Food Club
Aarhus

På Food Club er der noget for enhver smag. Og alt er inkluderet i prisen. Både mad og drikkevarer. Konceptet gør Food Club oplagt til selskaber, hvor alle kan spise og drikke lige så meget, de har lyst til.

Vi er flyttet fra vores gamle lokaler, der var stor og rummelig med højt til loftet. Nu bor vi på Åboulevarden i en restaurant i et plan, hvor der er fokus på stemningen og hyggen. Vi forsøger altid at finde en løsning, der passer til jer, når I skal holde et større arrangement - uanset om I skal holde fødselsdag, konfirmation, klassereunion, julefrokost eller noget helt femte.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 42 42 41
Mail: aarhus@food-club.dk

Er I færre end 15 personer? Book selv bord lige her

Lokaler

Food Club i Aarhus er centralt beliggende på Åboulevarden i et stort lokale med plads til ethvert selskab. Vi finder en løsning, der passer til jeres arrangement.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 41. E-mail: aarhus@food-club.dk
Grotten – privat bord

Konceptet

Food Club konceptet
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 41. E-mail: aarhus@food-club.dk
Konceptet

Selskabstyper

Food Club Aarhus er med sin centrale placering en vaskeægte stemningssættende restaurant. Gadestemningen er trukket indenfor, og køkkenet er åbent — du er altså placeret midt i det pulserende liv ved Åboulevarden. 

Restauranten egner sig til mange forskellige arrangementer, både store og små. Men fælles for alle er, at du får en rå vibe og et personale der er nede på jorden. 

Vi har stor erfaring med:

  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

De store lokaler, med hyggen i fokus, gør Food Club Aarhus oplagt til større arrangementer

På Åboulevarden 30 finder du Food Club Aarhus. Her kan du lige så længe, som du ønsker, indtage alt, hvad dit hjerte begærer. De grønne råvarer er hovedessensen af udvalget, og det tilhørende kød er blevet udvalgt med øje på kvaliteten. Inkluderet i prisen er også alt det du kan drikke – så der er rig mulighed for at starte en fest. 

Vi har mange muligheder for at afholde dit arrangement. Hvis I ikke er nok til at udfylde hele vores restaurant, kan vi også booke jer et samlet sted i restauranten. Restauranten er placeret på Åboulevarden inde i gården. Restauranten ligger altså i smørhullet i Aarhus.