Madklubben Amager

Med næsten syv meter til loftet, skurede betonvægge og velkendte designmøbler, danner den urbane og moderne restaurant på Amager de perfekte rammer for jeres næste arrangement.

Restauranten har plads til mere end 150 gæster og giver derfor rig mulighed for at fejre alt lige fra bryllup, fødselsdag og barnedåb, til en aften ude med vennerne. Der er mulighed for at trække de tunge gardiner for, så du kan adskille dit selskab fra resten af restauranten. 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder


Tlf: +45 38 42 42 53
Mail: amager@madklubben.dk 

Er I færre end 15 personer? Så kan I selv booke bord lige her 

Lokaler

Vi har plads til store møder, men også til større selskaber til firmafest, julefrokost eller en helt tredje festlig begivenhed med plads til mere end 100 gæster indenfor og næsten lige så mange udenfor.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 53. E-mail: amager@madklubben.dk
Del af restauranten

Selskabspakker

Menukortet bærer præg af livretter fra hele verden. Derfor tør vi godt love, at kortet rummer noget for enhver smag og til enhver anledning.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 53. E-mail: amager@madklubben.dk
Menu 1
Menu 2
Menu boeuf
Vegetarmenuen

Selskabstyper

På Madklubben Amager har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et sted til at afholde et møde, eller et stort lokale til en workshop.

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Store møder og workshops
  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Spis på Københavns Manhattan

Madklubben har langt om længe slået dørene op for den første restaurant på Amager. De fleste af os kender til udtrykket, at Amager er Københavns Manhattan – og netop dette udtryk, har vi valgt at tage til os. Restauranten har 7 meter til loftet og væggene er skuret i beton. Det er urbant og råt. Mere New-Yorker bliver det ikke. Vi har selvfølgelig tilføjet et dansk præg i form af danske designermøbler. 

Indretningen og maden går hånd i hånd. Simple og klassiske retter som stort set aldrig skuffer. Men vores køkkenchef på spisestedet på Amager, Kenn Meier, holder en svaghed for det Amerikanske køkken. Så du vil altså se traditionelle retter, men med et twist af USA. 

Lokationen bliver næsten ikke bedre for Amager. Restauranten ligger i smørhullet af Amagerbro. Mellem Amagerbrogade og Holmbladsgade finder du restauranten på Reberbanegade 3. Spisestedet ligger ikke langt fra Amager Centret. Det er praktisk talt placeret samme sted som metrostationen Amagerbro St. – perfekt hvis dine gæster ankommer til selskabet med offentlig transport.