Food Club Vesterbro

På Food Club er der noget for enhver smag. Og alt er inkluderet i prisen. Både mad og drikkevarer. Konceptet gør Food Club oplagt til selskaber, hvor alle kan spise og drikke lige så meget, de har lyst til.

Med en stor og rummelig restaurant vil vi altid kunne finde en løsning, der passer til jer - uanset om I skal holde fødselsdag, konfirmation, klassereunion, julefrokost eller noget helt femte.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 42 42 59
Mail: vesterbro@food-club.dk

Er I færre end 30 personer? Book selv bord lige her

Lokaler

Med vores store åbne restaurant omfavner vi alle arrangementer. Vi har mulighed for at sætte jer samlet i restauranten så I får fornemmelsen af et privat lokale. 

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 59. E-mail: vesterbro@food-club.dk
Hele restauranten

På Food Club tager vi kampen op mod det traditionelle tag-selv-bord. Vi tænker i kvalitet frem for kvantitet - og vi udnytter alt, vi kan af hver eneste råvare.

På Food Club er der rigeligt af alt – bortset fra madspild. Der er altid noget for enhver smag. Både kød, fisk og vegetarisk. Hovedessensen er grøntsager. Bordet er jeres så lang tid I ønsker. Alt er inkluderet – også drikkevarer. Se eksempel på menu herunder. 

PRISERNE ER SOM FØLGER:
For den første 1,5 time: 
Søndag - torsdag 295,-
Fredag - lørdag 355,-

Herefter koster det 50 kr pr. ekstra 1/2 time. 

Børn under 6 år er gratis. Børn fra 6 til 11 år 100,-

Food Club konceptet
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 59. E-mail: vesterbro@food-club.dk
Konceptet

Konceptet

Selskabstyper

Food Club Vesterbro i København er med sin centrale placering en vaskeægte stemningssættende restaurant. Gadestemningen er trukket indenfor, og køkkenet er åbent — du er altså placeret midt i det pulserende liv på Vesterbrogade. 

Restauranten egner sig til mange forskellige arrangementer, både store og små. Men fælles for alle er, at du får en rå vibe og et personale der er nede på jorden. 

Vi har stor erfaring med:

  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

På Food Club Vesterbro er vi stolte af vores buffet

På Vesterbrogade 6E finder du Food Club Vesterbro. Her kan du ligeså længe, som du ønsker, indtage alt, hvad dit hjerte begærer. De grønne råvarer er hovedessensen af udvalget, og det tilhørende kød er blevet udvalgt med øje på kvaliteten. Inkluderet i prisen er også alt det du kan drikke – så der er rig mulighed for at starte en fest. 

Vi har mange muligheder for at afholde dit arrangement. Hvis I ikke er nok til at udfylde hele vores restaurant, kan vi også booke jer et samlet sted i restauranten. 

Restauranten er placeret i smørhullet midt mellem Københavns Hovedbanegård og Vesterport station. Så hvis du leder efter en restaurant til at afholde dit arrangement på grænsen mellem København K og Vesterbro, er vores spisested et godt bud. Gåturen fra Rådhuspladsen over H.C. Andersens Boulevard tager ikke mere end 10 minutter – der er altså rig mulighed for at finde vores restaurant hvis du kommer fra det centrale København.