MADKLUBBEN
KØBENHAVN

Plads til ethvert arrangement

Madklubben København er oplagt til alle slags arrangementer - uanset om I er 10 eller 100.

ER I EN GRUPPE?

På Madklubben København er der plads til ethvert selskab. Uanset om I skal fejre bryllup, fødselsdag, barnedåb eller en aften ude med vennerne, så sørger vi for, at jeres arrangement bliver lige præcis, som I ønsker det.

Med både et privat og semi-privat selskabslokale har vi masser af plads og løsninger til selskaber på alt mellem 10 og 230 personer.

Hvis I er gruppe på 10 eller flere personer, så smid os altid et kald på tlf: 33 32 32 34 eller en mail på: koebenhavn@madklubben.dk for at booke et bord. 

VORES LOKALER

Vi ved, at alle selskaber er forskellige, og derfor har vi et udvalg af lokaler, så I altid finder et, der passer til jeres arrangement. Skal I holde et stort arrangement, har I også muligheden for at leje hele restauranten med en kapacitet på op til 230 personer.

Board Room

Vores private selskabslokale, Board Room, har plads til mellem 10-20 personer og er ideelt, hvis I er ude efter et privat lokale til jeres arrangement. Rummet er desuden indrettet med en tv-skærm og AV-udstyr. 

Baglokalet

Længere inde i restauranten ligger et større, semi-privat selskabslokale, Baglokalet. Med fritlagte mursten og rustikke træbjælker er der lagt op til en hyggelig atmosfære for jeres arrangement, med plads til op til 100 gæster. Lokalet ligger afskærmet, så I sidder i jeres egne private omgivelser, men er ikke aflukket af en dør.

Selskabspakker
Særlige hensyn?Vi tager naturligvis hensyn til allergier & særlige diæter.
Helaftensarrangement
Keep it flowing

Moderne dansk køkken

Madklubben København serverer nyfortolkninger af
velkendte, danske klassikere.

Madklubben København er den første i familien. Her hylder vi det danske køkken med et moderne touch i form af både nyfortolkede klassikere og nyere retter, der alle tager udgangspunkt i sæsonaktuelle råvarer. 

Danske møbelklassikere er centrum for restaurantens indretning, hvor I som selskab kan suge al det bedste fra København til jer. Et oplagt sted at fejre fødselsdag, barnedåb, bryllup eller noget helt fjerde, i hjertet af København.

kontakt os 

Find os

Åbningstider

 • Mandag - Lørdag
  17.3000.00
 • Søndag
  Lukket

Køkkenet

 • Mandag - Torsdag
  17.3021.00
 • Fredag - Lørdag
  17.3022.00
 • Søndag
  Lukket

Telefontider

 • Mandag - Torsdag
  10.0017.00
 • Fredag
  10.0020.00
 • Lørdag - Søndag
  12.0020.00