FRANKIES
HELLERUP

ER I EN GRUPPE?

På Frankies er vi vilde med selskaber og særlige begivenheder! Det er det, der er med til at skabe stemningen! Uanset om I skal holde fødselsdag, firmafest eller bare have en aften ude med vennerne, så sørger vi på Frankies for et feast af en aften. 

Frankies Hellerup er det ultimative sted at holde et event eller starte din night out i weekenden. Vores store lokaler giver nemlig muligheden for at holde større events. Så hvis du har big plans - giv os et kald, aight? Hvis I er mere end 15 personer, skal du kontakte restauranten for at booke bord.

Unleash

The Feast

Booking the feast? Så kan du godt begynde at glæde dig. 
Vores Feast er en experience. Læn dig tilbage og lad Frankies tage styringen. What’s not to like! Rest assured – I kommer ikke til at mangle noget.

Let’s get the facts straight:

1) Bordet er jeres i 2 timer
2) Last call er 15 min. før reservationen udløber
3) Vi serverer cocktails, øl og vin – men først og fremmest pizza
4) Du sørger for at opføre dig pænt – we’ll provide the food and drinks
5) You drunk? Så gå ud og få lidt luft
6) You too drunk? Så går du hjem

Experiences
Aftenarrangement - Signatur

In Crust We Trust

Frankies Hellerup er ikke kun perfekt som dit go-to take away spot i udkanten af København. Det er også oplagt som drop in i løbet af ugen - eller for selskabet, der gerne vil mærke viben fra resten af restauranten. 

På Frankies går vi all in på indretning, farver, musikken (og hvor høj den er). Præcis som vi også gør med pizzaerne. Vi er nørder - and proud of it. Vi føler aldrig, at vi er i mål, og vi stiller os aldrig tilfredse. Det er blandt andet derfor, vi løbende tester ny pizzadej (det er en videnskab - let me tell you that) og toppings. Kort fortalt. We're chasing the ultimate pizza experience.

Kontakt os

Find os

Åbningstider

 • Mandag - Torsdag
  16.3021.00
 • Fredag - Lørdag
  16.3021.30
 • Søndag
  16.3021.00

Telefontider

 • Mandag - Torsdag
  10.0017.00
 • Fredag
  10.0020.00
 • Lørdag - Søndag
  12.0020.00