På Grill finder du moderne klassikere fra grillen, komplimenteret af en masse sides. Du kan finde Grill i København og Aarhus.

På Grill er det smagen og råvarerne, der er i centrum. Derfor er vores retter simple og baseret på råvarer af høj kvalitet, der altid er udvalgt efter sæsonen. På menuen kan du finde hovedelementer fra grillen baseret på kød, fisk og grøntsager. Herudover finder du også et vinkort med et bredt udvalg af vine, hand picked specielt til menukortet.

Uanset hvilken Grill du besøger, bliver du budt velkommen i en restaurant med en intim og uformel stemning, hvor maden bliver taget lige så seriøst som gæsterne. Du kan læse mere om alle restauranterne nedenfor, se deres menukort og booke bord. Velkommen til Grill!

Med udsigt til åen, det ultimative hotspot i smilets by, finder du Grill Aarhus. Når du træder ind i restauranten bliver du mødt af rå og lyse lokaler med plads til over 150 mennesker. Restauranten har både åbent til frokost og aften, hvor vi står klar til at byde dig velkommen.

Midt i København, kun et stenkast fra Strøget og Købmagergade, finder du Grill i København. Restauranten ligger i Pilestræde og har plads til mere end 200 gæster. Derfor er der plads til alle - om man er ude på den helt store tur eller blot kigger forbi en tirsdag aften.