KØBENHAVN

Skal du afholde et privat selskab, eller leder du efter et mødelokale i København? Dan dig et overblik over alle Madklubbens restauranter her. 

Er I en større gruppe der skal spise på restaurant? Eller leder du efter et selskabslokale, hvor du kan afholde et arrangement? Eller måske har du inviteret en kunde til møde, som gerne må faciliteres af andre end dig selv. Vi har en løsning på det hele. 

Restaurant: 170 pax

Long table in restaurant

Restaurant: 300 pax
Private selskabslokaler: 5 til 65 pax

Restaurant: 194 pax
Semiprivate områder: 36 til 52 pax

Restaurant: 135 pax

Restaurant: 185 pax
Semiprivat område: 90 til 105 pax

Restaurant: 100 pax

Restaurant: 90 pax
Private lokaler: 8 til 30 pax

Restaurant: 165 pax

Restaurant: 130 pax

Restaurant: 85 pax

Restaurant: 80 pax

Restaurant: 135 pax

Restaurant: 115 pax
Privat selskabslokale: 35 til 50 pax

Restaurant: 215 pax
Privat selskabslokale: 15 til 100 pax

Restaurant: 230 pax

Restaurant: 350 pax
Privat selskabslokale: 50 til 55 pax

Restaurant: 300 pax
Privat selskabslokale: 40 til 80 pax

Restaurant: 300 pax
Selskabslokaler: 12 til 100 pax

Restaurant: 220 pax

Restaurant: 110 pax

Restaurant: 100 pax
Privat selskabslokale: 8 til 10 pax

Afhold privat arrangement på restaurant

På Madklubbens restauranter har du mulighed for at afholde et privat arrangement på restaurant. Vores spisesteder er ikke kun et oplagt valg, når du skal ud at spise, restauranterne fungerer nemlig også til større arrangementer. Flere af vores spisesteder har private selskabslokaler, hvis I gerne vil afskærmes fra restauranten. 

Vi tager imod jer med åbne arme, hvis I er en større gruppe, der skal ud at spise. På Madklubben er I et selskab, når I er flere end 10 personer. Derfor er det værd at kigge vores restauranter igennem for at finde den gruppemenu, der tiltaler jer mest. I København kan I rejse gennem Frankrig, Mellemøsten, Asien, Sydeuropa, Italien, men der er også mulighed for at vælge en mere klassisk menu – en nyfortolkning af suppe, steg og is. 

Vi har restauranter i alle dele af København. Derfor kan du finde spisesteder i København K, Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg og Amager. Flere af stederne har vi mere end én restaurant. Derfor er der rig mulighed for at vælge lige præcis den restaurant, som passer dig bedst. 

Vi gør en ære ud af at afholde festlige begivenheder. Vores erfaring indebærer både afholdelse af bryllup, barnedåb, fødselsdag, jubilæum, firmaarrangementer og private fester, men vi afholder også forretningsmøder på vores restauranter – både mindre møder, men også workshops og konferencer.