Aarhus

Skal du afholde et privat selskab, eller leder du efter et mødelokale i Aarhus? Dan dig et overblik over alle Madklubbens restauranter her. 

Er I en større gruppe der skal spise på restaurant? Eller leder du efter et selskabslokale, hvor du kan afholde et arrangement? Eller måske har du inviteret en kunde til møde, som gerne må faciliteres af andre end dig selv. Vi har en løsning på det hele.  

Restaurant: 200 pax
Semiprivat område: 30 til 37 pax

Restaurant: 155 pax

Restaurant: 200 pax
Privat selskabslokale: 30 til 42 pax
Karaoke lokale: 20 til 32 pax

Restaurant: 300 pax
Privat selskabslokale: 35 til 50 pax

Restaurant: 200 pax
Private selskabslokaler: 12 til 50 pax

Afhold privat arrangement på restaurant

På Madklubbens restauranter har du mulighed for at afholde et privat arrangement på restaurant. Vores spisesteder er ikke kun et oplagt valg, når du skal ud at spise, restauranterne fungerer nemlig også til større arrangementer. Flere af vores spisesteder har private selskabslokaler, hvis I gerne vil afskærmes fra restauranten. 

Vi tager imod jer med åbne arme, hvis I er en større gruppe, der skal ud at spise. På Madklubben er I et selskab, når I er flere end 10 personer. Derfor er det værd at kigge vores restauranter igennem for at finde den gruppemenu, der tiltaler jer mest. I Aarhus kan I rejse gennem Asien og Italien, men der er også mulighed for at vælge en mere klassisk menu – en nyfortolkning af suppe, steg og is. 

Vi har flere restauranter i Aarhus. Du finder vores spisesteder på Klosterport, Åboulevarden, M.P. Bruuns Gade, Frue Kirkeplads og vores flagskibsrestaurant, som befinder sig i den gamle bygning, Toldboden, ved Hack Kampmanns plads. Dermed er der rig mulighed for at vælge lige præcis den restaurant, som passer dig bedst. 

Vi gør en ære ud af at afholde festlige begivenheder. Vores erfaring indebærer både afholdelse af bryllup, barnedåb, fødselsdag, jubilæum, firmaarrangementer og private fester, men vi afholder også forretningsmøder på vores restauranter – både mindre møder, men også workshops og konferencer.