Lupo
Aarhus

Lupo Aarhus er en italiensk restaurant, der ligger i hjertet af Aarhus. Vi elsker at servere mad for mange mennesker – præcis som en italiensk mamma gør det. Derfor inviterer vi jer gerne indenfor som et stort selskab – jo flere jo bedre!

Så om I skal fejre bryllup, fødselsdag, konfirmation eller blot en aften ude med vennerne, så er Lupo klar med italienske retter. Pasta la vista!

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 42 42 43
Mail: lupoaarhus@madklubben.dk

Er I færre end 12 personer? Book selv bord lige her

Lokaler

Lupo er en stor åben restaurant der kan huse op til 140 gæster – så I har god mulighed for at holde hvilket som helst arrangement.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 43. E-mail: lupoaarhus@madklubben.dk
Margrethesalen
Changs lokale

Selskabspakker

Menuen er præget af pastaretter – men du finder også en række andre italienske retter af både kød-, fisk- og grøntsagsbaserede elementer. 

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 43. E-mail: lupoaarhus@madklubben.dk
Menu 1
Menu 2
Menu 3

Selskabstyper

På Lupo Aarhus har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et spisested, med plads til få mennesker, eller en restaurant til en workshop.

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Store og små møder samt workshops
  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Handikapforhold

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Ærlig italiensk mad i hjertet af Aarhus

På Frue Kirkeplads 1 ligger Lupo Aarhus. En restaurant der tager inspiration fra det italienske køkken og den italienske ånd. Det betyder, at vi inviterer vores gæster indenfor, og stræber efter at give en personlig oplevelse, som vi kender det fra det ægte Italien. 

Derfor – jo flere mennesker, jo bedre. Så hvis du leder efter en restaurant, hvor du kan afholde et større eller mindre arrangement i Aarhus, er Lupo muligvis det sted, som du leder efter. Vi har både et mindre privat selskabslokale og et større privat selskabslokale. 

Restauranten ligger i midtbyen tæt på Vestergade og lige over for Vor Frue Kirke. Der er ikke langt til Lille Torv eller Store Torv. Og placeringen er heller ikke langt fra Åboulevarden og dermed åen i Aarhus. Sagt med andre ord, ligger restauranten tæt på alt.