

Changs lokale

Hvis I er på udkig efter et mindre privat lokale, hvor I sidder samlet og afskærmet fra de andre gæster, så er Changs lokale løsningen med plads til op til 14 gæster.


Hele restauranten

Til store arrangementer kan I selvfølgelig også leje hele restauranten med en kapacitet på op til 140 gæster. Una grande festa!

Selskabspakker
Særlige hensyn?Vi tager selvfølgelig hensyn til allergier og særlige diæter.
Selskabspakker
Drikkemenu
Mamma's Menu
Classic Menu

un'oasi italiana

Der er intet køkken som det italienske, hvor traditioner vægter tungt. Velsmagende retter af få, enkle og friske ingredienser sætter rammerne for menuen, der bringer Italien til Aarhus. Det lyder simpelt, men tro os - det er en videnskab, amico.

Ci vediamo!  

kontakt os

Find os

Åbningstider

 • Søndag - Torsdag
  17.0023.00
 • Fredag - Lørdag
  17.0000.00

Køkkenet

 • Søndag - Torsdag
  17.0020.30
 • Fredag - Lørdag
  17.0021.30

Telefontider

 • Mandag - Torsdag
  10.0017.00
 • Fredag
  10.0020.00
 • Lørdag - Søndag
  12.0020.00