FOOD CLUB
VESTERBRO

Er I en gruppe?

Food Club er som skabt til store grupper og selskaber.

SELSKABER PÅ FOOD CLUB

Food Club Vesterbro er centralt beliggende - tæt på Hovedbanegården. Uanset om I skal holde fødselsdag, konfirmation, klassereunion, julefrokost eller noget helt femte, så finder vi en løsning, der passer til jeres arrangement.

På Food Club er der noget for enhver smag. Og alt er inkluderet i prisen. Både mad og drikkevarer. Konceptet er oplagt til selskaber, hvor alle kan spise og drikke lige så meget, de har lyst til. 

VORES LOKALER

Food Club Vesterbro er med sine rummelige lokaler og centrale placering oplagt til selskaber. Her sørger vi for, at I som selskab får en samlet plads i restauranten.

Er I flere end 30 personer, så kontakt os altid på +45 38 42 42 59 eller vesterbro@food-club.dk for at booke et bord.

Mad og drikke til enhver smag

Alt hvad du kan spise og drikke. Gode råvarer - med minimalt madspild.

På Food Club tager vi kampen op mod det traditionelle tag-selv-bord. Vi tænker i kvalitet frem for kvantitet. Det betyder, at du kan dykke ned i et væld af retter, som er sammensat af dygtige kokke, der ved præcis, hvordan du får maksimalt ud af hver eneste råvare, maden er sammensat af.

De grønne råvarer er hovedessensen af udvalget, og det tilhørende kød er blevet udvalgt med øje på kvaliteten. Om du er vegetar, pescetar, flexitar, kødelsker eller noget helt sjette, så er der mad og ad libitum drikke til alle.

Oh - og by the way. Alle børn under seks år spiser gratis.

Kontakt os

Find os

Åbningstider

 • Mandag
  Lukket
 • Tirsdag - Lørdag
  17.0000.00
 • Søndag
  17.0022.00

Telefontider

 • Mandag - Torsdag
  10.0017.00
 • Fredag
  10.0020.00
 • Lørdag - Søndag
  12.0020.00