Mamma's København

Er I mange? Perfetto! Med plads til over 200 mennesker har I rig mulighed for at holde alle slags arrangementer på Mamma's.

Om I skal fejre bryllup, fødselsdag, konfirmation eller blot en aften ude med vennerne, så er er Mamma's klar med med samme vibe, som du får i en italiensk gårdhave - midt i København.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 41 41 49
Mail: mammas@madklubben.dk

Er I færre end 11 personer? Book selv bord lige her

Lokaler

Mamma's er fordelt på to etager, hvor der er skruet op for hyggen med glødepærer i loftet, tændte stearinlys og grønne planter. Vi sørger selvfølgelig for, at I som gruppe får en samlet plads i restauranten til jeres selskab. 

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 49 E-mail: mammas@madklubben.dk
Underetagen

Selskabspakker

Der er intet køkken som det italienske, hvor traditioner vægter tungt. Velsmagende retter sætter rammerne for menuen, der bringer Italien til Regnbuepladsen i København. Det lyder simpelt, men tro os - det er en videnskab.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 49. E-mail: mammas@madklubben.dk
Il Grande
Il Classico

Selskabstyper

På Mamma's København har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et mødelokale, med plads til få mennesker, eller et større lokale til en workshop.

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Store og små møder samt workshops
  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Spis dig mæt i italienske livretter med udsigt til Rådhuspladsen

Ja, du hørte rigtigt. På Mamma’s i København er det muligt at nyde en aften, der står i Italiens navn, alt imens du nyder det pulserende liv tæt på Rådhuspladsen. På Rådhuspladsen kan du opleve alt, så du kan være sikker på, at det ikke bliver en kedelig aften. Du kan nyde alt dette på vores store udeservering på Regnbuepladsen. 

Hvis du derimod nyder roligere omgivelser, er det muligt at sidde indenfor i vores italienske oase. Her er der pyntet op med autentiske glødepærer, grønne planter og stearinlys – det er næsten som at sidde i en italiensk gårdhave. 

Restauranten er ikke svær at finde. Du skal bare 50 meter væk fra Rådhuspladsen til den næste hyggelige plads; Regnbuepladsen. Her er vi omgivet af stemning og glade mennesker. Rådhuspladsen metrostation er kun 2 minutter væk, Københavns Hovedbanegård er mindre end 10 minutter væk og Vesterport Station ligeså. Så hvis du skal afholde et arrangement på en italiensk restaurant tæt på Hovedbanegården, er Mamma’s i København et oplagt bud.