Selskaber og grupper | Afhold dit arrangement hos Madklubben

Leder du efter et sted, hvor du kan holde barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, firmamiddag eller en anden stor begivenhed i dit liv, så har Madklubben et væld af muligheder – vi har masser af plads til dit næste arrangement. Vi elsker faktisk at være med til at give dig og dit selskab en god oplevelse. 

Vil du blot booke et bord til en af vores restauranter? Så kan du gøre det lige her. 

Lokation til dit selskab 

Er du interesseret i at høre nærmere om vores selskabslokaler? Så kan du ringe til os på tlf. +45 33 32 32 34

Fejring af din store begivenhed

I vores lokaler er der rig mulighed for at afholde et arrangement. Vi omfavner alle begivenheder om det er fødselsdag, bryllup, konfirmation, firmamiddag, julefrokost eller et andet selskab, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi har festlokaler i flere størrelser – om du skal afholde et arrangement for 25, 50 eller 200 gæster, så finder vi den bedste løsning. Vi stræber efter at give dig og dine gæster en god oplevelse. 

Leder du efter et mødelokale?

Så har vi også mindre lokaler. Hvis du ønsker at rykke forretningsmødet ud i byen, eller mangler et sted til at brainstorme den næste store ide, så er vi gerne med til at sætte rammerne for jeres ideudvikling. Om det er til morgenmøde med croissanter, eller et frokostmøde med en let anretning. 

Vil du læse et lille udsnit af, hvordan en oplevelse hos Madklubben kan se ud, kan du finde vores gæsters anmeldelser lige her.