FRANKIES
STRØGET

ER I EN GRUPPE?

På Frankies er vi vilde med store grupper! Det er det, der er med til at skabe stemning! Uanset om I skal holde fødselsdag, firmafest eller bare have en aften ude med vennerne, så sørger vi på Frankies for et feast af en aften. 

Frankies på Strøget er et to-etagers pizza paradise midt i Kongens København, med plads til 178 mennekser. Når I kommer en stor gruppe, vil I oftes få bord på 1.salen. Hvis I er mere end 15 personer, skal du kontakte restauranten for at booke bord.

Unleash

The Feast

Booking the feast? Så kan du godt begynde at glæde dig. 
Vores Feast er en experience. Læn dig tilbage og lad Frankies tage styringen. What’s not to like! Rest assured – I kommer ikke til at mangle noget.

Let’s get the facts straight:

1) Bordet er jeres i 2 timer
2) Last call er 15 min. før reservationen udløber
3) Vi serverer cocktails, øl og vin – men først og fremmest pizza
4) Du sørger for at opføre dig pænt – we’ll provide the food and drinks
5) You drunk? Så gå ud og få lidt luft
6) You too drunk? Så går du hjem

Experiences
Aftenarrangement - Signatur

In Crust We Trust

Frankies Strøget er placeret lige ved Gammeltorv og Caritasbrønden, som du fra vores balkon kan få udsigten direkte til. Derudover tør vi med sikkerhed i stemmen godt sige, at vi nok har byens bedste spot til people watching! 

På Frankies går vi all in på indretning, farver, musikken (og hvor høj den er). Præcis som vi også gør med pizzaerne. Vi er nørder - and proud of it. Vi føler aldrig, vi er i mål, og stiller os aldrig tilfredse. Det er blandt andet derfor vi løbende tester ny pizzadej (det er en videnskab - let me tell you that) og toppings. Kort fortalt. We're chasing the ultimate pizza experience.

Kontakt os

Find os

Åbningstider

 • Søndag - Torsdag
  12.0021.00
 • Fredag - Lørdag
  12.0023.00

Telefontider

 • Mandag - Torsdag
  10.0017.00
 • Fredag
  10.0020.00
 • Lørdag - Søndag
  12.0020.00