Hanzō Aarhus

Midt på M.P. Buuns Gade har vi omdannet de tidligere banklokaler og den forhenværende biograf til et historisk og selvfølgelig asiatisk univers. På Hanzō i Aarhus krydser vi grænserne mellem Vietnam, Thailand, Japan, Kina, Cambodia og Indonesien på én aften.

Uanset om I skal fejre bryllup, fødselsdag, barnedåb eller en aften ude med vennerne, så sørger vi for, at jeres arrangement bliver en eksplosion af smag og farver i bedste Hanzō-stil.


Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 42 42 42
Mail: hanzo.aarhus@madklubben.dk

Er I færre end 9 personer? Book selv bord lige her

Lokaler

Hanzō Aarhus kombinerer autentisk Aarhus-stemning med farverige asiatiske vibes. Her er højt til loftet, farverigt interiør og plads til 200 spisende gæster. Både indretning, dufte og smage vil flyde med asiatisk mystik og magi.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 42. E-mail: hanzo.aarhus@madklubben.dk
Privat lokale

Selskabspakker

Ik gør som alle de andre – skab et unikt arrangement, med inspiration i det pan-asiatiske univers. Uanset om I skal fejre fødselsdag, bryllup, polterabend eller en aften ude med vennerne, så sørger vi for, at der er smæk på smag og farver.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 42. E-mail: hanzo.aarhus@madklubben.dk
Hanzō Experience #1
Hanzō Experience #2
Hanzō Experience #3
Hanzō Experience #4

Selskabstyper

På Hanzō Aarhus har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et større område til mange mennesker, eller et sted hvor du og vennerne kan spise sammen.

Vi har også plads til større arrangementer, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Asiatisk eksplosion af farver og smag i de gamle banklokaler i Aarhus

Midt på M.P. Bruunsgade i Aarhus ligger Hanzō Aarhus. Restauranten er bygget i de gamle banklokaler, og vi har bevaret mange af de ikoniske træk fra banken. Fordi det er Hanzō, og fordi vi tager inspiration fra det pan-asiatiske univers, har vi selvfølgelig sat vores eget præg med farverige vægge og lofter. Og apropos lofter, er det værd at nævne, at de er 7 meter høje. 

Hanzō Aarhus er et oplagt sted til at afholde særlige arrangementer, specielt hvis du gerne vil tilføje et festligt element. Vi specificerer os i cocktails, hvor vi ikke går ned på hverken smag eller udseende. Oplagt er det også, at vi har et karaokerum. Hvor mange restauranter i Aarhus har lige sådan et? 

Spisestedet er centralt placeret i Aarhus. Midt i mellem Aarhus Banegård, Strandvejen, Rådhusparken og Jægergårdsgade finder du os. Det er en gåtur på kun 15 minutter fra Mølleparken. Det er altså nemt at finde vores restaurant i Aarhus. Vi glæder os til at se dig og til at servere farverige retter med smagseksplosioner.