Når I booker jeres firmajulefrokost på en af vores restauranter i Aarhus, sørger vi for, at jeres aften bliver noget helt særligt.

Til firmajulefrokosten anbefaler vi en helaftensoplevelse, hvor I har bordet hele aftenen. Her skal I kun bekymre jer om at læne jer tilbage i stolen og hygge jer med hinanden. I kan selvfølgelig også skræddersy jeres egen firmajulefrokost eller booke bord som en stor gruppe med almindelig seating, hvor I har bordet i 2 timer og 15 min.

I kan allerede reservere bord nu, så jeres firma er sikret en plads på en af vores restauranter i Aarhus. Der er allerede rift om de eftertragtede julefrokostdage i november og december.

Herunder kan du se et eksempel på, hvordan en menupakke til helaftensarrangement kan se ud til jeres firmajulefrokost i Aarhus.

Har I særlige ønsker eller spørgsmål vedrørende firmajulefrokost på Madklubben, så tøv ikke med at kontakte os her.

Tlf.: +45 33 32 32 34
E-mail: madklubben@madklubben.dk

Julemenu
firmajulefrokost

Her kan du se et eksempel på, hvordan en menu kan se ud for et helsaftensarrangement. Hvis I har særlige ønsker, så kontakt os endelig på madklubben@madklubben.dk

Restauranternes menukort for julefrokostperioden er på trapperne og vil blive offentliggjort her på siden, når de er klar.

Firmajulefrokost Helaftenspakker
Hverdag:Søndag-onsdag
Fra 1000,-
Weekend:Torsdag-lørdag
Fra 1200,-
Julefrokost – hverdag

Aarhus

De specifikke menuer for hver enkel restaurant bliver offentliggjort herunder, når de er klar. Vi anbefaler, at I booker bord, så snart det er muligt. Kontakt restauranten for at reservere bord til jeres firmajulefrokost. 

Social dining, der består af mindre dele-elementer udviklet til at komplimentere hinanden. 

All-day restaurant lokaliseret på Skt. Clemens Torv. Køkkenet er sammensat af klassiske retter med et moderne twist. Det er simpelt, og menuen er lavet med råvarernes sæsoner in mente.

På Food Club serverer vi tag-selv-bord præget af sæsonens råvarer og med et stort fokus på at minimere madspild. Restauranten er perfekt til større selskaber, 

Det ligger i navnet: Vi laver vores mad på grillen - og det gør vi, fordi det bare smager af mere. På Grill er det nemlig smagen og råvarerne, der er i centrum. Derfor er vores retter simple og baseret på råvarer af høj kvalitet, der altid er udvalgt efter sæsonen.

Med ønsket om at skabe én af Aarhus' smukkeste restauranter, har vi omdannet de tidligere banklokaler og den forhenværende biograf til et historisk og selvfølgelig asiatisk univers. For at give den mest autentiske oplevelse kommer vores serveringer i et løbende flow afstemt af vores kokke. Maden serveres både enkeltvist og delevenligt med fælles retter til hele bordet.

Lupo byder på komfortabel italiensk cuisine og hjertevarm service, og der er altid plads til hele la famiglia. Hvis du kniber øjnene sammen, mens du nipper til vores iskolde limencello, føles det næsten som at være 2000 kilometer sydpå.

For enden af Åen og et stenkast fra DOKK1 finder du Madklubben Aarhus i Toldkammeret. Bygningen har gennem årene beboet alt fra skibsglade lagerarbejdere til arkitektelever og feststemte studerende. Restauranten har plads til næsten 200 mennesker og er indrettet med respekt for den historiske bygning. Den gamle elevator står stadig midt i lokalet - og rummer nu vores vinkøler.