Food Club Nørrebro

På Food Club er der noget for enhver smag. Og alt er inkluderet i prisen. Både mad og drikkevarer. Konceptet gør Food Club oplagt til selskaber, hvor alle kan spise og drikke lige så meget, de har lyst til.

Med både et privat og semi-privat selskabslokale vil I altid kunne finde en løsning, der passer til jer - uanset om I skal holde fødselsdag, konfirmation, klassereunion, julefrokost eller noget helt femte.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 42 42 64
Mail: noerrebro@food-club.dk

Er I færre end 36 personer? Book selv bord lige her

Lokaler

Med vores store urbane restaurant omfavner vi alle arrangementer. Vi har forskellige områder i vores restaurant, alt efter hvor mange personer I bliver til dit arrangement. 

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 64. E-mail: noerrebro@food-club.dk
Baglokalet
Reposen

Konceptet

På Food Club tager vi kampen op mod det traditionelle tag-selv-bord. Vi tænker i kvalitet frem for kvantitet - og vi udnytter alt, vi kan af hver eneste råvare.

På Food Club er der rigeligt af alt – bortset fra madspild. Der er altid noget for enhver smag. Både kød, fisk og vegetarisk. Hovedessensen er grøntsager. Bordet er jeres så lang tid I ønsker. Alt er inkluderet – også drikkevarer. Se eksempel på menu herunder. 

PRISERNE ER SOM FØLGER:
For den første 1,5 time: 
Søndag - torsdag 295,-
Fredag - lørdag 355,-

Herefter koster det 50 kr pr. ekstra 1/2 time. 

Børn under 6 år er gratis. Børn fra 6 til 11 år 100,-

Food Club konceptet
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 64. E-mail: noerrebro@food-club.dk
Konceptet

Selskabstyper

Food Club Nørrebro i København er med sin centrale placering en vaskeægte stemningssættende restaurant. Gadestemningen er trukket indenfor, og køkkenet er åbent — du er altså placeret midt i det pulserende liv på Sortedam Dossering. 

Restauranten egner sig til mange forskellige arrangementer, både store og små. Men fælles for alle er, at du får en rå vibe og et personale der er nede på jorden. 

Vi har stor erfaring med:

  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Nytænkning af konceptet ‘all you can eat... and drink' på Food Club Nørrebro

På Sortedam Dossering 7C ligger restauranten Food Club Nørrebro. Her kan du ligeså længe som du ønsker indtage alt, hvad dit hjerte begærer. De grønne råvarer er hovedessensen af udvalget, og det tilhørende kød er blevet udvalgt med øje på kvaliteten. Inkluderet i prisen er også alt det du kan drikke – så der er rig mulighed for at starte en fest. 

Vi har mange muligheder for at afholde dit arrangement med forskellige semi-private områder i restauranten. Hvis I ikke er nok til at udfylde vores selskabslokaler, kan vi også booke jer et samlet sted i restauranten. 

Skal du finde restauranten, og kommer du fra indre Nørrebro, så følger du blot Nørrebrogade. Kommer du inde fra København K, er det blot en gåtur over Dronning Louises Bro. Og hvis du kommer fra Østerbro eller Frederiksberg, er det blot at følge enten Sortedam Sø eller Sankt Jørgen Sø. Restauranten er ikke mere end 12 minutter fra Nørreport Station, hvor du kan tage både S-toget og metroen til.