Hanzō Esbjerg

Med ønsket om at skabe én af Esbjergs smukkeste restauranter, har vi skabet et unikt og selvfølgelig asiatisk univers. Her er højt til loftet, farverigt interiør, og både indretning, dufte og smage vil flyde med asiatisk mystik og magi.

Uanset om I skal fejre bryllup, fødselsdag, barnedåb eller en aften ude med vennerne, så sørger vi for, at jeres arrangement bliver en eksplosion af smag og farver i bedste Hanzō-stil.


Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 42 34 07
Mail: hanzo.esbjerg@madklubben.dk

Er I færre end 9 personer? Book selv bord lige her

Lokaler

Lige på hjørnet af Skolegade og Kirkegade ligger Hanzō Esbjerg. Med en stjerneplacering midt i Esbjerg, er restauranten oplagt til jeres næste selskab.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 34 07. E-mail: hanzo.esbjerg@madklubben.dk
Terrassen

Selskabspakker

For at give den mest autentiske oplevelse kommer vores serveringer i et løbende flow afstemt af vores kokke. Maden serveres både enkeltvist og delevenligt med fælles retter til hele bordet.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 34 07. E-mail: hanzo.esbjerg@madklubben.dk
Hanzō Experience #1
Hanzō Experience #2
Hanzō Experience #3
Hanzō Experience #4

Selskabstyper

På Hanzō Esbjerg har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et større område til mange mennesker, eller et sted hvor du og vennerne kan spise sammen.

Vi har også plads til større arrangementer, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Asiatisk smagseksplosion i den historiske havneby Esbjerg 

Hanzō Esbjerg ligger på noget af en stjerneplacering midt på Skolegade. Du kan ikke undgå at spotte os med de store ruder ud mod gaden. Og som en not-so-well-kept secret, har vi også en stor opvarmet terrasse bag restauranten (eller foran - alt efter om du kommer fra Skolegade eller gågaden). 

Vi ligger placeret på Skolegade 48 og i selskab med vores to andre steder; entre og Madklubben Esbjerg. Esbjergs hovedgade, Kongensgade, løber faktisk parallelt med Skolegade – så hvis du kender Kongensgade, kan du nemt finde Madklubben Esbjerg. Det er også kun et stenkast fra Havnegade. Men vigtigt er også, at du kan ankomme direkte fra banegården, da der kun er 8 minutters gang fra stationen til restauranten.