Hanzō
Esbjerg

Er I en gruppe?

Intet problem! På Hanzō Esbjerg har vi god plads til at afholde jeres næste arrangement.

Selskaber på Hanzō

Lige på hjørnet af Skolegade og Kirkegade ligger Hanzō Esbjerg. Med en stjerneplacering midt i Esbjerg, er restauranten oplagt til jeres næste selskab.

Uanset om du skal fejre bryllup, fødselsdag, barnedåb eller en aften ude med vennerne, sørger vi for, at jeres arrangement bliver en eksplosion af smag og farver i bedste Hanzō-stil.

Ønsker I blot en samlet plads til en stor gruppe i restauranten? Hvis I er en gruppe på flere end 9 personer, skal I blot kontakte os på telefon +45 38 42 34 07 eller mail hanzo.esbjerg@madklubben.dk for at booke bord.

VORES LOKALER

Terrassen

I forlængelse af restauranten, lige ud til vores baggård, ligger vores opvarmede terrasse. Terrassen har plads til 60 gæster.

Restauranten

Det er også muligt at booke restauranten, der har plads til 65 gæster.

Hele restauranten

For større selskaber er det desuden muligt at booke både terrasse og restaurant med en samlet kapacitet på 125 gæster.

Selskabspakker
Særlige hensyn?Vi tager naturligvis hensyn til allergier & særlige diæter.
Hanzō Experience #1 - Economy Class
Hanzō Experience #2 - Business Class
Hanzō Experience #3 - First Class
Hanzō Experience #4 - First Class - All Inclusive

Om Hanzō Esbjerg

Hanzō Esbjerg ligger på noget af en stjerneplacering midt på Skolegade. Du kan ikke undgå at spotte os med de store ruder ud mod gaden. Og som en not-so-well-kept secret, har vi også en stor opvarmet terrasse bag restauranten (eller foran - alt efter om du kommer fra Skolegade eller gågaden).

Med ønsket om at skabe én af Esbjergs smukkeste restauranter, har vi skabet et unikt og selvfølgelig asiatisk univers. Her er højt til loftet, farverigt interiør, og både indretning, dufte og smage vil flyde med asiatisk mystik og magi.

For at give den mest autentiske oplevelse kommer vores serveringer i et løbende flow afstemt af vores kokke. Maden serveres både enkeltvist og delevenligt med fælles retter til hele bordet.

Sharing is caring!

kontakt os

Find os

Åbningstider

 • Mandag - Torsdag
  17.0023.00
 • Fredag - Lørdag
  17.0000.00
 • Søndag
  Lukket

Telefontider

 • Mandag - Torsdag
  10.0017.00
 • Fredag
  10.0020.00
 • Lørdag - Søndag
  12.0020.00