Når I booker jeres firmajulefrokost på en af vores restauranter i Lyngby, sørger vi for, at jeres aften bliver noget helt særligt.

Til firmajulefrokosten anbefaler vi en helaftensoplevelse, hvor I har bordet hele aftenen. Her skal I kun bekymre jer om at læne jer tilbage i stolen og hygge jer med hinanden. I kan selvfølgelig også skræddersy jeres egen firmajulefrokost eller booke bord som en stor gruppe med almindelig seating, hvor I har bordet i 2 timer og 15 min.

I kan allerede reservere bord nu, så jeres firma er sikret en plads på en af vores restauranter i Lyngby. Der er allerede rift om de eftertragtede julefrokostdage i november og december.

Herunder kan du se et eksempel på vores menupakke til helaftensarrangement til jeres firmajulefrokost i Lyngby.

Har I særlige ønsker eller spørgsmål vedrørende firmajulefrokost på Madklubben, så tøv ikke med at kontakte os her.

Tlf.: +45 33 32 32 34
E-mail: madklubben@madklubben.dk

Julemenu
firmajulefrokost

Her kan du se et eksempel på, hvordan en menu kan se ud for et helsaftensarrangement. Hvis I har særlige ønsker, så kontakt os endelig på madklubben@madklubben.dk

Restauranternes menukort for julefrokostperioden er på trapperne og vil blive offentliggjort her på siden, når de er klar.

Firmajulefrokost Helaftensmenuer
Hverdag:Søndag-onsdag
Fra 1000,-
Weekend:Torsdag-lørdag
Fra 1200,-
Julefrokost – hverdag

Lyngby

De specifikke menuer for hver enkel restaurant bliver offentliggjort herunder, når de er klar. Vi anbefaler, at I booker bord, så snart det er muligt. Kontakt restauranten for at reservere bord til jeres firmajulefrokost. 

En restaurant der har plads til næsten 200 gæster på samme tid. Menuen er inspireret af livretter fra hele verden, og du vælger mellem én til tre retter. Uanset hvad du leder efter i et restaurantbesøg, er der god chance for, at du finder det, du leder efter her. Vi afholder både små og store selskaber, da lokalerne ligger op til netop det.

En restaurant, der kombinerer det pan-asiatisk køkken med nordisk design. Menuen afspejler alt det bedste fra Asien, der sikrer dig en alsidig og spændende oplevelse.