Lupo er inspireret af det italienske køkken, med fokus på enkeltheden og de gode råvarer. Besøg os på vores restauranter på Frederiksberg i København og i Aarhus. 

Vores pasta er håndlavet, og vi serverer kun gedigne råvarer behandlet med præcision. Italiensk mad skal være komfortabel og ukompliceret, men med fokus på kvalitet og smagssammensætning. Og så skal middagsbordet være samlingspunktet for hele familien.

Uanset om du besøger os i København eller Aarhus, kan du være sikker på at få serveret italienske specialiteter som arancini, polenta, rigatoni & tiramisu. Så er der ikke andet tilbage end at sige:

“Ci vediamo e buon appetito!”

På Solbjergvej 8 ligger Lupo på Frederiksberg. Og bevares, Frederiksberg er ikke Amalfi, men udeserveringen på Lupo har faktisk sol mere eller mindre fra den står op til den går ned. Så på de dage, der tillader det, kan man godt tillade sig at drømme sig en smule længere sydpå.

Lupo Aarhus finder du i hjertet af Aarhus på Frue Kirkeplads 1. Hvis du kniber øjnene sammen mens du nipper til den iskolde limencello, og dufter til den friske pasta på tallerkenen, føles det næsten som at være nået bilferiens destination 2000 km sydpå.