Madklubben steak

Madklubben Steak er indrettet i to etager og har en intim atmosfære, hvor I har rig mulighed for at afholde et hyggeligt arrangement. Besøger I Madklubben Steak som et selskab, sørger vi selvfølgelig for, at I får en samlet plads i restauranten.

Menuen tager udgangspunkt i fisk, skaldyr, grøntsager, svinekød, fjerkræ - og selvfølgelig bøffer. Der er med andre ord noget for enhver smag og ethvert selskab.


Kontakt os og hør mere om dine muligheder


Tlf: +45 38 42 42 46
Mail: steak@madklubben.dk

Er I færre end 15 personer? Book jeres eget bord lige her. 

Lokaler

På Madklubben Steak elsker vi særlige arrangementer og selskaber! Uanset om du skal fejre bryllup, konfirmation eller julefrokost. Madklubben Steak har med sine to etager rig mulighed for, at I kan holde præcis det arrangement, I ønsker.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 46. E-mail: steak@madklubben.dk
Privat selskabslokale
Restauranten
Balsalen

Selskabspakker

På Madklubben Steak finder du et bredt udvalg af retter. Menuen er baseret på sæsonens råvarer, hvor smag og kvalitet er i fokus.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 46. E-mail: steak@madklubben.dk
Selskabsmenuer
Drikkemenuer
Helaftensarrangementer
8 deleretter
14 deleretter

Selskabstyper

På Madklubben Steak har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et større område til en workshop, eller et sted hvor du og vennerne kan spise sammen.

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Handikapforhold

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Det moderne steakhouse i Odenses historiske gyde

Gyde, smøge eller stræde? Hvad end du føler for at kalde Odenses hyggelige Vintapperstræde gør det ingen forskel for, at Madklubben huser sin restaurant, Madklubben Steak, på denne adresse. Det er ikke et traditionelt steakhouse, som du kender det. Vi har fokus på smagen og råvarerne af vores hovedelementer – kød, fisk og grønne retter – og vores tilbehør er baseret på sæsonen. 

Odense by er hjemby til en af de mest historiske personer fra Danmark – Hans Christian Andersen. Restauranten ligger faktisk ikke mere end 5 minutter, på gåben, fra H.C. Andersens Barndomshjem. Spisestedets adresser er nemlig på Vintapperstræde 10-14, mere centralt bliver det ikke. 

Hvis du ankommer med toget til Odense by, tager det kun en rask gåtur på 12 minutter før du kan åbne dørene til de ikoniske lokaler, der huser vores restaurant. Selvom byen rummer masser af historie, er hverken menukortet eller restauranten forældet. Vi åbnede dørene til Madklubben Steak i 2023, og vi stræber efter at opdatere vores menu efter sæson og smag.