Lupo Frederiksberg

Lupo Frederiksberg er en italiensk restaurant, der ligger i hjertet af Frederiksberg. Vi elsker at servere mad for mange mennesker – præcis som en italiensk mamma gør det. Derfor inviterer vi jer gerne indenfor som et stort selskab – jo flere jo bedre!

Så om I skal fejre bryllup, fødselsdag, konfirmation eller blot en aften ude med vennerne, så er Lupo klar med italienske retter. Pasta la vista!

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 41 01 10
Mail: lupo@madklubben.dk

Er I færre end 10 personer? Book selv bord lige her

Lokaler

Lupo er en stor åben restaurant der kan huse op til 70 gæster – og når vejret tillader det, kan vi servere 40 gæster udenfor. 

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 01 10. E-mail: lupo@madklubben.dk
Hele restauranten

Selskabspakker

Menuen er præget af pastaretter – men du finder også en række andre italienske retter af både kød-, fisk- og grøntsagsbaserede elementer. 

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 01 10 E-mail: lupo@madklubben.dk
Lupo menuen
Lupo 3-retters
Lupo stor menu

Selskabstyper

På Lupo Frederiksberg har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et spisested, med plads til få mennesker, eller en restaurant til en workshop.

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Store og små møder samt workshops
  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Italienske livretter i hjertet af Frederiksberg

I centrum af den fornemme bydel, Frederiksberg, befinder den gamle stationsbygning fra 1864 sig. Her danner den historiske bygning rammer for Lupo Frederiksberg. Udenfor har vi plads til spisende gæster i solen – perfekt sted at nyde en iskold limoncello!

Spisestedet drager inspiration fra det klassiske italienske køkken med hjemmelavet pasta, simple anretninger og perfekt afstemt smage. Restauranten kan danne rammerne for et større arrangement, så hvis du ønsker at afholde konfirmation, bryllup, barnedåb eller måske en rund fødselsdag på restaurant, kan vi hjælpe dig. Vi kan gæste op til 80 personer. 

Fordi Lupo netop ligger i den gamle stationsbygning, betyder det, at restauranten ligger ovenpå den nye metrostation. Det er derfor nemt at komme til restauranten fra Frederiksberg metro. Restauranten ligger på Solbjergvej, der er en sidegade til en af Frederiksbergs mest kendte gader; Falkoner Allé. Det tager heller ikke længere end 5 minutter at gå fra krydset hvor Smallegade bliver til Gammel Kongevej.