Catering til dit næste arrangement

Hos Madklubben tilbyder vi catering i både København, Aarhus og Esbjerg. Med catering fra Madklubben er du sikret en sæsonbaseret menu med noget for enhver smag. Menuerne bygger på samme fundament som vores restauranter. Det handler om smag, kvalitet, tilgængelighed og tid til at være sammen med dine gæster.

København

Find vores cateringløsning i København her. 

Tag-selv-bord med fokus på sæsonens grøntsager.

Aarhus

Se vores catering-udvalg i Aarhus her.

Tag-selv-bord med fokus på sæsonens grøntsager.

Sharing menuer med noget for enhver smag.

ESBJERG

Leder du efter catering til dit arrangement i Esbjerg? Se vores menu her.

Madklubbens catering

Hos Madklubben går vi op i gode madoplevelser for alle. Det gælder både, når du besøger os på en af vores mange restauranter, men også når du har brug for at bestille maden hjem. Derfor tilbyder vi at lave mad til dit næste arrangement - om det er en fødselsdag, et bryllup, en firmafest eller noget helt fjerde.

Vi kan ikke sørge for det gode selskab, men vi kan til gengæld sørge for god mad fra en af vores tre cateringløsninger. Du kan vælge mellem vores 3-retters catering menu, vores tag-selv-bord catering menu fra Madklubben Aarhus eller vores tag-selv-bord catering menu fra Food Club Aarhus.

Uanset hvilken løsning du vælger, får du mad lavet på sæsonens råvarer, der er tilberedt af vores dygtige kokke, der alle har stor passion for det, de laver.

 

Det er samtidig vigtigt for os, at alle kan være med, når du skal have mad til dit næste arrangement. Derfor kan alle tre menuer tilpasses vegetarer, veganere og allergikere. På den måde tager alle gæster hjem med en god madoplevelse.

Hvis du har spørgsmål, kan du udfylde formularen højere oppe. Vi står altid klar til hjælpe.

Vi glæder os til at være med til at gøre din næste fest til en minderig dag fyldt med god mad.