Grill Pilestræde

Grill Pilestræde er inspireret af alt det bedste, København har at byde på. Restauranten består af to etager, der i et mix af råt interiør og moderne klassikere sætter rammerne for dit arrangement.

Menuen tager udgangspunkt i fisk, skaldyr, grøntsager, svinekød, fjerkræ - og selvfølgelig bøffer. Der er med andre ord noget for enhver smag og ethvert selskab. 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 33 13 33 34
Mail: grillkbh@madklubben.dk

Er I færre end 10 personer? Så kan I selv booke bord lige her

Lokaler

På Grill Pilestræde elsker vi særlige arrangementer og selskaber! Uanset om du skal fejre bryllup, konfirmation eller julefrokost. Grill Pilestræde har med sine to etager rig mulighed for, at I kan holde præcis det arrangement, I ønsker.

Lokaler

Selskabspakker

Grill Pilestræde serverer grillede favoritter kombineret med pulserende storbyvibes.

Selskabspakker

FAQ

Grillede klassikere i hjertet af København

Som navnet på restauranten indikerer, tilbereder vi vores mad på grillen. Hvorfor? Fordi det smager af mere. Simplere bliver svaret ikke. Hos Grill Pilestræde er det smagen og råvarerne, der er i fokus. Og hvis du tænker, at det lyder som om, at vi kun griller kød, så tager du fejl. Vi laver nemlig mad til alle, derfor er vores hovedelementer også baseret på fisk og grøntsager. 

Det andet prominente ved restauranten er lokationen. Hjertet af København. Bedre kan vi ikke beskrive det. Et stenkast fra både Strøget og Købmagergade – det bliver næsten ikke mere centrum af centrum. Andre genkendelige gadenavne som Møntergade og Gammel Mønt er heller ikke mere end et par minutter fra spisestedet på Pilestræde 23. 

Ankommer du til restauranten med offentlig transport, så har du nærmest alle de københavnske metrostationer en kort gåtur derfra. Så om du vælger Gammel Strand, Kongens Nytorv, Nørreport eller Marmorkirken er du ikke mere end en gåtur på 10 minutter derfra.