Hanzō er Madklubbens asiatiske restaurant. Du kan finde Hanzō i Aarhus, Esbjerg, Odense, Lyngby og flere steder i København.

På Hanzō bliver du taget med på en pan-asiatisk madrejse, hvor vi uden tøven krydser grænserne mellem Vietnam, Thailand, Japan, Kina, Cambodia og Indonesien. På den måde afspejler menuen alt det bedste fra Asien og sikrer dig en alsidig og spændende oplevelse.

Uanset hvilken Hanzō du besøger, vil du blive mødt af et asiatisk univers, hvor der er smæk på farver, dufte og smage. Du kan læse mere om alle restauranterne nedenfor, se deres menukort og booke bord. Vi ses på Hanzō!

Midt på M. P. Bruuns Gade finder du Hanzō Aarhus. Med ønsket om at skabe én af Aarhus' smukkeste restauranter har vi omdannet de tidligere banklokaler og forhenværende biograf til et historisk asiatisk univers.

På hjørnet af Skolegade og Kirkegade finder du Hanzō Esbjerg. Du kan ikke undgå at spotte os med de store ruder ud mod gaden. Og som en not-so-well-kept secret, har vi også et stort udeområde bag restauranten.

Hanzō Frederiksberg er placeret på hjørnet af Sprogøvej og Nylandsvej. En hyggelig, mindre restaurant i ægte Hanzō-stil med en cool og rå indretning. Her er et skønt lysindfald med store vinduer, højt til loftet, rå beton og gennemgående røde detaljer.

Udsigten bliver ikke meget bedre på Nørrebro, end den er på Sortedam Dossering 5, hvor du finder Hanzō Nørrebro. Med plads til 70 siddende gæster indenfor, komplimenteret af udeserveringen på de gode dage, er der lagt op til en god stemnings-buzz, uanset hvor du sidder.

Midt i hotspottet mellem Vesterbro og Frederiksberg, mere præcist på Værnedamsvej, finder du Hanzō Vesterbro. En restaurant, der kombinerer det velkendte Vesterbro-buzz med et farverigt pan-asiatisk look and feel - med alt hvad det indebærer.

På Østerbrogade på Østerbro finder du den største Hanzō-restaurant i København. Med mere end 10 meter til loftet og en stor bar, der er hjertet af spisestedet, er der lagt op til store aftener midt i Østerbros største spisehus.

Vi har sat os for at skabe en Hanzō-restaurant, der emmer af liv. En restaurant, der kombinerer det pan-asiatiske køkken med nordisk design. 

Placeret i Odenses hyggelige gade Vintapperstræde. Ud over asiatisk mad og farverige cocktails finder du også et karaokerum.