Når du starter i Madklubben, er der mange veje din karriere kan gå. Der er mange forskellige roller både ude i restauranten, i køkkenet og på hovedkontoret. 

Hos os er du velkommen til at søge job, både hvis du leder efter et job ved siden af dit studie, eller hvis du leder efter et fuldtidsarbejde. 

Med 45 forskellige restauranter lokaliseret i fem forskellige byer, er der også rig mulighed for at udforske noget forskelligt. Alle restauranter er en del af den samme klub, men hver restaurant har sit eget unikke team. Derfor er der stor chance for, at du kan finde et sted, hvor du passer ind. 

Herunder kan du læse om Casper, Maja og Olivia. De er alle ansat i Madklubben, og har forskellige veje til deres nuværende roller. 

Det bedste ved at arbejde i Madklubben er, at der altid er udviklingsmuligheder. Hvis man drømmer om noget, vil der stort set altid være mulighed for at prøve det.

Olivia Chanel – Kontorelev, HQ
Casper Hildebrandt

Barchef og Floor Manager på Bistro Royal 

Casper Hildebrandt startede som bartender på Bistro Royal i 2022. Han kom fra universitetet, hvor hans hverdag blev for ensformig og forelæsningerne for kedelige. Han ville ryste posen. Og det gjorde han. Casper har sidenhen fået en hverdag med travlhed, som han elsker.

I dag er Casper fungerende Barchef og Floor Manager på Bistro Royal. Den driftsmæssige erfaring i restaurationsbranchen, som rollerne kræver, har Casper fået via sit arbejde i Madklubben. Derudover har han valgt at supplere sin viden om det praktiske med teori gennem Madklubbens uddannelsesmuligheder. Her har han udviklet sine kompetencer indenfor ledelse og vin gennem sommelier,- og lederkurser. 

Kurserne har fået Casper til at se tingene fra et andet perspektiv. De har blandt andet givet ham redskaber i hverdagen til at se det store billede i travle perioder for at optimere arbejdsgangene og ultimativt skabe den bedste oplevelse for gæsterne. 

Olivia Chanel

Økonomielev på HQ og tidligere medarbejder på Frankies

Olivia startede som medarbejder på Frankies i 2022. Hun var i fuld gang med sine sabbatår – et pusterum inden hun ville fortsætte på en videregående uddannelse, hvor hun samtidig fik mulighed for at prøve at være ude på arbejdsmarkedet. 

I sin tid på Frankies voksede Olivias ansvar. Hun gik fra at være medarbejder til Floor Manager med en plan om at blive trænet op til Assisterende Restaurantchef.

Olivia havde i forvejen en EUX-uddannelse med speciale i økonomi, der i stedet motiverede hende til at søge en stilling som kontorelev på Madklubbens hovedkontor. Hun stoppede derfor sin oplæring til Assisterende Restaurantchef, og blev ansat i finansafdelingen som elev med speciale i økonomi. 

Olivias udviklingskurve har været stejl i hendes tre år i Madklubben. På hendes rejse har hun har stiftet bekendtskab med mange projekter, stillinger og lært at håndtere forskellige udfordringer. Madklubben har været med til at skabe et rum til, at Olivia konstant har været under udvikling, og lært hende at håndtere at have mange bolde i luften på én gang.