Afhold event i indre København | Bistro Royal | Mødeafvikling på restaurant

Bistro Royal

På Bistro Royal finder du franske klassikere både morgen, middag og aften. Vi har plads til både små og store møder. Og skal du finde en lokation til barnedåb, konfirmation, firmafester eller andre fejringer – så har vi plads til dig.

Både indretningen, menukortet og musikken på Bistro Royal er på måder et samlingspunkt i hjertet af København for den autentiske franske bistrooplevelse. Skal dit arrangement have et fransk touch, så er du kommet til det rette sted.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder


Tlf: +45 38 41 41 64
Mail: mail@bistroroyal.dk

Er I færre end 10 personer? Så kan I selv booke bord lige her

Lokaler

Vi har plads til både små og store møder, men også til større selskaber til firmafest, julefrokost eller en helt tredje festlig begivenhed. 

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 64 E-mail: mail@bistroroyal.dk
Le Petit Royal
Le Chambre Royal
1er étage

Selskabspakker

Uanset om i skal holde en workshop, møde eller et helaftensarrangement har vi pakker, der passer til jeres behov.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 64 E-mail: mail@bistroroyal.dk
Morgenmøde
Halvdagsmøde med frokost
Heldagsmøde

Selskabstyper

På Bistro Royal har vi plads til alle typer selskaber. Uanset om du leder efter et mødelokale, med plads til få mennesker, eller et større lokale til en workshop.

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Store og små møder samt workshops
  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Herskabelig bistro på Kongens Nytorv

Bistro Royal ligger på Kongens Nytorv, på det fornemme hjørne af Gothersgade. Restauranten er omgivet af bygninger, som bedst kan beskrives med ord som elegant, storslået og imponerende. Restauranten har store glaspartier og er indrettet med høje paneler og grønne porcelænsfliser. Derfor er bistroen med til at danne rammerne for en begivenhed, der gerne må vise elegance. Hvis du ønsker et storslået bryllup, en konfirmation i herskabelige lokaler eller måske et stort forretningsmøde, der gerne må fremstå fornemt, er det værd at overveje, om Bistro Royal matcher dine behov. 

Til festlige begivenheder serverer vi både 3-retters menu og vinmenu, der sammen skaber en afstemt og harmonisk smagsoplevelse. Skal I afholde et seminar eller konference har vi også forplejning til morgenmødet, frokostmødet eller heldagsmødet. Alt sammen smagt til med inspiration fra det franske køkken. 

Spisestedet ligger i det bankende hjerte af København, med kun 2 minutters gang fra metroen. Restauranten er omringet af historiske gader som Ny Østergade og Møntergade, og kun et stenkast fra Strøget.