Hanzō Frederiksberg

Tag dine gæster med på rundrejse i Asien, hvor vi krydser grænserne mellem Vietnam, Thailand, Japan, Kina, Cambodia og Indonesien på én aften. 

På Hanzō har vi skruet op for alt, der handler om farver, smag og stemning. En eksplosion af asiatiske highlights. 


Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 42 34 77
Mail: hanzo.frederiksberg@madklubben.dk

Er I færre en 9 personer? Book selv bord lige her.

Lokaler

Hanzō Frederiksberg er en mindre restaurant i ægte Hanzō-stil med en rå indretning og smæk på farverne. Her er højt til loftet, lysindfald fra store vinduer og gennemgående røde detaljer.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 34 77. E-mail: hanzo.frederiksberg@madklubben.dk
Hele restauranten

Selskabspakker

Spice dit arrangement op med asiatiske highlights i bedste Hanzō-stil. Uanset om I skal fejre fødselsdag, bryllup, polterabend eller en aften ude med vennerne, så sørger vi for, at der er smæk på smag og farver.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 34 77. E-mail: hanzo.frederiksberg@madklubben.dk
Hanzō Experience
Hanzō Experience
Hanzō Experience

Selskabstyper

På Hanzō Frederiksberg har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et større område til mange mennesker, eller et sted hvor du og vennerne kan spise sammen.

Vi har også plads til større arrangementer, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Smag på Asien i midten af Frederiksberg

Med en eksplosion af farver, smag og stemning kan Hanzō Frederiksberg danne rammerne for dit næste arrangement. Restauranten er oplagt til at fejre større begivenheder i dit liv. 

Midt i Frederiksbergs Bermudatrekant, der består af metrostationerne Frederiksberg, Fasanvej og Aksel Møllers Have, finder du Hanzō Frederiksberg. Placeret på Sprogøvej i nummer 1, finder du nemlig vores restaurant. Du er ikke længere end 8 minutter væk på gåben fra de tre stationer. Derfor finder du nemt vores restaurant, om du er med M1, M2 eller M3. 

Hanzō har flere restauranter fordelt i København. Men hvis du gerne vil have muligheden for at afholde et event, hvor du og dit selskab har restauranten for jer selv, er Hanzō på Frederiksberg oplagt. Det er en mindre restaurant, men der er plads til op til 54 personer. Det er derfor oplagt at vælge denne restaurant, hvis du skal holde et mellemstort arrangement, og ikke ønsker at leje et selskabslokale på Frederiksberg. Her får du nemlig muligheden for at invitere indenfor i åbne lokaler. Og du behøver ingen pynt, spisestedet er nemlig allerede indrettet med inspiration i den asiatiske kultur.