FRANKIES
ISRAELS PLADS

ER I EN GRUPPE?

På Frankies er vi vilde med store grupper! Det er det, der er med til at skabe stemning! Uanset om I skal holde fødselsdag, firmafest eller bare have en aften ude med vennerne, så sørger vi på Frankies for et feast af en aften. 

Frankies Israels Plads ligger en stenkast fra Torvehallerne og Nørreport Station. Not to flex or anything, men en perfekt location til grupper, der skal ud bagefter. Hvis I er mere end 15 personer, skal du kontakte restauranten for at booke bord.

Unleash

The Feast

Booking the feast? Så kan du godt begynde at glæde dig. 
Vores Feast er en experience. Læn dig tilbage og lad Frankies tage styringen. What’s not to like! Rest assured – I kommer ikke til at mangle noget.

Let’s get the facts straight:

1) Bordet er jeres i 2 timer
2) Last call er 15 min. før reservationen udløber
3) Vi serverer cocktails, øl og vin – men først og fremmest pizza
4) Du sørger for at opføre dig pænt – we’ll provide the food and drinks
5) You drunk? Så gå ud og få lidt luft
6) You too drunk? Så går du hjem

Vores Lokaler

I Frankies Israels Plads gemmer der sig et kælderlokale aka hulen, som er oplagt til events, weekend vibes og særlige begivenheder. Uanset om I skal holde fødselsdag, studenterfest, konfirmation eller noget helt fjerde, så har vi jeres ryg.

 

The Basement

Kælderen i restauranten er et privat lokale med plads til op til 50 gæster. Lokalet er råt og autentisk - og ikke mindst udstyret med soundbox og bordfodbold. That's a vibe.

Experiences
Aftenarrangement - Signatur

In Crust We Trust

Frankies Israels Plads er lidt af en hidden gem. Uuanset om I er ude efter det helt store feast, eller bare vil svinge forbi til en pizza og en cocktail - så er der altid plads til jer.

På Frankies går vi all in på indretning, farver, musikken (og hvor høj den er). Præcis som vi også gør med pizzaerne. Vi er nørder - and proud of it. Vi føler aldrig, at vi er i mål, og vi stiller os aldrig tilfredse. Det er blandt andet derfor, vi løbende tester ny pizzadej (det er en videnskab - let me tell you that) og toppings. Kort fortalt. We're chasing the ultimate pizza experience.

Kontakt os

Åbningstider

 • Tirsdag - Torsdag
  16.3022.00
 • Fredag - Lørdag
  16.3023.00
 • Søndag - Mandag
  Lukket

Telefontider

 • Mandag - Torsdag
  10.0017.00
 • Fredag
  10.0020.00
 • Lørdag - Søndag
  12.0020.00