Hanzō Vesterbro

Tag dine gæster med på rundrejse i Asien, hvor vi krydser grænserne mellem Vietnam, Thailand, Japan, Kina, Cambodia og Indonesien på én aften. 

På Hanzō har vi skruet op for alt, der handler om farver, smag og stemning. For at give den mest autentiske oplevelse kommer vores serveringer i et løbende flow, afstemt af vores kokke. Maden serveres både enkeltvist og delevenligt med fælles retter til hele selskabet.


Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 41 41 67
Mail: hanzo.vesterbro@madklubben.dk

Er I færre end 9 personer? Book selv bord lige her

Lokaler

Hanzō Vesterbro kombinerer Vesterbro-buzz og Frederiksberg vibes med et farverigt asiatisk feel. Det er autentisk stemning, autentisk smag og autentisk service. 

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 67. E-mail: hanzo.vesterbro@madklubben.dk
Dining Room
Party Dining Room
Party and Private Dining Room

Selskabspakker

Ik gør som alle de andre – skab et unikt arrangement, med inspiration i det pan-asiatiske univers. Uanset om I skal fejre fødselsdag, bryllup, polterabend eller en aften ude med vennerne, så sørger vi for, at der er smæk på smag og farver.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 67. E-mail: hanzo.vesterbro@madklubben.dk
Hanzō Experience
Hanzō Experience
Hanzō Experience

Selskabstyper

På Hanzō Vesterbro har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et større område til mange mennesker, eller et sted hvor du og vennerne kan spise sammen.

Vi har også plads til større arrangementer, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Smag på Asien lige dér hvor Vesterbro og Frederiksberg smelter sammen

Og hvor er det så lige, at de to københavnske bydele smelter sammen, spørger du måske.. Det gør de midt på Værnedamsvej, svarer vi – i en kombination af farver og smag på restauranten, Hanzō Vesterbro. 

Lige langt fra Frederiksberg Allé metro station og Vesterport station finder du spisestedet, der er indrettet med både drager og vinkende katte. Og selvom det måske lyder som om, at der er lidt for meget af det gode, skal du ikke være bekymret. Vi kombinerer det nemlig med den afslappede og cool stemning, du finder i Vesterbros kvarterer. 

Derfor er restauranten også oplagt, hvis du gerne vil afholde et arrangement, på en restaurant, på en af Københavns mest kendte gader. Vi har erfaring med mange forskellige events – fødselsdag, bryllup, polterabend og meget andet. Derfor er vores to selskabslokaler oplagte, hvis I er en større gruppe, som gerne vil placeres for sig selv.