
Få leveret årets firmajulefrokost fra Madklubben direkte til din virksomhed og nyd en klassisk eller vegetarisk menu sammen med dine kolleger.
Skal den årlige firmajulefrokost nydes i egne rammer, så lad Madklubben levere en catering-julemenu direkte til jeres virksomhed. Madklubbens julefrokostmenu kommer anrettet og pakket, så den er lige til at sætte på bordet og nyde.
Glæd jer blandt andet til confiterede og super møre andelår med brun sovs, en vegetarisk valnødde- og trøffelsoufflé, knasende rødkålssalat, klassiske karrysild, gravad laks og selvfølgelig den traditionelle risalamande, som den søde afslutning.
280 kr. pr. person (min. 10 personer)

Udfyld dine informationer nedenfor, så vender vi hurtigt tilbage med mere information og muligheder.

Find svar på dine spørgsmål om Madklubbens firmajulefrokost leveret til din arbejdsplads
Hvorfor skal jeg vælge en julefrokost leveret fra Madklubben?
· Spar tid og besvær – Vi klarer maden, så I kan fokusere på arrangementet
Lækker mad, der imponerer – Kvalitetsråvarer og flot anretning skaber en god oplevelse
Pålidelig levering – Maden kommer til tiden, klar til servering
Noget for alle – Vi tilbyder både en klassisk og vegetarisk menu
Skal vi tage en snak om jeres julefrokost? Kontakt os i dag for at høre mere om vores cateringmuligheder.
Hvordan leveres og serveres en firmajulefrokost fra Madklubben?
Madklubben leverer jeres julefrokost lige til døren i hele Storkøbenhavn og omegn i termokasser – pakket og klar til at sætte op.
Når I er færdige sættes beskidt service tilbage i termokasserne, som vi henter efter aftale.
Hvornår kan jeg få leveret firmajulefrokost fra Madklubben?
Madklubben leverer din firmajulefrokost i november og december måned 2025.
Menuen kan bestilles til følgende datoer
November
12/11
13/11
14/11
19/11
20/11
21/11
26/11
27/11
28/11
December
3/12
4/12
5/12
10/12
11/12
12/12
17/12
18/12
Send forespørgsel for andre datoer.
For garantilevering bedes I bestille
senest 14 dage før levering.
Fødevaresikkerhed
Vi forpligter os til at overholde de til enhver tid gældende fødevaresundhedsmæssige regler i produktionen, opbevaring og transport og dette dokumenteres løbende gennem egenkontrol. Vores egenkontrol er tilrettelagt således, at fødevarestyrelsens vejledende tre timers-regel kan overholdes ved servering, uden krav til køleopbevaring eller krav om at maden skal holdes varm.