MADKLUBBEN
ØSTERBRO

Plads til ethvert arrangement

På Madklubben Østerbro er der rig mulighed for at holde alle slags arrangementer.

ER I EN GRUPPE?

Perfekt! Uanset om I skal fejre bryllup, konfirmation, julefrokost eller blot have en aften ude med vennerne, så er vi mere end klar til at hjælpe med afholdelsen af jeres arrangement.

Med plads til over 200 gæster samt mulighed for både privat og semi-privat selskabslokale, er der næsten ingen grænser for hvilket slags arrangement, I kan holde på Madklubben Østerbro.

VORES LOKALER

Med højt til loftet, et orangeri og en cocktailbar er Madklubben Østerbro oplagt til selskaber og særlige arrangementer.

Er I blot en stor gruppe, som skal ud at spise? Intet problem! Hvis I er flere end 9 personer, skal I bare kontakte os på telefon +45 38 41 41 74 eller på mail oesterbro@madklubben.dk for at booke bord.


Guldsalen

På Madklubben Østerbro har vi først og fremmest et stort selskabslokale, Guldsalen, som egner sig perfekt til det private arrangement eller forretningskonferencen. Her er højt til loftet, sildebensparket og masser af ovenlys fra himlen over Østerbro. Guldsalen kan rumme op til 80 personer.


Orangeriet

I forlængelse af restauranten ligger Orangeriet, som er et semi-privat område, der kan rumme op til 110 gæster. Orangeriet er perfekt til jer, der ønsker at sidde afskærmet fra de andre gæster, men stadig vil mærke den pulserende stemning fra restauranten. 

Er I ude i det helt store arrangement, har I også mulighed for at booke hele restauranten samt Guldsalen med en samlet kapacitet på 265 gæster.

Selskabspakker
Særlige hensyn?Vi tager naturligvis hensyn til allergier og særlige diæter.
Frokostmenu
Aftenarrangementer

en perle på østerbro

Madklubben Østerbro er med sine store lokaler en attraktiv oase til selskaber.

I den smukke Art Deco-bygning midt på Østerbrogade finder du Madklubben Østerbro med plads til over 200 siddende gæster.
Her kan du og dit selskab både nyde måltidet inde i de storslåede lokaler eller på den store udendørs tagterrasse under lyskæder og åben himmel.

Menuen er fokuseret omkring årstidens bedste råvarer og multikulturel inspiration. Køkkenet hos Madklubben Østerbro fokuserer mindre på dogmer og mere på smag. Menukortet kommer derfor vidt omkring, og vores kokke henter inspiration fra mange forskellige steder i rundt om i verden, så dine gæster med garanti finder noget, de kan lide.

Kontakt os 

Find os

Østerbrogade 79, 1.sal
2100 København Ø, Danmark
Telefon: +45 38 41 41 73
oesterbro@madklubben.dk
CVR 35471855

Åbningstider

 • Søndag - Onsdag
  17.0023.00
 • Torsdag - Lørdag
  17.0000.00

Køkkenet

 • Søndag - Onsdag
  17.0020.30
 • Torsdag - Lørdag
  17.0022.00

Telefontider

 • Mandag - Torsdag
  10.0017.00
 • Fredag
  10.0020.00
 • Lørdag - Søndag
  12.0020.00