FRANKIES
FREDERIKSBERG

ER I EN GRUPPE?

På Frankies er vi vilde med selskaber og særlige begivenheder! Det er det, der er med til at skabe stemningen! Uanset om I skal holde fødselsdag, firmafest eller bare have en aften ude med vennerne, så sørger vi på Frankies for et feast af en aften. 

Frankies Frederiksberg er den største i familien. Kun et stenkast fra Frederiksberg Have. Who’s up for a pizza picnic? Oplagt i hvert fald. Med plads til +130 mennesker indenfor, og +80 udenfor, er restauranten et oplagt sted at holde et event. Hvis I er mere end 15 personer, skal du kontakte restauranten for at booke bord.

Unleash

The Feast

Booking the feast? Så kan du godt begynde at glæde dig. 
Vores Feast er en experience. Læn dig tilbage og lad Frankies tage styringen. What’s not to like! Rest assured – I kommer ikke til at mangle noget.

Let’s get the facts straight:

1) Bordet er jeres i 2 timer
2) Last call er 15 min. før reservationen udløber
3) Vi serverer cocktails, øl og vin – men først og fremmest pizza
4) Du sørger for at opføre dig pænt – we’ll provide the food and drinks
5) You drunk? Så gå ud og få lidt luft
6) You too drunk? Så går du hjem

Experiences
Dagsarrangement - Signatur
Aftenarrangement - Signatur

In Crust We Trust

Frankies Frederiksberg er med sine store lokaler nærmest automatisk et hot spot, når der er tryk på. Vores udendørs terrasse (what a surprise, at den er udendørs...) kalder i den grad på en kold Aperol Spritz og freshly baked pizza på en varm sommerdag.

På Frankies går vi all in på indretning, farver, musikken (og hvor høj den er). Præcis som vi også gør med pizzaerne. Vi er nørder - and proud of it. Vi føler aldrig, at vi er i mål, og vistiller os aldrig tilfredse. Det er blandt andet derfor, vi løbende tester ny pizzadej (det er en videnskab - let me tell you that) og toppings. Kort fortalt. We're chasing the ultimate pizza experience.

Kontakt os

Åbningstider

 • Søndag - Tirsdag
  12.0021.00
 • Onsdag - Lørdag
  12.0022.00

Telefontider

 • Mandag - Torsdag
  10.0017.00
 • Fredag
  10.0020.00
 • Lørdag - Søndag
  12.0020.00