Madklubben Vesterbro

Madklubben Vesterbro er inspireret af alt det bedste, som København har at byde på. En urban restaurant med lige så lavt til loftet, som stemningen er høj. Og med sin centrale placering, mange rum og et privat selskabslokale, er restauranten et oplagt sted at fejre særlige begivenheder, der kræver ekstra plads.

På vores menukort finder du mad fra hele verden. Vi begrænser os ikke til en retning, men tager derimod alt det bedste fra verdens inspirerende køkkener ind – tro mod lokationen midt på Vesterbrogade, der også er præget af at være multikulturel.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder


Tlf: +45 38 41 41 43
Mail: vesterbro@madklubben.dk

Er I færre end 10 personer? Så kan I selv booke bord lige her

Lokaler

Med vores store urbane restaurant omfavner vi alle arrangementer. Så mangler du en lokation, der har kant, er Madklubben Vesterbro et godt valg. 

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 43. E-mail: vesterbro@madklubben.dk
Tony's room

Selskabspakker

En restaurant i epicenteret af Vesterbro. Med inspiration fra det internationale køkken. 

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 43. E-mail: vesterbro@madklubben.dk
Menu 1
Menu 2
Menu 3

Selskabstyper

Madklubben Vesterbro i København er med sin centrale placering en vaskeægte stemningssættende restaurant. Gadestemningen er trukket indenfor, og køkkenet er åbent — du er altså placeret midt i det pulserende liv på Vesterbrogade. 

Restauranten egner sig til mange forskellige arrangementer, både store og små. Men fælles for alle er, at du får en rå vibe og et personale der er nede på jorden. 

Vi har stor erfaring med:

  • Workshops
  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

En multikulturel restaurant på Vesterbrogade

Ikke længere end en 5-minutters cykeltur fra Københavns Rådhusplads befinder Madklubben Vesterbro. Spisestedet er beliggende på Vesterbrogade. Restauranten er omringet af historie og ligger mellem Det Ny Teater, Værnedamsvej og på den modsatte side af Vesterbro Torv. 

Selvom Vesterbro i dag er blevet popkulturel og et eftertragtet sted at bo, prøver vi på Madklubben Vesterbro at omfavne det ærlige og rå, som bydelen på traditionel vis er kendt for. Vores restaurant og selskabslokale er derfor indrettet med fritlagte murstensvægge, træ og store glasdøre i ægte New-Yorker stil. 

Bydelen omfavner diversitet, klasseforskel og multikulturalitet. Præcis som vores menu også gør. Vi er ikke fastlagt på et enkelt slags køkken, men drager inspiration fra hele kloden og samler det i en ærlig menu af smagsoplevelser gennem vores forunderlige verden. Så hvis du ønsker at give et edgy touch til din begivenhed, og sætter pris på ærlighed samt ‘down-to-earth’ energi, afholder vi gerne din fødselsdag, bryllup, barnedåb eller konfirmation på restaurant.