HANZŌ
VESTERBRO

Med både et privat og semi-privat selskabslokale vil I altid kunne finde en løsning, der passer til jer.

SELSKABER PÅ HANZŌ

På Hanzō elsker vi store grupper. Uanset om I skal fejre bryllup, fødselsdag, barnedåb eller en aften ude med vennerne, sørger vi for, at jeres arrangement bliver spækket med smag og farver i bedste Hanzō-stil. 

Kontakt os altid på 38 41 41 67 eller hanzo.vesterbro@madklubben.dk, hvis I er flere end 8 personer, der skal ud at spise. 

VORES LOKALER

Hanzō Vesterbro har to unikke selskabslokaler, som ligger i forlængelse af hinanden. Skal I gå all-in til et større arrangement, har I selvfølgelig også muligheden for at leje hele restauranten med en kapacitet på op til 90 personer.

Private Dining Room

Med vores private selskabslokale, Private Dining Room, får I jeres egen asiatiske hule, der kombinerer Vesterbro vibes med et farverigt pan-asiatisk univers. Private Dining Room er et aflukket lokale, der kan rumme 10 gæster og i dén grad lægger op til en god stemnings-buzz.

Party Dining Room

Vores semi-private selskabslokale, Party Dining Room, ligger afgrænset fra de andre gæster i restauranten og kan rumme op til 20 gæster. Er I en større gruppe, kan I booke begge lokaler med en samlet kapacitet på 30 gæster.

Selskabspakker
Særlige hensyn?Vi tager naturligvis hensyn til allergier & særlige diæter.
Hanzō Experience
Full On Hanzō
The Adventure of Hanzō
Frokostarrangement for selskaber

eksplosion af farver og smag

Hanzō Vesterbro sørger for, at dit arrangement bliver spækket med asiatiske highlights.

Tag dine gæster med på rundrejse i Asien, hvor I krydser grænserne mellem Vietnam, Thailand, Japan, Kina, Cambodia og Indonesien på én aften.

På Hanzō har vi skruet op for alt, der handler om farver, smag og stemning. For at give den mest autentiske oplevelse kommer vores serveringer i et løbende flow, afstemt af vores kokke. Maden serveres både enkeltvist og delevenligt med fælles retter til hele selskabet.

Kontakt os

Åbningstider

 • Mandag - Torsdag
  16:3000:00
 • Fredag - Søndag
  15.0000.00

Køkkenet

 • Mandag - Onsdag
  16.3021.00
 • Torsdag
  16.3022.00
 • Fredag-Lørdag
  15.0022.00
 • Søndag
  15.0021.00

Telefontider

 • Mandag - Torsdag
  10.0017.00
 • Fredag
  10.0020.00
 • Lørdag - Søndag
  12.0020.00