Madklubben Esbjerg

Inviter dine gæster på et arrangement med alt det bedste, Esbjerg har at byde på. På Madklubben Esbjerg er du sikret en menu, der tager højde for både sæsonens råvarer og vestjyske traditioner. Der er med andre ord lagt liv og sjæl i den mad, du får på tallerkenen, når du sætter dig på Madklubben Esbjerg.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 41 41 65
Mail: esbjerg@madklubben.dk

Er I færre end 15 personer? Så kan I selv booke bord lige her

Lokaler

I de stemningsfulde lokaler har vi plads til over 200 mennesker. Her har I mulighed for at sidde samlet i restauranten eller i et af vores semi-private selskabslokaler.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 65. E-mail: esbjerg@madklubben.dk
1. salen

Selskabspakker

Vi tilretterlægger menuer efter større selskaber, således I får mest muligt ud af jeres arrangement. 

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 65. E-mail: esbjerg@madklubben.dk
Menu 1
Menu 2
Menu 3

Selskabstyper

På Madklubben Esbjerg har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et stort mødelokale, eller et lokale til en workshop.

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Store møder samt workshops
  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Handikapforhold

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Restauranten i den historiske havneby

I det inderste centrum af Esbjerg by finder du Madklubben Esbjerg. Her ligger restauranten, der sætter pris på gode råvarer og nyfortolkninger af klassikere. Vi går op i at tilrettelægge vores menuer efter sæsonen og hvilke råvarer, der er i sæson. Derfor er der rig mulighed for at besøge restauranten og opleve noget nyt hver gang, lige meget hvor mange gange du besøger vores spisested. 

Du kan ikke sige Esbjerg uden at sige havnen. Havnen og havet er en stor del af Esbjerg. Derfor er vores restaurant da heller ikke lokaliseret mindre end 1 kilometer væk fra vandet. Esbjerg Havn ligger heller ikke langt væk, og det er derfor nemt at ankomme på gåben til restauranten. 

Vi ligger placeret på Skolegade 44 og i selskab med vores to andre steder; entre og Hanzō. Esbjergs hovedgade, Kongensgade, løber faktisk parallelt med Skolegade – så hvis du kender Kongensgade, kan du nemt finde Madklubben Esbjerg. Det er også kun et stenkast fra Havnegade. Men vigtigt er også, at du kan ankomme direkte fra banegården, da der kun er 8 minutters gang fra stationen til restauranten.