MAdklubben aarhus

I det historiske Toldkammer midt i Aarhus finder du Madklubben Aarhus, der gennem årene har beboet alt fra skibsglade lagerarbejdere til arkitektelever og feststemte studerende.

Med plads til over 200 mennesker giver restauranten jer rig mulighed for at fejre alt lige fra bryllup, fødselsdag, barnedåb eller blot en aften ude med vennerne.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 33 13 33 77
Mail: aarhus@madklubben.dk

Er I færre end 15 personer? Så kan I selv booke bord lige her

Lokaler

På Madklubben Aarhus har I både mulighed for at afholde jeres arrangement i et semi-privat selskabslokale, eller i restauranten med en indretning, der emmer af Aarhus-historie.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 33 13 33 77 E-mail: aarhus@madklubben.dk
Afskærmet område

Selskabspakker

På Madklubben Aarhus bliver I som selskab altid mødt med en menu, der er opdateret med sæsonens råvarer, og har rødder på tværs af alle verdens køkkener.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf: +45 33 13 33 77. E-mail: aarhus@madklubben.dk
Havne menu
Toldkammer menu
Aarhus menu

Selskabstyper

På Madklubben Aarhus har vi plads til mange typer selskaber. Restauranten egner sig specifikt godt til arrangementer med store selskaber, men vi er også gerne behjælpelige med at finde et område til jer, hvis I er en mindre stor gruppe. 

Vi har plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Store og små møder samt workshops
  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Handikapforhold

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Restauranten i det gamle toldkammer

I den gamle statslige bygning, Toldkammeret, eller Toldboden, er Madklubbens restaurant i Aarhus placeret. Bygningen emmer af historie. Den kongelige bygningsinspektør, som også lægger navn til adressen, Hack Kampmann, tegnede bygningen, som blev opført fra 1895 til 1897. Det er altså historiske lokaler, du begiver dig ind i, når du afholder et arrangement for et større selskab på restauranten. 

Spisestedet prøver ikke på at være noget, det ikke er. Vi sætter pris på de gamle detaljer, og indretter med respekt for historien. Derfor står den gamle elevator stadig i bygningen, og den agerer nu vinkøler for restaurantens vin. Dette er i sandhed en vinkøler du gerne vil se. Restauranten er stor og rummer op til 270 personer, så det er perfekt hvis du gerne vil afholde et arrangement med udsigt til vandet, indretning med stuk og højt til loftet. Der er masser af plads til at fylde rummet ud for dig og dine gæster. 

Spisestedet ligger kun et lille stenkast fra DOKK1. Samtidig betyder det også, at du kan gå direkte fra havnefronten ind på vores restaurant. Det er heller ikke mere end et par minutters gang fra åen i Aarhus – du får dermed en central placering med udsigt til Bassin 1 i Aarhus Havn. Havnegade løber parallelt med havnen, derfor er det også nemt at komme hertil i bil.