Food Club er Madklubbens utraditionelle buffet restaurant, der tager kampen op mod det traditionelle tag-selv-bord. Du kan finde Food Club i Aarhus og to steder i København.

På Food Club sigter vi efter at give dig alt det, du kan spise og drikke - samtidig med at vi minimerer madspild. Vi samarbejder nemlig med Too Good To Go og Kirkens Korshær, så hvis der skulle komme mad i overskud, ender det hos nogen, der har brug for det.

Uanset hvilken Food Club du besøger, kan du være sikker på at få rigeligt af det hele. Vores dygtige kokke har nemlig sammensat et væld af retter ud fra et princip om kvalitet frem for kvantitet. Du kan læse mere om restauranterne nedenfor, se deres menukort og booke bord. Vi ses på Food Club!

På Food Club serverer vi tag-selv-bord præget af sæsonens råvarer og med et stort fokus på at minimere madspild. Du kan finde restauranten på Åboulevarden - kun et stenkast fra Dokk1 og Sankt Clemens Torv.

I en baggård ved Søerne, mere præcist på Sortedam Dossering, finder du Food Club Nørrebro. Vi har selvfølgelig masser af plads til, at du kan sidde inde i restauranten, men hvis vejret er til det, har vi også borde i vores gård, der er oplyst af rækkevis af lyskæder.

På hjørnet af Vesterbrogade og Buen, lige overfor Københavns Hovedbanegård, finder du Food Club Vesterbro. Restaurantens grønne omgivelser rummer både små grupper og store selskaber, så uanset hvor mange I er, er vi klar til at byde jer velkommen.