Bazaar

Bazaar er som skabt til store grupper. Her hylder vi nemlig Mellemøstens tradition om at samle vennerne og familien om dagens største måltid. En madkultur, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika.

Både indretningen, menukortet og musikken på Bazaar er på måder et samlingspunkt i hjertet af København for den autentiske mauriske oplevelse. Skal dit arrangement have et mellemøstligt touch, så er du kommet til det rette sted.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder


Tlf: +45 38 41 41 71
Mail: mail@restaurantbazaar.dk

Er I færre end 9 personer? Så kan I selv booke bord lige her

Lokaler

Mellemøstlige storbyvibes, vin, cocktails, høj musik og store krydderier. Dér gav vi dig lige opskriften på et brag af et arrangement. Selv tak.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 71. E-mail: mail@restaurantbazaar.dk
Hele restauranten

Selskabspakker

Flammegrillede retter, store krydderier og nøje udvalgte råvarer i form af kød og grøntsager er i højsædet.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 71. E-mail: mail@restaurantbazaar.dk
Bazaaren rundt
Den Grønne Bazaar

Selskabstyper

På Bazaar har vi plads til alle typer selskaber. Uanset om du leder efter et sted hvor du og vennerne kan fyre den af med god mad og drinks, eller skal ud med familien.

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

En mellemøstlig spiseoplevelse i Dronningens Tværgade

Ja, du hørte rigtigt. Du skal ikke meget længere, end ind midt i centrum af København for at få en mellemøstlig og maurisk spiseoplevelse. Her ligger restauranten Bazaar. Det er store krydderier og nøje udvalgte råvarer af både kød og grøntsager. Ej at forglemme de flammegrillede retter som kun overdøves af den høje musik og stemning!

Restauranten kan nærmest ikke ligge mere centralt end den gør. I et kvarter omringet af alt det bedste, som København tilbyder. Både små og store gader, hvor du som turist, og herboende københavner, nemt kan fare vild i, men hvor du alligevel finder vejen frem. Hvis du farer vild på Borgergade, Sølvgade eller Adelgade, så er du ved at være tæt på Bazaar – det er bare med at fortsætte til Dronningens Tværgade 21  – du er ikke i tvivl, når du har fundet os!

Om du vælger at tage metroen til det smukke Kongens Nytorv eller Marmorkirken gør næsten ingen forskel. Vores spisested ligger nemlig lige midt imellem de to, og det gør det derfor nemt for dig at tage offentlig transport til restauranten.