Bermuda.

Selvom Bermuda er skabt til dem, der bruger byen oftere end til deres fødselsdag, omfavner konceptet selvfølgelig også store grupper og fejring af vigtige begivenheder. Faktisk søger vi at skabe en stemningsfuld restaurant – og hvordan gør man det bedre end at samle store grupper. 

Vi serverer ikke retter, men I får muligheden for at indgå i en aften med forskellige smage serveret til deling. Med ét bliver du suget ind. Af smagene, af musikken, af stemningen. Og vi ved hvor vigtigt det er at forevige en aften som denne, derfor er konceptet også skabt til, at kameraet spiser før dig. Velkommen til store grupper og selskaber på bermuda. 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder


Tlf: +45 38 42 42 56
Mail: bermuda@madklubben.dk

Er I færre end 9 personer? Så kan I selv booke bord lige her

Lokaler

På bermuda. er der risiko for at miste tidsfornemmelsen og lade sig rive med af stemningen. Der er chance for at blive betaget af både mad og mennesker, når middagen omdannes til en fest.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 56. E-mail: bermuda@madklubben.dk
Kælderbaglokale
Reposen

Selskabspakker

En madrejse gennem en menu, hvor alt deles mellem mennesker. Store og mindeværdige smage. Kortet består ikke af retter men af mindre elementer, som alle er udviklet til at komplimentere hinanden og dit instagram feed.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 56. E-mail: bermuda@madklubben.dk
Selskabsmenu

Selskabstyper

På bermuda. har vi plads til alle typer selskaber. Uanset om du leder efter et sted hvor du og vennerne kan fyre den af med god mad og drinks, eller skal ud med familien.

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har erfaring med:

  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

På bermuda. er der ingen garanti for, at du ikke bliver opslugt af konceptet

Når du går ind på bermuda. mærker du det med det samme. Stemningen. Konceptet. Et univers der suger dig ind, uden mulighed for at stoppe op. Det er her, hvor tirsdag føles som lørdag, og lørdag føles på en måde, som den aldrig har føltes før. Det er bermuda. 

Restauranten ligger i første parket til Aarhus Å på Åboulevarden 7. Det er lige over for Dokk1 på Europaplads og kun et stenkast fra havnen. Faktisk ligger bermuda. perfekt placeret mellem Aarhus Havn og midtbyen. Specielt den sidste del, gør bermuda. til den oplagte restaurant for dig, der gerne vil fortsætte festen til langt ud på natten. Og hvis den ikke skal fortsætte på Åboulevarden er det max. 10 minutters gang fra både Klostergade og Frederiksgade. 

Vi vil gerne være den restaurant, hvor du holder dit store arrangement. Vi omfavner nemlig ikke kun almindelige middagsselskaber – vi har store arme, og vi omfavner derfor gerne mange mennesker på én gang. Når du går ind på bermuda. underskriver du en uforpligtende kontrakt, hvor du indgår i aftenen med de mennesker, du er sammen med. Det er nemlig i samværet mellem mennesker, at magien og mystikken opstår. Derfor; drømmer du om et bryllup, konfirmation, stor fødselsdag, polterabend eller en anden vigtig begivenhed, hvor samværet og festen er i centrum, så er vi klar til at åbne dørene for dig og dine gæster. Festen er på eget ansvar – velkommen til bermuda.