Når I booker jeres firmajulefrokost på en af vores restauranter i Odense, sørger vi for, at jeres aften bliver noget helt særligt.

Til firmajulefrokosten anbefaler vi en helaftensoplevelse, hvor I har bordet hele aftenen. Her skal I kun bekymre jer om at læne jer tilbage i stolen og hygge jer med hinanden. I kan selvfølgelig også skræddersy jeres egen firmajulefrokost eller booke bord som en stor gruppe med almindelig seating, hvor I har bordet i 2 timer og 15 min.

I kan allerede reservere bord nu, så jeres firma er sikret en plads på en af vores restauranter i Odense. Der er allerede rift om de eftertragtede julefrokostdage i november og december.

Herunder kan du se et eksempel på, hvordan en menupakke til helaftensarrangement kan se ud til jeres firmajulefrokost i København.

Har I særlige ønsker eller spørgsmål vedrørende firmajulefrokost på vores restauranter i Odense, så tøv ikke med at kontakte os her.

Tlf.: +45 33 32 32 34
E-mail: madklubben@madklubben.dk

Julemenu
firmajulefrokost

Her kan du se et eksempel på, hvordan en menu kan se ud for et helsaftensarrangement. Hvis I har særlige ønsker, så kontakt os endelig på madklubben@madklubben.dk

Restauranternes menukort for julefrokostperioden er på trapperne og vil blive offentliggjort her på siden, når de er klar.

Firmajulefrokost Helaftenspakker
Hverdag:Søndag-onsdag
Fra 800,-
Weekend:Torsdag-lørdag
Fra 1000,-
Julefrokost – hverdag

ODENSE

De specifikke menuer for hver enkel restaurant bliver offentliggjort herunder, når de er klar. Vi anbefaler, at I booker bord, så snart det er muligt. Kontakt restauranten for at reservere bord til jeres firmajulefrokost. 

Lokalerne byder op til festlige aftener med en kulinarisk rejse gennem et pan-asiatisk univers. Restauranten rummer et karaokelokale, så I kan fortsætte festen på restauranten.

Madklubben Odense tilbyder det bedste fra hele verden serveret i smukke omgivelser. Menuen er baseret på sæsonens råvarer og tilberedes i det åbne køkken midt i restauranten.