.506's chilisaucer. En stærk hyldest til hovedstadens bydele.

.506's chilisaucer

En stærk hyldest til hovedstadens bydele.

Skal din frokost have et krydret kick?

Skal din frokost have et krydret kick? Chilisauce tilføjer ekstra dybde, smag og vanedannende varme til mange retter.

Lige siden vi i .506 introducerede i vores frokostordning i 2017 til Københavns sultne virksomheder, har vi nørdet og udviklet en række af signatur-chilisaucer, der gør din frokost til en helt særlig oplevelse. Hver chilisauce har en unik smag og navnene kipper med flaget til Københavns mange kvarterer og bydele, så du kan sætte ekstra skub på smagen til frokost.  

Alle vores chilisaucer er skræddersyet, så de passer perfekt til dagens menu og vi udvikler løbende nye varianter, så du har noget at glæde dig til. 

Læs mere om .506's chilisaucer

Herlev Heaven

Herlev Heaven er en af .506’s stærkeste chilisauce. Perfekt til den eventyrlystne kollega, der har erfarne smagsløg, og gerne vil prøve kræfter med den fermenteret, syrlige og frugtige habanero-chili.

Styrke: 5 ud af 6

Frederiksberg Finest

Let stærk og bitter chilisauce, der forener de medium stærke jalapeños med grøn peberfrugt i en fermenteret blanding.

Styrke: 4 ud af 6

Sydhavn Sweetness

Mild og sød chilisauce med en krydret balance. Sydhavn Sweetness kombinerer røde chilier med hvidløg og en ristet krydderiblanding med blandt andet korianderfrø, spidskommen, fennikelfrø og sennepskorn.

Styrke: 3 ud af 6

Nørrebro Smile

En anerkendende hilsen til chilisaucen fra din lokale shawarmabar på Nørrebro. De stærke, røde piri piri-chiliflager dulmes af soltørrede tomater og tomatpuré og gør chilien egnet for de fleste.

Styrke: 3 ud af 6

Vesterbro Smoke

Lad røgen brede sig og grøntsager og kød komme til deres ret. Røg tilføjer dybde og velsmag til mange retter og med en blanding af røget chipotle, piri piri-chiliflager og kaffe og er du sikker på en smagsbombe af en chilisauce.

Styrke: 3 ud af 6

Kødbyen Classy

”Er der kød i min chilisauce?” Glæd dig til .506’s mest smagfulde chilisauce! En sand umamibombe, der løfter alle dine retter op til nye højder og åbner dine øjne for hvad de rette krydderier kan gøre for dine grøntsager.

Styrke: 3 ud af 6

Amager Fist

Vores stærkeste chilisauce for de garvede smagsløg! De gule habanero-chilier fermenteres med gule peberfrugter og æblecidereddike og slår en proper næve til frokost.

Styrke: 6 ud af 6