MADKLUBBEN
VESTERBRO

Plads til ethvert arrangement

Madklubben Vesterbro er som skabt til store selskaber.

ER I EN GRUPPE?

Perfekt! Uanset om I skal fejre bryllup, konfirmation, julefrokost eller blot have en aften ude med vennerne, så er vi mere end klar til at danne rammerne for jeres aften.  

Med plads til over 300 mennesker er der næsten ingen grænser for hvilket slags arrangement, I kan holde på Madklubben Vesterbro.  

VORES LOKALER

På Madklubben Vesterbro har I både mulighed for at afholde jeres arrangement i et privat selskabslokale, eller i restauranten med en rå Vesterbro-indretning, der er opdelt i mange afdelinger.

Er I blot en stor gruppe, som skal ud at spise? Intet problem! Hvis I er flere end 14 personer, skal I bare kontakte os på telefon +45 38 41 41 43 eller på mail vesterbro@madklubben.dk for at booke bord. 


Tonys Room

I vores private selskabslokale, Tonys Room, er der plads til op til 60 personer, og lokalet er derfor oplagt til alt lige fra bryllup, julefrokost, konfirmation eller fødselsdag. Med sit rå interiør og pulserende stemning indfanger Tonys Room alt det, som Vesterbro står for.


Restauranten

Det kan selvfølgelig også blive vildere! Er I ude i et af de helt store arrangementer, hvor den ikke skal have for lidt, så har I mulighed for at booke hele restauranten med en samlet kapacitet på 360 gæster. 

Selskabspakker
Særlige hensyn?Vi tager naturligvis hensyn til allergier og særlige diæter.
Aftenarrangementer
Keep it flowing

EPICENTERET AF 
VESTERBRO

En urban restaurant, der omfavner alt det, Vesterbro står for. 

Madklubben Vesterbro er inspireret af alt det bedste, København har at byde på. En urban restaurant med lige så lavt til loftet, som stemningen er høj. Med sin centrale placering, mange rum og et privat selskabslokale, er restauranten et oplagt sted at fejre særlige begivenheder. 

På menukortet finder du mad fra hele verden. Her begrænser vi os ikke til én retning, men tager alt det bedste fra verdens køkkener ind. Tro mod lokationen midt på Vesterbrogade, der også er præget af at være multikulturel.

Kontakt os

Find os

Vesterbrogade 62
1620 København V, Danmark
Telefon: +45 38 41 41 43
vesterbro@madklubben.dk
CVR 33083351

Åbningstider

 • Alle dage
  17.0000.00

Køkkenet

 • Søndag - Torsdag
  17.0021.00
 • Fredag - Lørdag
  17.0022.00

Telefontider

 • Mandag - Torsdag
  10.0017.00
 • Fredag
  10.0020.00
 • Lørdag - Søndag
  12.0020.00