FRANKIES
MEJLGADE

ER I EN GRUPPE?

På Frankies er vi vilde med store grupper! Det er det, der er med til at skabe stemning! Uanset om I skal holde fødselsdag, firmafest eller bare have en aften ude med vennerne, så sørger vi på Frankies for et feast af en aften.

Frankies Mejlgade ligger i en historisk baggård, man næsten skulle tro var lavet til, at der flere hundrede år senere skulle rykke en Frankies ind. Det separate baglokale er oplagt til det store selskab, der gerne vil feaste. Hvis I er mere end 15 personer, skal du kontakte restauranten for at booke bord. 

Unleash

The Feast

Booking the feast? Så kan du godt begynde at glæde dig. 
Vores Feast er en experience. Læn dig tilbage og lad Frankies tage styringen. What’s not to like! Rest assured – I kommer ikke til at mangle noget.

Let’s get the facts straight:

1) Bordet er jeres i 2 timer
2) Last call er 15 min. før reservationen udløber
3) Vi serverer cocktails, øl og vin – men først og fremmest pizza
4) Du sørger for at opføre dig pænt – we’ll provide the food and drinks
5) You drunk? Så gå ud og få lidt luft
6) You too drunk? Så går du hjem

Vores Lokaler

Frankies Mejlgades baglokale er oplagt til events, weekend vibes og særlige begivenheder. Uanset om I skal holde fødselsdag, studenterfest, konfirmation eller noget helt fjerde, så har vi jeres ryg. 

 

The Back Room

Baglokalet i restauranten er et privat lokale med plads til op til 24 gæster. Lokalet er perfekt til langbordsfeast, pizza party, firmafest eller anything else you can think of. 

Gruppepakker
Aftenarrangement - Signatur

In Crust We Trust

Frankies Mejlgade har plads til mere end 150 mennesker, og er et oplagt sted at holde event. Indedørs har vi et lokale, hvor balkonen gør viewet eminent uanset, hvor du sidder. Og i vores baggård kan du i sommermånederne feaste i solen all day long.

På Frankies går vi all in på indretning, farver, musikken (og hvor høj den er). Præcis som vi også gør med pizzaerne. Vi er nørder - and proud of it. Vi føler aldrig, vi er i mål, og stiller os aldrig tilfredse. Det er blandt andet derfor vi løbende tester ny pizzadej (det er en videnskab - let me tell you that) og toppings. Kort fortalt. We're chasing the ultimate pizza experience.

Kontakt os

Find os

Åbningstider

 • Mandag - torsdag
  16.3021.00
 • Fredag - lørdag
  16.3023.00
 • Søndag
  16.3021.00

Telefontider

 • Mandag - Torsdag
  10.0017.00
 • Fredag
  10.0020.00
 • Lørdag - Søndag
  12.0020.00