Hanzō
Lyngby

På hjørnet af Lyngby hovedgade og Toftebæksvej finder du Hanzō Lyngby. En restaurant der er i ånd med resten af det pan-asiatiske univers. Der er knald på farverne, højt til loftet og smag i maden. 

Besøger I Hanzō Lyngby som et selskab sørger vi selvfølgelig for, at I får en samlet plads i restauranten. Skal I holde et større arrangement, har I selvfølgelig også muligheden for at leje hele restauranten med en kapacitet på op til 90 personer.


Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 42 42 52
Mail: hanzo.lyngby@madklubben.dk

Er I færre end 10 personer? Book selv bord lige her.

Lokaler

På Hanzōs restaurant i Lyngby afholder vi gerne større arrangementer og selskaber. Det er uanset hvad I skal fejre – om det er bryllup, konfirmation, julefrokost eller fødselsdag. 

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 52. E-mail: hanzo.lyngby@madklubben.dk
Hele restauranten

Selskabspakker

På Hanzō finder du en pan-asiatisk menu, hvor du og dine gæster krydser grænserne mellem både Vietnam, Cambodia, Japan, Kina og Indonesien.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 52. E-mail: hanzo.lyngby@madklubben.dk
Hanzō Experience
Hanzō Experience
Hanzō Experience

Selskabstyper

På Hanzō Lyngby har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et større område til en workshop, eller et sted hvor du og vennerne kan spise sammen.

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har erfaring med:

  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Tag turen gennem et pan-asisatisk univers i hjertet af Lyngby

Hanzō Lyngby er den restaurant, der ligger på hjørnet af Lyngby Hovedgade og Toftebæksvej. Du kan ikke undgå at se os – det er os med det røde neon skilt, de gule vægge og orange lofter. 

Restaurantens lokaler indbyder til fest. Med ét stort åbent rum er der mulighed for at invitere mange gæster til dit arrangement. Det er lige meget om du ønsker at holde bryllup, rund fødselsdag, barnedåb eller noget helt andet. Vi tør dog godt love, at dit arrangement bliver farverigt og maden smagfuld – et tvist af den asiatiske verdensdel. 

Restauranten ligger i hjertet af Lyngby. Det er ikke meget mere end en 10-minutters gåtur fra Lyngby st., 5 minutter fra Lyngby Storcenter og 5 minutter fra Lyngby Lokal st. Det er derfor nemt for dig og dine gæster at ankomme med offentlig transport. Vi glæder os til at byde indenfor i Hanzō-universet, som nu endelig er kommet til det nordlige sjælland.